2173
-
Blum #1852 Pont kimentem ragyujtani....:( -
#1851 na bammeg 1:0 poolnak -
#1850 na kezdőőőőőődik -
Blum #1849 Liverpool - Manchester City 17:00
Digisport adja eloben.
Mai felallas: Hart - Zabaleta, Kompany, Kolo Touré - Kolarov, Milner - Yaya Touré, de Jong - Nasri, Tévez - Balotelli -
Blum #1848 A hivatalos oldalon mar azt irjak,hogy a Stoke elleni meccsen is visszaterhet.
Amugy azt a 6 honapot nem teljesen hulyesegre alapoztak,mert eloszor Mancini is azt mondta,hogy nagy a baj...aztan kivizsgaltak teljesen Sergiot es akkor kiderult,hogy megsincs olyan nagy gaz. -
IXEMGabeo #1847 akkor az a 6 hónap jó adag pletyka volt -
Blum #1846 Agüero csak egy hónapra (Pool, QPR, Stoke + az 1. BL-forduló) esett ki, a szeptember 23-i Arsenal elleni meccsen már játszhat elvileg. -
mrroma #1845 Mar kijelentette De Rossi hogy nem megy sehova!!! -
Blum #1844 De Rossi holnap delutan 3-kor vesz reszt a sajtotajekoztaton :) -
Blum #1843 Aguero Facebook oldalarol:
"The studies I had done revealed there's no significant injury but it was a very tough hit to my knee. Tomorrow, the physicians will evaluate the time it will take for me to recover. I can't muster words to thank for your concern and with this much support, I'll probably get back up on my feet soon. And I want to congratulate my team mates for their effort in turning this game around. Now more than ever - c'mon CITY!!"
-
Blum #1842 Na nee..
Hat az k.rva nagy szopas akkor :( -
IXEMGabeo #1841 egyes források szerint Aguero 6 hónapra kidőlt -
#1840 amerikából nem tudok játszani, meg időm se volt a topikot nézni... most itthon vagyok szeptemberig, lehet benézek, hátha dob valamit a gép újra
de ez nagyon volt, bocsánat ősCitydrukkerek :D -
Ferrari23 #1839 Csá Wufra! Te még élsz? :D Régen láttunk mix topikban! Pedig neked elég jól ment.... -
#1838 ők megkérdezik aput, és ha ő sem tudja, akkor teljesen feleslegesen van bekötve a digi otthon -
Ferrari23 #1837 Konzolosok? :D Hát ha megmutatod, hogy írtam én Konzol témában azonnal átutalom a 10k nyereményem :D:D -
#1836 ide tévedt a srác a konzolosok fórumáról -
IXEMGabeo #1835 mi a helyzet a gyermek nézőkkel pl?
Na mind1;) -
Blum #1834 Amugymeg tessek,itt a balfasz bandad,3-2.
Hulyegyerek.. -
Blum #1833 Nem azert mondtam,mert elfogult vagyok,hanem azert mert zavar,hogyha idejon valaki,akinek alapesetben semmi koze a csapathoz es elkezd frocsogni. Ez kb. olyan,mintha en atmennek egy masik random topikba es elkezdenek rohogni rajtuk,ha kikapnak. -
#1832 azokat gondolom valami feldolgozhatatlan trauma éri. látom magam előtt hogy ezrek kaparják a falat ordítva, hogy MI A FASZOM AZ A SOTON??? -
#1831 góóóól -
IXEMGabeo #1830 3-2 Nasri nagy gólt lőtt -
Blum #1829 Az majd ad hangot a TV-re aztan meghallgatja ahogy a kommentator 3 percenkent kimondja,hogy SZAUSZEMTON -
Ferrari23 #1828 :D:D:D -
#1827 A Star Warsból Jabba is kint van a meccsen, a Southampton drukkerek között
-
IXEMGabeo #1826 hmm kiírják a DIGI-nél, hogy Manchester city - Soton
Értem én, hogy a Southampton túl hosszú és a Soton a becézett formája, de könyörgöm, aki nem ismeri a csapatot azzal mi lesz? -
Ferrari23 #1824 Mert nem balfax banda? :D Ennyire elfogult city segget nyaló ne legyél már. Első félidőben 3 sima gólt kellett volna lőniük ehelyett minden elbaxtak, majd kaptak a semmiből 2-t. Egyébként meg nem vitték el a fogadásom, és nyertem, de attól még BALFAX BANDA! -
Blum #1823 Bazdmeg Balotelli :DDDD -
Ferrari23 #1822 Silvát már rég le kellett volna vinni, mai teljesítménye egy nagy darab 0!
Na 2-2 :D Dzeko :D -
Blum #1821 Ezaz,Dzeko! -
Blum #1820 Minden olyan csapat topikjaban igy vered a nyalad,amelyik elviszi a fogadasod? -
Blum #1819 Hat ilyen nincs...
Szegeny Rodwell :( -
Ferrari23 #1818 BALFAX BANDA :D:D:D:DD:D::D:D:D:D:D:D -
Blum #1817 Tudtam,hogy ez lesz...
Szep gol volt,ezt meg kell hagyni. -
Ferrari23 #1816 Tudtam én, hogy elbalfaxkodja a City is.... -
Blum #1815 Aguerorol ha valaki tud valamit,akkor irja meg! -
Blum #1814 Jo nagy? Azer annyira nagy les nem volt... -
Ferrari23 #1813 Jó nagy lesgól volt, de le van szarva :D Még 1 gólt srácok! -
#1812 itt a city legnagyobb igazolása, Tevez visszatérése :)
1:0 bár les volt :D