Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Face egyszerûen megfagy 5 perc után Chrome alatt. Egy percig jó, aztán szép lassan belassul majd teljesen megáll és nem reagál semmire. Olyan mintha megtelne a memória. Nem tudom mi baja lehet, friss a windows (de teljesen uptodate), régin ezt nem csinálta. Egyedül ADBlock és egy idõzítõ van felrakva ami a régin is fenn volt. Valami ötlet?
És már csak egy kérdésem van: az egész Google mappát kell (biztonsági)másolnom vagy elég az abban lévõ Chrome mappát?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Vista/Win7/Win8 alatt a C:\users\felhasználónév\appdata\local\google\ mappában találod.
XP: C:\documents & settings\felhasználónév\local settings\application data\google\
http://goo.gl/gd6Zi5
Azért kérdezem mert néhány bõvítmény már nem található a Web Store -ban.
Köszönöm a türelmes válaszokat elõre is.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
letöltésnél még mindig jobb így, mint a külön ablak pl. FF-nél
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
a más google termékekben használt fogaskerék ikon még akár logikus is lett volna
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A másik meg, hogy youtube-on kicsit akadnak a videók és van egy 1px-es fehér csík alul. Még jó, hogy anno azért váltottam rókáról, mert szar volt benne a flash.
Miért nem tudnak egy igazán jó böngészõt csinálni?!?!?! Emlékszem amikor a chrome még tényleg egy puritán valami volt, most visszasírom azt az idõszakot.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
AVIRA - \"More than security.\"
A betûtípust, hogy lehetne olyanra állítani ahogy szeretném?A betûtípusok tetreszabása részben amit állítok azt nem ment el arra ahogy pl a sg betûit szeretném látni.
THX
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Chrome alá nincs jól mûködõ (firefox alat használatos EsayVideoDOwnloader-hez hasonló) progi amivel a videomegosztó oldalakról akár mp3-vagy video formátumba lehet letölteni?
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ezt miért írja a súgóban baj-e és mit jelent pontosan?Köszi
Update failed (error: 3)Hiba történt a frissítések keresése közben: A frissítés ellenõrzésének elindítása sikertelen (hibakód: 3: 0x80040154).
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A napokban váltottam Chrome-ra Operát és Safarit használtam-használom eddig.Szeretném a már ott megszokott módon használni a Chrome-ot.
Fel is tettem a Speed Dial 2 a böngészõben.De nem udom beállítani,h az ablakok automatikusan frissüljenek mint mondjuk Operában v Safariban...
Néztem mondjuk a "hivatalos" speed Dial oldalt és ott is említik mint probléma 😞
Van valakinek ötlete?
Köszi!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Erre van valami megoldás? A lefújabb flash van fent meg külön a legujabb shockwave-et isleszedtem neki.De továbbra is behal.
Next PC upgrade: 2022
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Igazából lesz@rom a youtube-ot, az a gond, hogy minden oldalon van már flash tartalom amitõl a chrome egész használata belassult. Az integrált flash player letiltása nálam a nyerõ, igaz ma megint bezombult - magától visszakapcsolta de már tudom mitõl van, flash player plugint újra letiltottam és ismét boldog chrome felhasználó lettem 😛
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Ugyanis kb ETTÕL KEZDVE szaraxik a chrome-om 😛
All hail the double x!
Kár a Chrome-ért. Kénytelen vagyok kibékülni az Internet Explorerrel 😛
Firefoxba át lehet varázsolni a Google-könyvjelzõket valahogy?