Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Nekem se.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tetsuo
Thx.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Szerencsés vagy. ;-)

SzirmosSzisza
Nekem stabilitással sose volt gondom 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én chromeról visszatértem ff-re kb fél éve, mert jobban testreszabható (plazma tv-hez). Ugyanolyan jól mûködik, bár mostanában a reakcióidejében már látok késlekedéseket néha, fõleg indításkor.
Tetsuo
A Firefox nem lehet, hogy most már stabilabb? Anno arról jöttem át erre, mint sokan -gondolom-.

Aquir
itt nem

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tommygear
nálatok nem akadozik néha az egérmutató, pl oldalak betöltése alatt 1-2 mp-re? már megint erre a szégyentelen flashra gyankszok, hogy emiatt lehet
Aquir
több mappa lehet egymás mellett is, és fent csak egy sor van 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

wantonly
A felsõ könyvjelzõsávot meg lehet valahogy duplázni? Mappákba rendezem, de így is kevés a hely.
most nézem, kicsit vastagabb és jobban látható (talán sötétebb is) lett a scrollbar
szerintem akkor ne foglalkozz vele. a nézõknek úgyis mindegy 😄
SirAlo
Es az FPS-t is 60-rol 30-ra konvertalja

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
ott is ugral 2-8k kozott , pedig en 50k bitrataval toltottem fel

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

jobb klikk -> stats for nerd adatokat nézted?
SirAlo
Hello, nem tudtam meik topicba kerdezzem meg, de erdekelne a valasz, Youtube feltoltessel vannak gondok nalam, feltoltottem egy videot 50k bitrataval 1080p-be, viszont ha letoltom pl. keepvid.com-al akkor mar csak 5-6k bitrataja van , kiprobaltam... ez azt jelenti hogy a youtub mindent vissza konvertal 5k bitratara , folosleges jobb minosegbe feltolteni ra? Mert ez eleg gaz, itt a video amirol beszeltem:

rexHUNter
Üdv!
A chrome mért nem nyija meg a https linkeket

Az elõbb kipróbáltam, csökkentett mód hálózattal-ban viszont bejön Chromeban a facebook. Ez hogy lehet?

Akkor neked az Opera Mini kell, ott van adatspórolás 😉

Tetsuo
Hát nekem a chrome az, amelyik magától tömöríti a képek méretét szinte minden weboldalon, a mobilon persze. (Mobilos nézet kikpacsolva.)

barret
Azt már meg sem említem,hogy a postot rókával követtem el,mert chrome alatt nem látszik a "mehet" fülecske 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Sajnos csak mobil netem van,és a forgalom 90%-a a képek betöltése! Természetesen szeretném látni a képeket,nem letiltani szeretném õket...Létezik-e olyan megoldás,ami a
letöltött adatmennyiséget csökkenti képek esetén? Akármilyen megoldás érdekel,ha a képek látszanak. Lehetnek kisebbek,vagy kisebb felbontásúak,stb.

Bérbe vehet? reklámfelület...

MerlinW
Ismert hiba, hamarosan lesz javítás.

[merlinw.org]

Sziasztok!
Tegnap este óta a Chrome-ban nagyon sok oldal nem jön be (Facebook Gmail stb.), de pl. a youtube bejön és winampba az online rádió is akadásmentes. Internet Explorerrel minden weboldal elérhetõ. Wifin keresztül mobilon is bejön minden oldal.
ERR_CONNECTION_RESET hibakódot ír.
Újratelepítettem már a Chromet kétszer, nem segített. Vírusírtást futtattam.
Mi lehet a probléma? Elõre is köszi 😊

Narxis
Megjelent a 33-as verzió stabil kiadása!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

találtam egy nagyon jót, rescroller a neve.
van olyan kiegészítõ amivel színessé lehet tenni a "csúszkát"?

zavar hogy nem látom rendesen<#guluszem1>
BoneDragon
Sajnos bejelentkezés se segített, még szerencse, hogy szoktam használni firefoxot is így átmentettem a könyvjelzõket... Csak a jelszókat kellett beírni újra.

Jim Morrison
bocsi a tripláért, de meg is van... a vírusirtó volt a ludas...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
uh ,ahogy elnézem ez minden böngészõben jelentkezik, nem csak chromeban. Érdekes :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Szerintem nem olyan rég nekem is történt valami hasonló, de bejelentkeztem és minden visszajött.

