6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#5562 Mennyire stabil? (ha néha összemolik annyira nem gáz:D) Lehet akkor én is kipróbálom. -
petrov144 #5561 Köszönöm a gyors választ! Sajnos a firefox nagyon lassú, és kipróbálva a chrome a maxthont is lekörözi. Origo cimlap firefox alatt fél perc, maxthon-nal szintén, chrome-mal 10 mp. Egyelőre hagyok mindent igy :) . Lehet hogy valamelyikből egy régi verzió gyorsabb lenne, de most a rokonok laptopja miatt nem fogok bónusz köröket futni. -
#5560 1. régi verziókat alavetően nem támogatják.
2. ha lassú a géped, akkor ne akarj adblock-ot telepíteni, mert 10-15%-al lassabb lesz minden.
Régi laptopon használj Maxthon-t esetleg Firefox-ot. -
petrov144 #5559 Üdv! Nem tudtok esetleg arra megoldást, hogy ha egy régi chrome változatot használok (25-ös chrome változat) (régi lassú laptopon csak ez megy), akkor ahhoz hogy tudom felrakni az adblockot\adblock plust? mert ugye mindig azt irja ki hogy nem támogatott a webshop.
Sajnos ha megpróbálom a legújabb chome-ot felrakni akkor kidob mert nincs meg a minimum config, legalábbis ezt irja ki. Portable pedig hibaüzenettel kidobál. Köszönöm a választ előre is!! -
ldavid #5558 mintha kicsit gyorsabb is lenne.
de még mindig laggol ha átméretezem vagy felhúzom a tálcáról. nem igaz hogy nem veszik észre, hogy elcsesztek valamit a múltkor. -
#5557 2014/07/announcing-chrome-64-bit-beta-channel.html
Letöltés
-
kl24h #5556 Olyan nincs, hogy nem lehet letörölni!
Ha betekikntsz a folyamatok közé megjelenik és análkül hogy elindítottad volna mégis ott van a ...chrome.exe, akkor azt le kellene zárni és ha egy kis időre megint megjelenik, akkor vírus biztos.
Ha a folyamatok között nincs, akkor simán lehet Uninstallni vagy ha megsérült az uninstal, akkor direkt a telepítővel kell megpróbálni. -
KisVejneKoska #5555 Van egy kis probléma.. próbáltam elindítani a böngészőt, de azt írta ki, hogy "Google Chrome has crashed..."
RÁkerestem, ide jutottam:
https://www.youtube.com/watch?v=79oGzLKYl_A&hd=1
mivel egyáltalán nem tudtam a böngészőt elindítani, így a User Data mappában tevékenykedtem elsőre, s mikor végigcsináltam, korrektül újraindult.. Aztán bezártam a böngészőt, kikapcsoltam a gépet, s most ugyanúgy nem működik a böngésző, még rosszabb, se újraindítnai, se telepíteni nem tudom, se törölni a gépről..
Valami ötlet?
A hiba egyébként egy CCleaner futtatás után lépett föl, s azóta fennáll..
Telepíteni sem tudom, mert a telepítő egyből ezzel fogad, hogy "whoa, google chrome has crashed", szóval el se indul :( uninstallálásra klikkelve meg nem csinál semmit :D -
#5554 Hja, ott van ilyen. -
#5553 firefoxba ue a kieg simán letöltőtte.Chrome FAIL ;D -
#5552 Biztos ki lehet jelölni az összeset, aztán ott a download gomb. -
#5551 ez fos, csak megnyitja fülbe de nem tölti le, nincs más?
ráadásul egyenként jelölgessem ki mind a 180 linkemet. -
#5550 Ha linkek, akkor ennek mennie kéne. -
#5549 keresek egy kieget amivel van egy sok sorbol álló linkem egy egy képhez.
pl valami.jpg
valami2.jpg
...
valami102.jpg
mind aláhúzva, mind1.
egy kattintással szeretném letölteni mindet. -
#5548 Lenne egy kérdésem,hogyan,s mivel, tudnám megoldani chrome-nál,hogy ugyan úgy tudjak letölteni videót,
bárhonnan,bármelyik netes oldalon található videót,hasonlóképen,mint a download helper-el a firefox-ban.
-
zephyrir #5547 Üdv!
Hogyan lehet a Chrome kezdőlapot/új lapot úgy beállítani, hogy a leggyakrabban látogatott oldalak ne jelenjenek meg csak a letöltött téma? -
k roy96 #5546 Sziasztok!
Érdekes lesz a kérdésem! :D
Netpincér.hu-n rendeltem kaját, OTP SZÉP kártyával akarnám kifizetni a rendelést, de az OTP direkt internet oldala (ahol meg kellene adni a SZÉP kártya adatait) nem töltődik be. létrehoztam a weboldalukon leírtak szerint 443-as portot is, de azzal sem megy.
