6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#1296 ahol ráadásul adatokkal bizonyítható a FIrefox hatalma.... -
#1295 Gondolom a Guglisoknak mi csak egy kis európia ország vagyok :D és közben tényleg így van! :D -
#1294 csak arra voltam kiváncsi hogy tényleg lement e tv-.be.
Nálunk miért nem ? -
#1293 japán, amerika, kína... nem nálunk! :D -
#1292 köszi.
ezeket hol adta a tv ? -
#1291 AD 1.
AD 2.
AD 3.
AD 4. -
#1290 youtube-on vannak ezek fent, keresek neked :D asszem van ilyen gyurmás is -
#1289 hol ?
muti ha tudsz! én még nem láttam. -
#1288 ezt a reklámot már láttam ;) nagyon ott van, vannak még ilyenek! :D -
#1287 marha jó :) -
#1286 Gyorsabb mint a négyes de instabilabb is . Megjelenés és a beállítási lehetőségek nem változtak . -
#1285 sziasztok! milyen a chrome 5? -
#1284 köszi -
#1283 Én használom nekem nincs vele gondom...már lassan egy éve! -
#1282 LASTPASS jelszókezelő az biztonságos ? -
#1281 ha megjegyeztetem a jelszót akkor megoldható hogy ne írja ki mindenkinek aki pl esetleg a gépemen az sg-re kattint hane ezeket csak akkor írja ki ha én akarom ? -
#1280 ha töröld az előzményeket. én minden este ráküldöm a gépre a ccleanert és kitakarítja a Chrome-t is. -
Apocalipto #1279 Nem lehet valahogy korlátozni a chrome internetes fájlai által lefoglalt helyet? -
#1278 Én nem értek hozzá majd az okosok megmondjákde úgy tudom a stabul-nál 1el nagyobb verzió számú az a Chromium.
-
#1277 Sziasztok!
A Chromenál érti valaki ezt a számozást? Főleg,hogy most jött az 5-ös sorozat is.. Vagy hogy van ez? Amúgy jó az egész nekem tetszik... mihelyst lehet hozzá tenni jelszó és bookmark szinkronizálást azonnal dobom az FF-et -
#1276 nálam speciel nincs blokkoló feleslegesen akad a lap betöltés stb stb.... és legalább hozzá járulok az adott lap működéséhez azzal hogy nem blokkolom a reklámot.
Egyébként igenis zavaró tud lenni ha olyat blokkol amit az ember nem akar és nem lehet neki megmagyarázni hogy ne tegye. -
atidnaB #1275 is -
atidnaB #1274 A Forecastfox Weather kiegészítő nálatok összemlik,vagy csak nálam?.. -
#1273 Na neked is sok bajod van . Az is baj ha blokkol , az is ha nem . -
#1272 Na neked is sok bajod , ha blokkol , az is ha nem . -
#1271 nekem túl agresszív volt olyat is blokkolt amit nem akartam és nem lehetett nekii megmagyarázni hogy ne. -
#1270 van hozzá jelszó kezelő vagy rábízhatom a Chrome -ra a jelszókat ? -
#1269 A Google Chrome jön fel, mint borban a gyöngy
-
#1268 Reklámblokkoló Chromba . Jelenleg ( állítólag) ez az egyetlen reklámblokkoló , ami még a reklámok betöltődése előtt blokkolja azokat . Egyenként nem lehet letiltani vele , viszont elég használhatónak tűnik .
Link -
#1267 Ajánlott EZ is. -
ldavid #1266 az a site egyébként is egy gagyi szar, de sajnos még mindig barátságosabb a feliratok.hu-nál -
#1265 de például nálam nap végére a Chrome ba is érezhető hogy lelassul de a ccleaner kitörli az előzményeket és láss csodát... -
#1264 Azért nem találtad mert nem, lehet megoldani vagy inkognitó vagy kézzel törlöd. én minden este gép kikapcskor ráküldöm a gépre a ccleanert és 1 perc alatt lerendezi. nem túl macerás. -
#1263 jelentősen lassíthatja a böngészőt ha mindebn vackot eltárolgat nálam annoö az opera is meg a ff is jóval gyorsabb lett ha megmondtam neki hogy ne rögzitsen. -
Rundstedt17 #1262 fogalmam sincs,mivel sosem volt gond :D... -
#1261 szerinted? :)
de itt most nem a funkció hasznosságáról szeretnék diskurálni, hanem hogy meg lehet e oldani a dolgot -
Rundstedt17 #1260 nem értem miért baj ha megjegyzi a látogatott oldalt??? -
#1259 visszaszívtam... úgy néz ki hogy az oldal tiltotta le a dolgot, mert ff alatt sem megy... régebben pedig ment és nem ellenőriztem le a hsz posztolása előtt a dolgot, azt hittem a chrome hibája :) -
#1258 a hosszupuskán miért nem jön elő jobbklikkre a szokásos menü egyik hivatkozáson sem? pl egy felirat letöltő ikonján nyomok egy jobbklikk -et, hogy ki tudjam másolni a letöltés url -jét, és semmi...
ejjnye króm. -
#1257 újabb kérdésem merült fel
hogyan tudnám azt beállítani, hogy ne jegyezze meg a látogatott oldalakat? mert két módszert találtam, vagy inkognitó mód (de az nem jó, mert a cookiekra szükgésem van) vagy manuális törlöm a böngészés előzményeit (ez meg macera)
ff -ben volt lehetőség arra hogy kiválaszthattam, hogy miket mentsen el és miket nem... itt ilyet nem találtam