Google Chrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Bocs, én hülye vagyok, kifejtenéd?
A kérdéses bejegyzés ugye ez:

11. A Tartalomra Ön által adott licenc

11.1 Ön megõrzi a Szolgáltatásokba beküldött, ott közzétett vagy megjelenített Tartalomra jelenleg meglévõ szerzõi jogait és minden egyéb jogát.

Nincs több pontja.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

n3whous3
Módosították = megfogalmazták úgy, hogy a sok hülye nem veszi észre, hogy részben még mindig hozzájárulsz az adatok kiadásához. Olvasd el a kérdéses részt + az amerikai szerzõi jogi törvényt.

púúúúú

tugyiti
sózry kötél vagy pisztoly?
Sil78
Kicsit le vagy maradva, ezt már módosították.

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Már miért lenne gyorsabb egy skintõl? Csak van, akinek tetszik a kinézete.
Egyébként ha láttok a Chrome-ban valami olyat, ami tetszik (az olyanokon kívül, mint a külön processzek pl), és szeretnétek, ha a Firefox is tudná, akkor szóljatok, segítek. Van egy csomó olyan dolog, ami már rég létezik kiterjesztésként, vagy lehet rajta állítgatni alapból, csak kevesen ismerik.

Arcor
"A manóba!
Valami nem sikerült a weboldal megjelenitése során.A folytatáshoz nyomja meg az Újratöltés gombot, vagy látogasson meg egy másik oldalt!"

😄

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

N o N a m e
Nekem csak egy greasemonkey plugin kellene a Chromehoz és mindig azt használnám, addig marad a FF.
Dzsini
a Chromiumot fel lehet telepíteni OSX-re (van is leírás a fejlesztõi oldalon hozzá), a Google Chrome jelenlegi állapotában olyan biztonsági rendszereket használ, amelyek csak XPSP2 és Vista alatt léteznek.
Ez azt jelenti, hogy mind Linux/Unix, mind OSX alá gyakorlatilag újra kell írni a kész böngészõt minden moduljával, ami az alapra épül - valószínûleg folyamatban, de még nem mertek idõpontot mondani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ráadásul béta böngészõt.
5c0rp330n
sok agyra vall egy lokalizáció minõsége miatt leírni egy böngészõt..

N o N a m e
N o N a m e
jah 😊
lck
Köszi.
Akkor asszem kiveszem a folyamatokból az GoogleUpdate.exe-t. Aztán majd manuálisan frissítem, ha jön ki update.
mflex
Van valami hír, hogy mikor dobják ki mac-re?
Én semmit nem találok róla...

What about the forests?

B@ldrick
nem látszik, nem is frissít, akkor sem ha visszanyomom az update processzét 😊

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

lck
Mintha a Firefox is gyorsabb lenne ezzel a skinnel. <#idiota>
Malakai
Ez a felül vannak a tab-ok dolog egy reklámozott feature volt, szóval szerintem márcsak elvbõl se lehet majd áttenni..
Kiegészítések közt meg erõsen kétlem, hogy lesz ilyesmi, mivel valószinüsítem, hogy nincs olyan flexibilis, mint a XUL.
Persze lehet igen, csak nehezebb...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sil78
Csinálhatnának olyat is, ahol a címsor alatt vannak a tabok, mert ez így nagyon zavaró. Egyébként Firefoxhoz is van már Chrome téma (Chromifox néven).

Malakai
Je, hivatalos oldalra is felkerültek.. De az egy vicc, hogy egyiknél sincs módosítva a bookmarks toolbar, aztán így elég gázul néz ki, amikor másmilyen szín mellett egyszercsak égkék...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

lck
Bocs hogy türelmetlen vagyok, de lécci nézze meg valaki hogy Vista alatt a névjegyben látszik e a frissítés !

N o N a m e
lck
Helló!
Ha megnyitom a névjegyet akkor nálam XP-alatt mutatja a frissítések keresését ( és frissít is ). Egy másik gépen Vista alatt viszont nem mutatja. Ez nálatok is így van ?
Bexter
és legalább kiirja 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Montanosz
"Jajj! A Google Chrome lefagyott!"
legalább vicces ha már lefagyik)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sil78
Egyébként most nézem, hogy nem is a sima Application Datába teszi magát, hanem a Local Settings-en belülibe... o_O És frissítéskor fenthagyta a régi verziót is (nemcsak a profilt, hanem magát a programot is), így sikeresen megduplázta az általa elfoglalt helyet a vinyón.