(próbáltam más böngészőkkel is: Explorer, Opera, Firefox, Safari, de egyikkel sem működik)
Valami megoldás, hogy bejöjjön az oldal?
Előre is köszi! :) -
#5545 A letöltött torrent fájlon (lent a képernyő alján) jobb klikk és "az ilyen fájlokat mindig nyissa meg". Majd ha megkérdezi mivel, keresd ki az utorrent-et. -
#5544 Hogyan tudom összhangba hozni a chrome-ot és az Utorrentet ?
Mint utóbbi esetben a firefoxnál,autómatikusan az utorrentbe teszi a letöltendő fájlt.
Míg a chrome-nál,meg elöszőr le kell tölteni a fájlt,és a fájlra kattintva akkor adja hozzá a utorrent-hez. -
mester1987 #5543 Ha tudnám, hogy van jobb is ami nem eszik sokat és mellesleg kiszűr többféle szemetet, akkor feltenném, de csak ezt ismerem. Esetleg valaki jobbat
Előre is köszi! -
#5542 Felesleges a kettő, használd csak a plus-t. Már ha feltétlenül szükséged van rá. -
mester1987 #5541 Vagy nincs esetleg valami átfogó reklámirtó, ami nem terheli le ennyire (bár nem tudom az-e a baja)?!
Tény, hogy sok új poput + más szarságot nem tilt -
mester1987 #5540 Hát van egy sima Adblock + egy Ablock Plus, bár lefagyni azt hiszem még nem, de nagyon zabál valamit háttérben érezhetően... -
#5539 Minden Chrome addon(pl. adblock) és minden megnyitott lap külön folyamatban fut. Ha valamelyik lefagy vagy megbolondul akkor nem fagy le az egész böngésző. -
mester1987 #5538 Üdv. nem tudjátok, hogy a Chrome miért futhat 12x a folyamatoknál?
7 ablak van jeleleg megnyitva, de érzem is, hogy sok ramot zabál...mitől lehet ez vagy valakinek nincs erre valami ötlete?!
[Régebben nem volt ilyen vagy csak a frissítéssel rontottak volna?!] -
#5537 Köszönöm szépen!
-
#5536 A felhőbe:)
AppData/Local/Google/Chrome/User Data/Default
-
#5535 sziasztok, a chrome, hova menti az elmentett könyvjelzőket??
Előre is köszi -
Bal0924 #5534 Ebből is van? Nem tudtam. Köszi! -
#5533 portable változatot használj. -
Bal0924 #5532 Sziasztok!
Hogy a ****** lehet kiiktatni a krómnak hogy ne akarjon állandóan kimenni a netre!
A Hülye frissítő ellenőrzi minden órában, ki akar menni hogy megnézze hogy van-e hozzá **** frissítés.
-
#5531 Március 24 után a google chrome legfrisebb verziói tartalmazzák a google asszisztenst. -
#5530 Ilyet találtam, nem tudom ez az-e. (settings és a keresőbe írd be, hogy noti) -
Borg #5529 Ez angolul mi ez? Még az értesítési központot se találom... -
#5528 megvan, köszi szépen -
#5527 Az Asszisztens-kártyák kikapcsolása a Chrome-ban
Kattintson a csengő ikonra a képernyő jobb alsó sarkában (Windows rendszeren), illetve a képernyő jobb felső részén (Mac típusú számítógépen) az Értesítési központ megnyitásához.Az Értesítési központban kattintson a fogaskerék ikonra a jobb alsó sarokban (Windows rendszeren) vagy a jobb felső sarokban (Mac típusú számítógépen).Vegye ki a jelet a „Google Asszisztens” melletti négyzetből. -
#5526 ki lehet kapcsolni ezt a "Chrome értesítéseket" valahogy, hogy ne jelenjen meg nekem állandóan a tálcán? -
masoma #5525 sziasztok, tegnap elkezdett szarakodni a chrome. a lakásba van 3 számítógép mindhárom gépen van chrome és reklámok jelentek meg, a youtube is szarakszik, egyszer nem akarja betölteni a a videót máskor nem is találja a linket. megoldást tudtok? köszi -
#5524 Két gépen is azt csinálja a chrome, hogy mikor betöltenék egy oldalt akkor először azt írja nem találja, majd ha frissítek akkor gyorsan, rendesen betölti az oldalt. nem béta chrome, legfrissebb. Találkozott már valaki ilyennel? -
#5523 Firefox + video downloadhelper plugin. Telepíted majd, Ctrl+Shift+Q az oldalon.
Másik megoldást pedig pont a videón magyarázzák el :D