6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#4961 Nekem nem kressel sem a flash, sem a shockwave. -
#4960 Nekem továbbra is crashel a Shockwave Player!
Nektek nem? -
#4959 A tegnap vettem egy Chromebookot és még mindig az az idegesítő hibája van a flashnek, hogy általában videóknál nagyon csúnyák az élek. Erre nincs valami javítás? A YouTube.com/tv-n tökéletes, szép a kép.
sima YouTube - YouTube TV (a feliratot nézzétek) -
#4958 Nektek nem crashel a böngésző 10 percenként?
Mit tegyek? hozzam vissza a rókát? :) -
Az ilyenek miatt alakulnak ki a rohadt nagy botnetek... -
#4956 nekem úgy van minden beállítva, hogy előbb kérdezzen rá. nem zavar a frissítés. telepítgetni vagyok lusta. na meg amegszokottat minek cserélgessem? nem bugyi az, hogy naponta kelljen. -
#4955 Nem ertem miert macera, en eszre se szoktam venni mikor frissit :) -
#4954 köszönöm, már én is gondolkodtam portable lehetőségen. ezt tényleg a hozzám hasonló lustáknak találták ki:D -
#4953 Az internet érdeke, hogy mindenki a legfrissebb szoftvereket használja. -
ldavid #4952 a portable-t attól még megnézheted. ez csak kitömöríti magát aztán indíthatod is. -
#4951 macerás amit javasolsz, utálok telepítgetni:D csak akkor csinálom, ha kell. most nem kell. viszont igaz, hogy lazán le vagyok hülyézve, mert nem a legújabbat akarom a chrome-ból. hát ettől még nem sírom össze a párnám csücskét. -
#4950 tipp: próbáld k az ujjabatazért, ha nem tetszik delete és vissza a régi :D
egyébként meg tökmind1 mit használsz, érdekes, ahogy mindenki rá akar beszélni hogy frissits :D -
#4949 Nini IE6 felhasználó... -
#4948 édes istenem. eddig sem volt ilyen, de ezután sem biztos, hogy lesz. nem a legújabb akármin fog csak múlni. nincs az a védelem, amit ne lehetne kijátszani ha valaki nagyon akarja. szerintem mindenki azt használ amit megfelelőnek tart:) -
#4947 A Mirosoft Silverlight miatt omlik össze a Shockwave player (Youtube videóknál) a Chrome alatt. Március 14-én jött ki vmi frissítés hozzá, és valószínűleg amiatt crashel a krómocska. erről esetleg tudtok vmit? Valamint várható frissítés a Chrome-hoz és a silverhez? -
#4946 itt nem arról van szó, hogy többet tud vagy sem, a biztonságról van szó ezt kéne megérteni, de ha neked nem számít, hogy ellophatják a bejelentkezési jelszavaid, vagy esetleg a bankkártya adataid akkor nyugodtan használj egy 3 éves böngészőt :) -
#4945 köszönöm, hogy fáradoztál ezzel:) én foxit is használom, a chrome nekem hogy úgy mondjam játszóterem csupán. egy időben a foxi kínlódott (talán tavaly évközepén, vagy előtte), azt megunva lett felrakva a chrome is. nem ragaszkodom ahhoz, hogy egy böngésző többet tudjon arról mit akarok, mint én magam. elhiszem, hogy amit ajánlasz sokkal jobb, és ha váltok, valószínű az lesz amit javasolsz:)
#4944 kösz, nincs szülinapom. örülök, hogy örülsz:) -
#4944 hát gratulálok :D -
#4943 Biztosíthatlak nem fogsz elveszni, sőt az új verziókban már minden egy helyen van, nincs felesleges menü. Valamint az újabb tehcnológiákat használó oldalakat is meg tudod majd nézni:)
Chrome 4:
Chrome 25:
-
trialboj #4942 Üdv, az lenne a gondom, hogy néhány torrent oldalon, mikor a menük közt mászkálok, vagy épp a fórumon böngészek, annak ellenére hogy sötét téma van mindenütt, fel-fel villan egy tiszta fehér háttér, az oldal betöltése előtt.
Igen zavaró főleg este mikor sötét van, és az egész monitor 1 tizedmásodpercre elfehéredik.
Írtam a staffnak, és másnál nincs ilyen probléma, szóval valami nálam lesz, de nem tudom mi.
Van esetleg valami ötlet? -
#4941 Nekem mostanában álladóan crashel a Shockwave Player.
Most feltettem az Adobe Shockwave Player 12-t az Adobe Flash player mellé?
vagy teljesen felesleges? -
#4940 le van tiltva sok dolog, és eleve ami nem tetsző link meg sem nyitom. azért vannak dolgok amik segítenek eldönteni mi mennyire lehet veszélyes:) -
#4939 Csak ne menj ismeretlen oldalra, mert 21 verzió alatt sok mindent befoltoztak rajta :) -
#4938 viszont köszönöm a tanácsot:) -
#4937 ez bevált, nem kell újabb. szeretem, megszoktam, ismerem. ami ezzel nem menne, olyannal nem találkoztam. egyébként nem onnan van letöltve, csak onnan linkeltem a kérdésre:D
-
#4936 Az egy 3 éves verzió:) Azóta már megjelent 21 újabb kiadás:)
El kellene felejteni a szoftverbázist. A programokat a saját weboldalukról célszerű letölteni.
Legfrissebb Chrome -
#4935 http://szoftverbazis.hu/szoftver/google_chrome_4.0.html
ez van. -
#4934 4.1????
Nekem 25.0.xy -
#4933 nekem sosem. 4.1-es verziót használom. -
#4932 Szia
Itt van a megoldás elvileg,nekem így már csak 10-ből 3x omlik össze -
Apocalipto #4931 Hy!
Youtuben ha beletekerek egy videóba 10ből 8x összeomlik a flash. Van valami megoldás erre? -
#4930 próbáltad úgy, hogy könyvjelzőkezelőben ( jobb felső ikonsorban a személyreszabás-beállítás) keresés fülön beírni? talán kiadja amit akarsz.
egyébként, ha csináltál egy tisztítóprogis dolgot, akkor valószínű ott nem vetted ki a mentett űrlapinfók takarítását. az kikukázta neked az összes elmentett felhazsnálódat. írd be újra szépen és jegyeztesd meg. -
hakos007 #4929 Sziasztok!
A problémám az lenne hogy valahogy eltűntek a google chrome felhasználóim! Nem töröltem őket sehol. Valahogy nem lehet őket visszahozni? -
#4928 az inkognitónál nem lehet mindent elérni. pl . csetboxot, ilyesmit. ha azt akarja használni, akkor nem tud rejtve lenni. -
#4927 Miért nem használod az inkognitó módot? Úgy törölni sem kell semmit. -
simonl #4926 Sziasztok, tudnátok adni egy közvetlen letöltő linket egy korábbi Click & Clean verzióhoz.
Ez az új nem nagyon jön be nekem és azt sem tudom beállítani benne, hogy minden kilépéskor törölje a beállított adatokat.
Szöszöltem vele órákig......
Előre is köszi
-
#4925 egyik speed dial kieggel pl. -
#4924 kezdő képernyőre lehet valahogy 8-nál több ablakocskát tenni? -
ldavid #4923 egy ideje nekem is csinálja pedig én is kikapcsoltam -
#4922 néha aláhúzza a böngésző a linkeket vagy néhány szót egy pár másodpercre pirossal, mintha be lenne kapcsolva a helyesírás ellenőrző, pedig én kikapcsoltam
ez mitől lehet? pár napja csinálja ezt