Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. eltávolítod a Chrome-ot
3. törlöd a c:\Users\neved\AppData\Local\Google\Chrome könyvtárat.
4. Chrome újratelepít.
[merlinw.org]
Ergo azt szeretném, hogy ha bejelentkezek akkor ne töltse be a korábban elmentett beállításaimat.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vagy töröljem le ! Szerinted ,hogy lenne egyszerûbb? Mert ezek a dolgok egyik napról a másikra történtek hogy youtube vidiket nézhetetlenné tette !
Írjátok le ! 😊 Köszi ,mert youtube vidi HD ba mint egy lassított felvétel xD(gép megvanhozzá) eddig nem volt ilyen gond !!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ha új ablakot nyitok és urlt másolnék be, paste & go helyett paste & search van, de csak az elsõ alkalommal. elég érdekes
A háttérben való frissülése pedig újdonság? 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
The Stable channel has been updated to 21.0.1180.75 for Mac, Linux, Windows and Chrome Frame
This build fixes:
Flash videos not longer remaining in fullscreen when clicking a secondary monitor while the video is playing (Issue: 140366).
Flash video full screen displays on wrong monitor (Issue: 137523)
REGRESSION: Rendering difference in Chrome 21 and 22 that affected on Persian Wikipedia (Issue: 139502)
Some known crashes (Issues: 137498, 138552, 128652, 140140)
Audio objects are not "switched" immediately (Issue: 140247)
Print and Print Preview ignore paper size default in printer config (Issue: 135374)
Candidate windows is shown in wrong place in Retina display (Issue: 139108)
more of the choppy and distorted audio issues (Issue: 136624)
Japanese characters showing in Chinese font (Issue: 140432)
Video playback issues with flash-based sites (Issue: 139953)
Sync invalidation notification broken after restart (Issue: 139424)
Mindenesetre azért várom a további tippeket is. 😊
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Egy web-applikáció programozásának a közepén járok, és a hétvégén kicsit elakadtam, ugyanis lefrissítette magát Chrome, és bizonyos CSS-funkciók megszûntek mûködni.
A kérdésem az lenne, tudja-e valaki a módját annak, hogy hogyan lehetne az egyel megelõzõ verzióra visszatérni utólag és egyúttal letiltani átmenetileg az automatikus frissítést is?
Köszönöm a választ elõre is!
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
A Chrome legközelebbi indítása után ismét belassult. Ugyanolyan kezelhetetlen sajna és most a plug-inek ki-be kapcsolgatása sem segít 😞
Bevlált, legalábbis pár perc tesztelés ezt mutatja.
Több helyre mutatnak a linkek:
C:\Users\USER\AppData\Local\Google\Chrome\Application...
C:\Program Files (x86)\....
C:\Windows\...
Szerintem mind "legális"-nak tûnik 😉
Szóval: van 10 pluginem, mindet lekapcsoltam és voilá: magához tért a Chrome.
Egyesével visszakapcsoltam erre ugyanúgy gyorsan mûködik.
A bibi: mikor megnéztem a plug-in oldalt, mindegyik be volt kapcsolva, most viszont két plugint nem tudok egyszerre visszakapcsolni csak egyiket közülük, mindkettõ PDF plug-in. Egyik Chrome-os, másik Adobe-s, most választanom kell... Talán ezek akadtak össze, nem tudom.
A tippet köszönöm, mûködik és ha legközelebb belassul, tudom mit kell nézni. Ha nem a PDF plugin-ek okozták, az sem baj majd kiszûröm de egyelõre jól megy.
jobb oldalt lesz egy részletek vagy hasonló link, arra katints rá
és kapcsold ki mindet ami nem a X:\Windows\-ból megy
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Vannak olyan kiegek, amik az ilyen könnyû olvasást próbálják lehetõvé tenni és kiszedik a sallangot, stílust az oldalról, pl Clearly viszonylag picire is nyomja össze, de az is fix szélességû pl. Na meg ezek a fajta kiegek lehet kikapnak a tutorialból odavaló képet is (habár próbálnak ezen a téren okosak lenni).
Én elsõsorban flashel kapcsolatban vettem észre a lassulást, de nem is maga a flash kliens, hanem a chrome plugin. Az alap, hogy némileg lassul egy oldal renderelése, hogyha van flash objektum rajta és minél több annál jobban, de itt különösen durva. Más esetekben én nem vettem észre lassulást, de ez is elég zavaró.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
olyan kérdésem lenne, h Chrome-ban megoldható e valahogy, hogy a szöveget a böngészõ méretének megfelelõen tördelje?
sokszor nézek tutoriálokat, egymás mellé van téve a chrome és egy másik program. viszont a hosszú sorokat nem tördeli meg, és így elég nehézkes az olvasása.
elõre is köszi!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Kb. 3 napja hülyült meg a Chrome-om. Hihetetlen módon belassult, görgetésekre, klikkelésekre és lapváltásokra is nagyon lassan reagál, használhatatlan. Youtube-os videókat legszarabb felbontásban is diavetítésben játssza le. Bõvítményeket nem használok, újratelepítés, kipucolás megtörtént.
Évek óta használom, nem akarok átszokni megint másra.
Btw Internet Explorerben minden fasza...
Amint látom nemcsak nálam van ez. Ötletek?
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
mondjuk, yt mostanában nem rendettlenkedik. az is lehet, hogy ki kellene takarítanod a gépet, vagy csak azért akadozik terhelés alatt, mert eleve melege van. egyáltalán csak yt vidik nézésénél van ilyen gondod?
Youtubos videot akarok megnézni HD ban kiteszem teljes képbe akad pedig megvan a gép hozzá ! Mi lehet a baj ? Mostanába kezdte el !
Segítsetek létszi !!
[merlinw.org]
Valaki tud valamit érdemben mondani arról hogy a mi a fészkes fene lelte a Chrome-ot? Mióta települt a legfrissebb verzió, azóta valamikor be sem tudja tölteni a kezdõlapot, vagy ha igen azt is olyan jó 4-5mp elteltével. Amikor nem tölti be akkor manuálisan nyomok egy entert a keresõsávba és azonnal be is tölti. Kipróbáltam már több dolgot is, egyébként betöltés után olyan mint a villám de bosszantó egy kicsit ez az érdekes "tünet".
Youtubos videot akarok megnézni HD ban kiteszem teljes képbe akad pedig megvan a gép hozzá ! Mi lehet a baj ? Mostanába kezdte el !
Ha bezárom egybõl megy minden mint a villám.
Úgy látom vissza kell térnek firefoxhoz!
Next PC upgrade: 2022
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Most hogy frissült 21-es verzióra a króm, egy jópár helyen, mindig újra be kell tötlenie tartalmat, fõleg flash tartalom esetén. Gyanúm szerint kilépéskor törli az elõzményeket, pedig semmi ilyen beállítás nincs, ami automatikusan ezt tenné és nagyon bosszantó, mert így nem tárolja el, hanem mindig újra és újra be kell töltenie. Nincs erre valami megoldás vagy így elnézték volna az új verziót? :/
-----
Továbbá. Most hogy frissült, ezzel eggyütt a metro csempék között, más lett a króm háttere, a csempe színe, mondom rákattolok és behozta a metrós krómot, ergo készülget már az is, de elég sok még benne a hiba, elõször is nem magyar, aztán eltér az asztali krómtól, mert nem ugyanaz, hanem mintha egy teljesen más verzió lenne.