Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali,

a Face egyszerûen megfagy 5 perc után Chrome alatt. Egy percig jó, aztán szép lassan belassul majd teljesen megáll és nem reagál semmire. Olyan mintha megtelne a memória. Nem tudom mi baja lehet, friss a windows (de teljesen uptodate), régin ezt nem csinálta. Egyedül ADBlock és egy idõzítõ van felrakva ami a régin is fenn volt. Valami ötlet?
Köszi a segítséget és az utánad következõkét is.
És már csak egy kérdésem van: az egész Google mappát kell (biztonsági)másolnom vagy elég az abban lévõ Chrome mappát?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Blekk Síp
Minden be van állítva, hogy szinkronizálja, de nekem vmiért ezeket a dolgokat újra be kell állítgatnom minden újratelepítés után.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

beállításokat is lehet szinkronizálni, és akkor azzal sem kell foglalkoznod
Blekk Síp
Az igaz, én bõvítmények meg kedvencek mentésére használom, aztán már csak azt kell beállítanom, hogy hova akarok fájlokat menteni. Ja meg, hogy a torrent fájlokat rögtön megnyissa a utorrent. 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

[HUN]FaTaL
Csak az nem syncel mindent. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Blekk Síp
Vagy szinkronizálni még egyszerûbb.

[HUN]FaTaL
Az egész böngészõt ki tudod menteni úgy ahogy van.

Vista/Win7/Win8 alatt a C:\users\felhasználónév\appdata\local\google\ mappában találod.
XP: C:\documents & settings\felhasználónév\local settings\application data\google\

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok, a telepített bõvítményeket el tudom menteni egy windows újratelepítés elõtt? Pontosan hol találom ezeket?
Azért kérdezem mert néhány bõvítmény már nem található a Web Store -ban.

Köszönöm a türelmes válaszokat elõre is.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Stefling
De FF-nál elvileg már jobb oldalt fent jelenik meg egy új letöltéskezelõ, az lenne a jobb erre is.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

nyilván nem, csak ez a legszembetûnõbb.

letöltésnél még mindig jobb így, mint a külön ablak pl. FF-nél
Stefling
Ennyi csupán a változás benne? :S 😄 A letöltési témán kellene változtatni már, ne alul kelljen bezárogatni mindig -.-

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

frissítettem a bétát (magától nem ment neki), és hát komolyan... a csavarkulcs ikon lecserélésére volt a legnagyobb szükség, fõleg ilyen nulla csíkokra
a más google termékekben használt fogaskerék ikon még akár logikus is lett volna
skinnyman

Regards,

Jim Morrison
Most nézem, hogy azokon az oldalakon ahol nem biztonságos tartalom van egy apró pajzsot tesz ki a csillag mellé. Érdekes, eddig nem tûnt fel.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tommygear
igazából a böngészõvel nincs baj, az adobe képtelen egy normális flash plugint megírni, van amikor tûrhetûen mûködik, aztán egy frissítéssel elbasszák az egészet
slime001
Köszönöm a segítséget, kipróbálom.

AVIRA - \"More than security.\"

Narxis
A flash azóta szar amióta bevezették a protected módot. Talán csak IE alatt megy rendesen, nézd meg azzal. Ha pedig mûködik akkor IE Tab addon és kész, beállítod, hogy youtube-ot azzal hozza be. Jelszavakra én mindig 3rd party appot használtam. LastPass, KeePass vagy Sticky Password.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ProGabe
Ez a retek böngészõ nem hajlandó megjegyezni a jelszavaimat (egyik napról a másikra döntött úgy, hogy elfelejti az összeset). Pedig Isten bizony rákattintok, hogy "Igen, jegyezd meg vazze!".

A másik meg, hogy youtube-on kicsit akadnak a videók és van egy 1px-es fehér csík alul. Még jó, hogy anno azért váltottam rókáról, mert szar volt benne a flash.

Miért nem tudnak egy igazán jó böngészõt csinálni?!?!?! Emlékszem amikor a chrome még tényleg egy puritán valami volt, most visszasírom azt az idõszakot.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Malakai
Youtube és Chrome Google kézben van, Firefox nem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Klon
"általában ha raknak föl youtube letöltõt, google le szokta szedni. " -hmm ebben vajon mi a biznisz? mármint, hogy FF-hez engedik, chromehoz meg nem ...<#idiota>

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

slime001
Néhány napja brutálisan szaggatnak a youtube videók. Eddig HTML5 módba volt, most visszaraktam, de így se jó. Megakad a videó ha tabot váltok, az oldalon alig lehet scrollozni és kb 5 fps-el megy a videó. Cache, elõzmények stb törlés volt. Beta build-et használok. Van valakinek valami ötlete mi lehet a probléma?

AVIRA - \"More than security.\"

Hello!

A betûtípust, hogy lehetne olyanra állítani ahogy szeretném?A betûtípusok tetreszabása részben amit állítok azt nem ment el arra ahogy pl a sg betûit szeretném látni.

THX

Aquir
általában ha raknak föl youtube letöltõt, google le szokta szedni. Amikor kellett valami a FF-ot és hozzá DownloadHelpert raktam föl csak ezért. De mást kereshetsz, pl. ilyet.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

JoeFromHun
Sziasztok!

