6043
Egy böngésző a Google-től.
  • MerlinW
    Nekem nem kressel sem a flash, sem a shockwave.
  • Prince23
    Nekem továbbra is crashel a Shockwave Player!

Nektek nem?
  • N o N a m e
    A tegnap vettem egy Chromebookot és még mindig az az idegesítő hibája van a flashnek, hogy általában videóknál nagyon csúnyák az élek. Erre nincs valami javítás? A YouTube.com/tv-n tökéletes, szép a kép.
    sima YouTube - YouTube TV (a feliratot nézzétek)
  • Prince23
    Nektek nem crashel a böngésző 10 percenként?

Mit tegyek? hozzam vissza a rókát? :)
  • [HUN]FaTaL

Az ilyenek miatt alakulnak ki a rohadt nagy botnetek...
  • videobaby
    nekem úgy van minden beállítva, hogy előbb kérdezzen rá. nem zavar a frissítés. telepítgetni vagyok lusta. na meg amegszokottat minek cserélgessem? nem bugyi az, hogy naponta kelljen.
  • SzirmosSzisza
    Nem ertem miert macera, en eszre se szoktam venni mikor frissit :)
  • videobaby
    köszönöm, már én is gondolkodtam portable lehetőségen. ezt tényleg a hozzám hasonló lustáknak találták ki:D
  • Narxis
    Az internet érdeke, hogy mindenki a legfrissebb szoftvereket használja.
  • ldavid
    a portable-t attól még megnézheted. ez csak kitömöríti magát aztán indíthatod is.
  • videobaby
    macerás amit javasolsz, utálok telepítgetni:D csak akkor csinálom, ha kell. most nem kell. viszont igaz, hogy lazán le vagyok hülyézve, mert nem a legújabbat akarom a chrome-ból. hát ettől még nem sírom össze a párnám csücskét.
  • akyyy
    tipp: próbáld k az ujjabatazért, ha nem tetszik delete és vissza a régi :D

egyébként meg tökmind1 mit használsz, érdekes, ahogy mindenki rá akar beszélni hogy frissits :D
  • Malakai
    Nini IE6 felhasználó...
  • videobaby
    édes istenem. eddig sem volt ilyen, de ezután sem biztos, hogy lesz. nem a legújabb akármin fog csak múlni. nincs az a védelem, amit ne lehetne kijátszani ha valaki nagyon akarja. szerintem mindenki azt használ amit megfelelőnek tart:)
  • Prince23
    A Mirosoft Silverlight miatt omlik össze a Shockwave player (Youtube videóknál) a Chrome alatt. Március 14-én jött ki vmi frissítés hozzá, és valószínűleg amiatt crashel a krómocska. erről esetleg tudtok vmit? Valamint várható frissítés a Chrome-hoz és a silverhez?
  • tommygear
    itt nem arról van szó, hogy többet tud vagy sem, a biztonságról van szó ezt kéne megérteni, de ha neked nem számít, hogy ellophatják a bejelentkezési jelszavaid, vagy esetleg a bankkártya adataid akkor nyugodtan használj egy 3 éves böngészőt :)
  • videobaby
    köszönöm, hogy fáradoztál ezzel:) én foxit is használom, a chrome nekem hogy úgy mondjam játszóterem csupán. egy időben a foxi kínlódott (talán tavaly évközepén, vagy előtte), azt megunva lett felrakva a chrome is. nem ragaszkodom ahhoz, hogy egy böngésző többet tudjon arról mit akarok, mint én magam. elhiszem, hogy amit ajánlasz sokkal jobb, és ha váltok, valószínű az lesz amit javasolsz:)

#4944 kösz, nincs szülinapom. örülök, hogy örülsz:)
  • tommygear
    hát gratulálok :D
  • MerlinW
    Biztosíthatlak nem fogsz elveszni, sőt az új verziókban már minden egy helyen van, nincs felesleges menü. Valamint az újabb tehcnológiákat használó oldalakat is meg tudod majd nézni:)

Chrome 4:

Chrome 25:
  • trialboj
    Üdv, az lenne a gondom, hogy néhány torrent oldalon, mikor a menük közt mászkálok, vagy épp a fórumon böngészek, annak ellenére hogy sötét téma van mindenütt, fel-fel villan egy tiszta fehér háttér, az oldal betöltése előtt.

