Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdéses bejegyzés ugye ez:
Nincs több pontja.11. A Tartalomra Ön által adott licenc
11.1 Ön megõrzi a Szolgáltatásokba beküldött, ott közzétett vagy megjelenített Tartalomra jelenleg meglévõ szerzõi jogait és minden egyéb jogát.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
púúúúú
Egyébként ha láttok a Chrome-ban valami olyat, ami tetszik (az olyanokon kívül, mint a külön processzek pl), és szeretnétek, ha a Firefox is tudná, akkor szóljatok, segítek. Van egy csomó olyan dolog, ami már rég létezik kiterjesztésként, vagy lehet rajta állítgatni alapból, csak kevesen ismerik.
These are my friends, see how they glisten...
Valami nem sikerült a weboldal megjelenitése során.A folytatáshoz nyomja meg az Újratöltés gombot, vagy látogasson meg egy másik oldalt!"
😄
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Ez azt jelenti, hogy mind Linux/Unix, mind OSX alá gyakorlatilag újra kell írni a kész böngészõt minden moduljával, ami az alapra épül - valószínûleg folyamatban, de még nem mertek idõpontot mondani.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Akkor asszem kiveszem a folyamatokból az GoogleUpdate.exe-t. Aztán majd manuálisan frissítem, ha jön ki update.
Én semmit nem találok róla...
What about the forests?
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Kiegészítések közt meg erõsen kétlem, hogy lesz ilyesmi, mivel valószinüsítem, hogy nincs olyan flexibilis, mint a XUL.
Persze lehet igen, csak nehezebb...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha megnyitom a névjegyet akkor nálam XP-alatt mutatja a frissítések keresését ( és frissít is ). Egy másik gépen Vista alatt viszont nem mutatja. Ez nálatok is így van ?
legalább vicces ha már lefagyik)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
viszont azóta crash-elt egyszer. csak az érintett ablak omlott össze, (és a többi ablakban ahol szükség lett volna rá, egy hibaikon volt fekete ablakkal) és ki is írta a hiba okát: Shockwave Flash szarta össze magát. több, mint valószínû, hogy emiatt csinálja ezt folytone Opera, FF is, csak ott ugyebár az egész kifagy. ezt már klorábban is gyanítottam, ezért újratettem, ezekszerint nem sok eredménye lett..
Nekem mondjuk frissítés után egybõl lefagyott, de aztán utána semmi gáz. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Google Chrome
0.2.149.29 (1798)
Official Build
Google Inc.
Copyright ˆ 2006-2008 Google Inc. All Rights Reserved.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/525.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/0.2.149.29 Safari/525.13
(\__/) ( X.x) ( } . { )
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
rss meg hírolvasó - nem kell elmászni a weboldalra, hogy lásd ha frissült, hanem megkapod az új dolgokat közvetlenül (itt a fórumon pl. van RSS az új topicoknak, meg 1-1 topicban a hozzászólásoknak is - látod, mit írtak a kedvenc topicodba úgy, hogy fel se lépsz az oldalra)
Perpillanat a Chrome-ból egy adblock, és mûködõ java hiányzik ahhoz, hogy teljesen áttérjek rá.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Persze az Add to GReader egy jó dolog, de én nem erre gondoltam.
Mindegy, ez is biztos majd extensionként jön majd hozzá...
(\__/) ( X.x) ( } . { )