Malakai
Nálam flash és quicktime plugin rendszeresen lerottyan, igaz, nem kifagy, de azok használatakor iszonyatosan be tud néha lassulni Chrome. De ezt betudom annak, hogy béta.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sil78
Azért csak lefagyott nekem is, a második indítás után. Azért nem annyira stabil, mint amennyire egy bétának lennie kéne.

5c0rp330n
szintén, frissítés után amikor újra elindítottam, azonnal crash-el indult, azóta jó 😊
viszont azóta crash-elt egyszer. csak az érintett ablak omlott össze, (és a többi ablakban ahol szükség lett volna rá, egy hibaikon volt fekete ablakkal) és ki is írta a hiba okát: Shockwave Flash szarta össze magát. több, mint valószínû, hogy emiatt csinálja ezt folytone Opera, FF is, csak ott ugyebár az egész kifagy. ezt már klorábban is gyanítottam, ezért újratettem, ezekszerint nem sok eredménye lett..

Sil78
Nekem nem fagyott le, de elég gáz, hogy nem szól róla, hogy van frissítés (nem jelzi sehol, csak a Névjegyben, azt meg ugye nem nézegeti az ember mindennap), és utána nem indítja magát újra, hanem kézzel kell ezt megtenni.

Montanosz
wap oldalakkal egyenlõre hadilábon áll

Malakai
Névjegyet behozod, ott rákeres frissítésre.
Nekem mondjuk frissítés után egybõl lefagyott, de aztán utána semmi gáz. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

n3whous3
akkor ok

púúúúú

Nekem tegnap automatikusan frissitett:

Google Chrome
0.2.149.29 (1798)
Official Build
Google Inc.
Copyright ˆ 2006-2008 Google Inc. All Rights Reserved.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/525.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/0.2.149.29 Safari/525.13

n3whous3
csak újabb releasek, de nem automatán frissül asszem.

púúúúú

N o N a m e
Még semmi frissités nem jött ki?
Malakai
Jah, persze, ezért írtam, hogy majd extensionben. Bár eleinte azért említettem meg, mert egy ilyen baromi egyszerû live bookmark féle dolog simán beleférne a koncepcióba.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dzsini
pl. a Sunbelt personal firewall is tud reklámszûrni (ezt láttam mûködés közben), de jópárnak van tartalomszûrõ lehetõsége.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ez milyen tûzfal ez, ami szûri? Vagy router?
Dzsini
java még nincs, adblock meg van tûzfalba épített, az mûködik.

rss meg hírolvasó - nem kell elmászni a weboldalra, hogy lásd ha frissült, hanem megkapod az új dolgokat közvetlenül (itt a fórumon pl. van RSS az új topicoknak, meg 1-1 topicban a hozzászólásoknak is - látod, mit írtak a kedvenc topicodba úgy, hogy fel se lépsz az oldalra)

Nekem pl a mai napig fingom sincs mire jó az rss reader, és amíg meg ne ismerem, addig igényem sincs rá. Szóval kiváncsi sem vagyok 😊
Perpillanat a Chrome-ból egy adblock, és mûködõ java hiányzik ahhoz, hogy teljesen áttérjek rá.
Montanosz
nekem a könyvjelzõkben likvidálta a másodpéldányokat(((

Dzsini
szerintem ahogy levelezõkliens sem lesz benne, úgy rss reader sem - pont ez a lényege a chrome-nak, hogy egy könnyû kliens, amellyel a Google szolgáltatásait gyorsan el tudod érni (és kirakni akár asztalra is).

Malakai
Ez mondjuk továbbra se böngészõn belüli reader...
Persze az Add to GReader egy jó dolog, de én nem erre gondoltam.
Mindegy, ez is biztos majd extensionként jön majd hozzá...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

😊 Igen, SP2 telepítés után gond nélkül fut! THX
Dzsini
SP2 elõtti windowssal nem indul el, olyan biztonsági rendszereket használ, ami csak abban jelent meg.

jaja, mini installert is próbáltam, de most feldobom az SP2-t meglátjuk... Köszi!
A snapshothoz is van mini installer. Próbáld azzal. Szerintem SP2 kell hozzá.
Uninstallálni és törölni sem tudom 😊 Ugyanis ahogy írtam az installer el sem indul. A snapshot meg csak tömörítve van, kicsomagolás után pedig a lent említett problémák jelentkeznek. Egyébbként frissen telepített XP-n fut(na), azt nem tudjátok SP2 kell hozzá? Mert az még nincs a gépen.
Sil78
Uninstall után töröld az egész mappáját is, és úgy próbáld újra feltenni. Alapból az Application Datába teszi, ott keresd.