Igen zavaró főleg este mikor sötét van, és az egész monitor 1 tizedmásodpercre elfehéredik.

Írtam a staffnak, és másnál nincs ilyen probléma, szóval valami nálam lesz, de nem tudom mi.

Van esetleg valami ötlet?
  • Prince23
    Nekem mostanában álladóan crashel a Shockwave Player.

Most feltettem az Adobe Shockwave Player 12-t az Adobe Flash player mellé?
    vagy teljesen felesleges?
  • videobaby
    le van tiltva sok dolog, és eleve ami nem tetsző link meg sem nyitom. azért vannak dolgok amik segítenek eldönteni mi mennyire lehet veszélyes:)
  • SzirmosSzisza
    Csak ne menj ismeretlen oldalra, mert 21 verzió alatt sok mindent befoltoztak rajta :)
  • videobaby
    viszont köszönöm a tanácsot:)
  • videobaby
    ez bevált, nem kell újabb. szeretem, megszoktam, ismerem. ami ezzel nem menne, olyannal nem találkoztam. egyébként nem onnan van letöltve, csak onnan linkeltem a kérdésre:D
  • MerlinW
    Az egy 3 éves verzió:) Azóta már megjelent 21 újabb kiadás:)
    El kellene felejteni a szoftverbázist. A programokat a saját weboldalukról célszerű letölteni.

Legfrissebb Chrome
  • videobaby
    http://szoftverbazis.hu/szoftver/google_chrome_4.0.html

ez van.
  • Firerock
    4.1????
    Nekem 25.0.xy
  • videobaby
    nekem sosem. 4.1-es verziót használom.
  • Firerock
    Szia
    Itt van a megoldás elvileg,nekem így már csak 10-ből 3x omlik össze
  • Apocalipto
    Hy!

Youtuben ha beletekerek egy videóba 10ből 8x összeomlik a flash. Van valami megoldás erre?
  • videobaby
    próbáltad úgy, hogy könyvjelzőkezelőben ( jobb felső ikonsorban a személyreszabás-beállítás) keresés fülön beírni? talán kiadja amit akarsz.
    egyébként, ha csináltál egy tisztítóprogis dolgot, akkor valószínű ott nem vetted ki a mentett űrlapinfók takarítását. az kikukázta neked az összes elmentett felhazsnálódat. írd be újra szépen és jegyeztesd meg.
  • hakos007
    Sziasztok!
    A problémám az lenne hogy valahogy eltűntek a google chrome felhasználóim! Nem töröltem őket sehol. Valahogy nem lehet őket visszahozni?
  • videobaby
    az inkognitónál nem lehet mindent elérni. pl . csetboxot, ilyesmit. ha azt akarja használni, akkor nem tud rejtve lenni.
  • MerlinW
    Miért nem használod az inkognitó módot? Úgy törölni sem kell semmit.
  • simonl #4926
    Sziasztok, tudnátok adni egy közvetlen letöltő linket egy korábbi Click & Clean verzióhoz.
    Ez az új nem nagyon jön be nekem és azt sem tudom beállítani benne, hogy minden kilépéskor törölje a beállított adatokat.
    Szöszöltem vele órákig......

Előre is köszi
  • Aquir
    egyik speed dial kieggel pl.
  • Holland Kemence
    kezdő képernyőre lehet valahogy 8-nál több ablakocskát tenni?
  • ldavid
    egy ideje nekem is csinálja pedig én is kikapcsoltam
  • tommygear
    néha aláhúzza a böngésző a linkeket vagy néhány szót egy pár másodpercre pirossal, mintha be lenne kapcsolva a helyesírás ellenőrző, pedig én kikapcsoltam
    ez mitől lehet? pár napja csinálja ezt