Más: miért ír ki nekem több helyre olyat is, hogy ? Egyedül a ghostery van fent reklámfogónak, de ha fehérlistázom benne az oldalt/felfüggesztem akkor is ilyen szövegek jelennek meg. Sõt, megnéztem és inkognitó Módban is ott vannak (ikyenkor egy bõvítmény nem fut)

BoneDragon
Mi a fene van ezzel a fossal? Törlõdött az összes!!! könyvjelzõs, összes megjegyzett jelszavam, minden... Ez a látvány fogad reggel, hát bakker...

Malakai
Nálam is csinálja egyébként, de csak ha valamit fullscreenre raktam közben, aztán vissza. Tehát chrome tálcára, valami fullscreen (pl média lejátszó), vissza ablakba, vissza chrome.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tök jó.
jelenteni akartam ezt a bugot, de nincs küldés gomb az erre szolgáló menüben...
Aquir
középsõ gomb = ctrl + click 😊

attip
ok.de nem szeretem a középsõ gomb nyomkodását,azt hittem van vmi...

attip

Aquir
nem kell bõvítmény. csinálj egy mappát a könyvjelzõkben, és középsõ gombos kattintásra megnyitja mindet ami a mappában van a meglévõ tabok után

attip
Hali!
Légyszi ajánljatok olyan bõvitményt,amivel a könyvjelzõkbõl egy mapánnyi(5-6 link)bal kattintással megtudok nyitni(ne ilyen jobb gomb,open all),ami akár a a megnyitott füleket is bezárja...
Van ilyen?? Kösz az ötlteket elõre is<#vigyor2>..

attip

Malakai
Lol chrome letiltotta az antivir, a Chrome Toolbox (google gyártmány), mega és egy saját fejlesztés alatti kieget és nem is lehet õket újra aktiválni. Merthogy nincsenek fent a storeban. Ok, hogy letiltja egyszer, de ha az ember úgy dönt, hogy õ márpedig használni akarja, az talán az õ dolga.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hm.. theme bug lesz, default skinnelúgy tûnik nem csinálja
leteszem tálcára, aztán vissza, és 96%-ban így fogad, de már lassan egy hónapja...

Igen, cc cleanert is használtam meg minden amit a neten találtam.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

SzirmosSzisza
Cachet próbáltál üríteni?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Arra valakinek tipp, hogy miért csinál a chrome 12 gigás appdata/local mappát? Még uninstall után is ott maradt, manuálisan kellett törölnöm.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

joeperry
Sziasztok! Létezik olyan bõvítmény Chrome-hoz (vagy akár más böngészõhöz), ami kiírja a videó címét, mikor rámegyek egy youtube linkre az egérrel?

http://joeperry.blog.hu/

immovable
Köszi. Így volt. Valami waebbssave nevû bõvítmény volt. Nem én tettem fel.
SzirmosSzisza
Kapcsolgasd ki a bõvítményeid, szerintem valamelyik "vírus"os.

immovable
Helló.

Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan kell eltüntetni a minden szövegben megjelenõ dupla aláhúzásos reklámokat. Véletlenül fõlé megy az egér már egy kis ablakban kínál valami szart. Pár napja jött elõ, FF-ben nincs ilyen.

Chrome verzió 32.0.1700.107 m
Adblock, Adblock Plus fent van. Ez a link jelenik meg a reklámokban: public8media.com

Valaki valami ötlet?
Tetsuo
Én csak a Chrome-ot használom, nekem az jó. Más, külön programot nem akarok használni biztonsági okok miatt. Ok, az NSA lát mindent, de a mezei jelszólopások esetén bõven jó a Chrome, jobb, mint egy "3rd party" szoft.

Humesz
Dehogy reklámozom, csak a példa kedvéért említettem meg, hátha valaki ismeri és tudja mit szeretnék ahhoz képest a Chrome-ban 😊

Mondhatnám az Operás Wand Logint is. Egykattintásos bejelentkeztetõ, most nem tudom máshogy mondani de ezt korábban is írtam már. Google elsõ találat ha annyira érdekelne. Nem ismerek ahhoz hasonlót Chrome-hoz, ezért kérdeztem.