6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#4921 sziasztok
olyan problémám adódott, hogy kifagyott a gép, nem reagált semmire így kinyomtam. bekapcsolásnál láttam, hogy eltűnt az összes könyvjelzőm és mentett dolgom a chromeból. ki és visszajelentkeztem google accba de semmi. vissza lehetne valahogy a mentett dolgaimat varázsolni? -
#4920 akkor lehet amikor üres lapot nyitsz -
Trubi15 #4919 Azt hol találom? Meg nekem magyarul van de amúgy se találok semmi ilyesmit! -
#4918 nálam csak pár hete:) -
ldavid #4917 nálam eddig nem volt ilyen -
#4916 nem a frissítéssel jött a reklám, random havonta 1-szer nálam is szokott valamit reklámozni, verziótól függetlenül:) -
ldavid #4915 ez a mai a legjobb frissítés evör
-
#4914 manage saved passwords, autofill settings, cookies.. -
Trubi15 #4913 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok felhasználó nevet megjegyeztetni bármelyik honlapon? mert valamiért nem kérdez rá és nem tudom megjegyeztetni. -
#4912 Miért nincs hang a videók első 2-3-4 Mp-be?
Windows 8 x64 legfrissebb flashplayer.
Ha a chrome://plugins al kikapcsolom a legfelső plugint akkor jó elsz, de első újraindításkor magától visszakapcsolja. -
#4911 blokkolás fül nem jelenik meg(szerencsére), de a különböző elemek tiltása megy -
#4910 Van adblock+ element hiding helper. -
#4909 chrom-es adblock tdja már azt amit róka, hogy a flash tartalmak felett megjelenik egy blokkolás fül, valamint a honlap különbözö elemeit el lehet rejteni? -
#4908 Passz én mindig használtam, és sosem volt vele bajom. -
#4907 Ezért volt saját listám (a hufilterből, ajnaszból összerakva, néhány saját szabállyal), mert kivettem párat belőlük, mert rosszul működött
Foxba valóban jobb az abp.
#4906: Ha letiltja az egész SG-n (mert alapból csak azt lehet, beolvasott listákból soronként letiltani a szűrőt nem), akkor ugyanott van (az oldal szempontjából) mintha fel se rakta volna (ugyanolyan bugos lesz). -
#4906 URL-enként lehet ki-be kapcsolni, ott használod, ahol akarod. -
#4905 Chromra nem szeretem az adblockot, nem olyan mint foxba, meg olyat is blokkol amit nem akarok :O -
#4904 Hirdetés bug, tegyél adblockot.
#4901: Adminként futtatott cmd-be írtad? -
#4903 nekem most meg az sg-s spoilert nem akarja betölteni. -
#4902 vegyél eredeti win8-at már az menő:D -
skygt90 #4901 sziasztok. egy kis segítségre lenne szükségem. Friss Win7 van a gépemen + google chrome. De a chrome mégse enged letölteni semmit. Azt írja ki a letöltésnél hogy : A víruskeresés nem sikerült. Internet explorer-el is próbáltam, azzal se tudok eltölteni. Vírus írtó nincs is a gépemen, a tűzfalat kikapcsoltam. A google Chrome oldalán volt egy leírás mi a teendő ebben az esetben Cmd.eye-be kellett beírnom hogy regsvr32 urlmon.dll . Ennek megkellet volna oldania a problémát de semmi. Internet beállításnál engedélyezve van a letöltés. Valakinek tipp? -
#4900 Akkor valamit mégse kapcsoltál ki. :) -
#4899 kikapcsoltam mindent, de ugyse, csak folyamatosan frissiti azt a tmobilos valamit.
de inkognitóba meg megy na most légy okos domokos -
#4898 Itt megy, nem valami adblock subscription eszi meg? -
#4897 origonál a cikkek komentejit nem tölti be nálam, firefox pedig igen. másnál is? -
#4896 megnyitok egy új tabot és bejönnek ugye 8 kis ablakban a legnézettebb oldalak, a probléma, az hogy nem mindegyikhez készít a chrome képet, hanem szürkén világít ott 1-2 oldal hetekig, ez mitől függ pontosan? -
#4895 Üdv !
Nekem kellene egy normális oldalpanel Chromehoz . Olyan mint az all in one sidebar Firefoxhoz, vagy panel Operában . Valaki tud ilyet ? -
#4894 Az meg hogy lehet? :O Települnie kéne, nem? :D
Am. én nem használom csak nézegettem me kellett youtube-hoz új Autostop addon és találtam egy eszméletlen jót: Link
Van Firefox-os változata is. Ez mindent tud ami egy youtubernek kell. :D -
#4893 Ez az alkalmazás nem támogatott ezen a számítógépen. A telepítés nem lehetséges.
mondjuk nekem nincs semmi bajom az alappal, nem szoktam annyit töltögetni:) -
#4892 Letöltéskezelő Chrome-hoz: Link
Sokat tudó, látványos speeddial: Link -
ldavid #4891 szerintem nem. csak ilyen lenyitható "menük" vannak, olyasmi mint a további könyvjelzők -
#4890 Hali! Meglehet oldani valamilyen bővítménnyel, hogy két egymás alatti könyvjelzősáv legyen? -
#4889 :DD -
#4888 én meg már szétbarmolgam a registryt -
ldavid #4887 itt beállíthatod
-
#4886 régen volt egy e-mail cím, a gmail jött be vele nagyon helyesen. de már azóta sajnos az outlook. hogy tudnám visszaállítani? neten csak forditva találok megoldást, ami nemjó :S -
#4885 mindegy, megoldottam.
ami érdekes, az az, hogy se a FF-ot, se IE-t, se CoolNovo-t nem tudta átállítani, csak a Chromot.
Úgyhogy Coolnovo lett a befutó :) -
#4884 már azt hittem t-mobil miatt hogy mobilos chrome :) az elég érdekes, ha sima chromeban nem lehet beállítani kezdőlapot az internetkapcsolat miatt.. -
#4883 laptophoz vettem. akkor is? :)
-
#4882 ezt inkább a mobil fórumba kéne sztem kérdezni :)