Chrome alá nincs jól mûködõ (firefox alat használatos EsayVideoDOwnloader-hez hasonló) progi amivel a videomegosztó oldalakról akár mp3-vagy video formátumba lehet letölteni?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

aham a névjegyben is ezt írja.köszi!

Aquir
Nem tudom hogyan érted a súgót, mert nekem angol verzióról lefordítva a help a súgó (az pedig csak új lapot nyit meg), és csak az about-ban (magyarul szokásosan névjegy) frissít. Hát biztos baj mert nem tudja a verziót letölteni.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok!

Ezt miért írja a súgóban baj-e és mit jelent pontosan?Köszi

Update failed (error: 3)Hiba történt a frissítések keresése közben: A frissítés ellenõrzésének elindítása sikertelen (hibakód: 3: 0x80040154).

Malakai
Ja userscript, ugyanaz, extensions ablakba húzd be.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akyyy
de nekem csak js-em van :S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Jim Morrison
FastestChrome ra meg Diavetítésre hibát dob a web store (banner)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Malakai
Hogy megkönnyítsék a dolgot, mostmár csak úgy lehet, ha az extension oldal meg van nyitva és oda húzod be a crx filet. <#idiota>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akyyy
régebben lehetett bárhonnan bövitményt telepiteni. most meg nem engedi, és hiába töltöttem le elvileg a kódot, nem tudom hogyan tudom feltenni, bõvitményen belül hibát ir ki

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tmp
szerintem maradj az operánál.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Sziasztok!

A napokban váltottam Chrome-ra Operát és Safarit használtam-használom eddig.Szeretném a már ott megszokott módon használni a Chrome-ot.
Fel is tettem a Speed Dial 2 a böngészõben.De nem udom beállítani,h az ablakok automatikusan frissüljenek mint mondjuk Operában v Safariban...
Néztem mondjuk a "hivatalos" speed Dial oldalt és ott is említik mint probléma 😞

Van valakinek ötlete?

Köszi!

Shep
Tudtok egy normális gesture plugin-t, mert egy véletlen baleset folytán törlõdtek a böngészõbõl az bõvítmények és a korábban használt nagyszerûen mûködõ kiegészítõt most nem találom sehol és amiket meg leszedtem nem az igaziak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Firerock
nekem is ugyanez van

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

grebber
Nálam mostanában állandóan behalnak az oldalak a Shockwave flash leállt cimszóval 😞

Erre van valami megoldás? A lefújabb flash van fent meg külön a legujabb shockwave-et isleszedtem neki.De továbbra is behal.

Next PC upgrade: 2022

esetleg flashblockot is érdemes lehet használni, ezzel csak az jelenik meg amire rákattint az ember
tmp
hm, létezik hogy win8 alatt van valamiféle smooth font rendering? (talán az új keretrendszer miatt?). Sokkal szebbek a betûk mint win7 alatt.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

NONPLUSZULTRA
Igazából megoldódott azzal, hogy az integrált flash playert letiltottam és külön telepítettem a legújabb verziójú flash playert, korábbi tanácsoddal ellentétben 😊
Igazából lesz@rom a youtube-ot, az a gond, hogy minden oldalon van már flash tartalom amitõl a chrome egész használata belassult. Az integrált flash player letiltása nálam a nyerõ, igaz ma megint bezombult - magától visszakapcsolta de már tudom mitõl van, flash player plugint újra letiltottam és ismét boldog chrome felhasználó lettem 😛

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

N o N a m e
Szerintem állítsd be a youtube-on a html5-öt.
NONPLUSZULTRA
Rövid tesztelés után a tapasztalat az, hogy az oldalakat ugyanolyan gyorsan kezeli mint régen - görgetésekre, klikkelésekre, linkek megnyitására jól reagál viszont most a Youtube-os videókat nem akarja lejátszani, csak 1-2-t sikerült elindítanom 😞

NONPLUSZULTRA
Hali, köszi a választ, pont ezt akartam kérdezni. Ki is próbálom.
Ugyanis kb ETTÕL KEZDVE szaraxik a chrome-om 😛

pxxl
azt nem lehet valahogy kiírtani a chrome-ból, hogy a nyilakkal ne mozgassa az oldalt, space-re ne ugorjon le stb? bosszantó :\

All hail the double x!

N o N a m e
az adobe.com oldaláról telepíts fel egy régebbi flash verziót (pl. 11.2), majd a chrome://plugins oldalon tiltsd le a Chrome-ba integráltat és használd azt amit feltelepítettél.
köszi!
videobaby
a legújabb foxi telepítésnél felajánlja a lehetõséget, hogy átmenti a könyvjelzõket. én is így csináltam. ie a legratyibb.

NONPLUSZULTRA
Hm, a flash videók ugyanúgy szaggatnak 😛
Kár a Chrome-ért. Kénytelen vagyok kibékülni az Internet Explorerrel 😛
Firefoxba át lehet varázsolni a Google-könyvjelzõket valahogy?

NONPLUSZULTRA
Köszi!