2173
-
#1892 Szerintem is X lesz, vagy 1-0 a Realnak a hazai pálya miatt. -
pilboy #1891 én egy x-en gondolkozom, de ez az a meccs, ahol minden megtörténhet :) -
IXEMGabeo #1890 mai meccsre megtettem a cityt. Remélem nem hagynak cserben 4,95 szorzóval:)
Madrid szar most -
IXEMGabeo #1889 jól is járnátok ez a faszi mindent belő -
Blum #1888 A ManCity van 'pole pozícióban' Falcao-ügyben
Bebaszna,ha hozzank jonne :O -
Blum #1887 Az egy baromsag...
Olyan is volt abban a Ronaldos cikkben,hogy havi 600k-s fizetest kapna,meg cserebe odaadnank Tevezt meg David Silvat meg meg par jatekost. Fasznak se kell Ronaldo,maradjon az csak a seggen a Realban.
Arrol nem is beszelve,hogyha Ronaldo idejonne hozzank,akkor a Unitedet gyakorlatilag arcon kopne.
Ezert utaltam meg most RVP-t is...szanalom. Tevez is ott volt a Unitedbe,ert is el eleg komoly sikereket...tisztelem,meg jo jatekos meg minden...de ilyen tekintetben egy David Silvahoz vagy egy Richardshoz kepest az en szememben egy "senki" -
IXEMGabeo #1886 tudom,
Ronaldoért a city 95 milliót ajánlana...kicsit sok azért... -
Blum #1885 A Chelsea is erdeklodik,az apja pedig azt nyilatkozta nemreg,hogy Falcao Chelsea szurkolo mar kiskora ota. Amugy en akit a legszivesebben latnek a Cityben az Hulk. Csak o most elment a Zenitbe :( -
IXEMGabeo #1884 és persze vadonatúj Mercije van ennek is 18 évesen és száguldozik...miért adnak ezeknek jogsit ilyen korán... -
IXEMGabeo #1883 Blum, Falcao az egyik januári kiszemeltje a citynek:) Bővebb info Itt van -
Blum #1882 Hat ezen felrohogtem :D
A cikk irojat ezuton is egy orbitalis virtualis pofonnal dijazom! -
Blum #1881 NEW SIGNING: Matija Nastasic message to City fans -
Blum #1880 "Jack Rodwell has been forced to withdraw from the England Under-21 squad.
The City midfielder picked up a knock on his knee in the 3-1 win over QPR at the weekend and will instead receive treatment at Carrington.
Though he is ruled out of the trip to Azerbaijan, the injury will be assessed during the week and if he shows sufficient improvement, Rodwell may join up with the squad for Monday’s game against Norway. "
-
#1879 az még hagyján,hogy vége a karrierjének,és megy a börtönbe,milyen élete lesz? 18 évesen "megöl" két embert,ezt elég lesz feldolgoznia,hogy egyáltalán visszailleszkedjen a társadalomba,nemhogy még focizzon is :/ bár nem sajnálom -
Blum #1878 Ezzel asszem tonkre is tette a karrierjet. -
#1877 Letartóztatták a City 18 éves játékosát -
#1876 na, csak fejelt egyet :D
kéne egy kétgólos győzelem, hogy biztos legyen a siker (meg a tippmixemnek is jót tenne :D) -
#1875 -
#1874 link a meccsre??? -
Blum #1873 Mai kezdok:
Hart-Kolarov,Kompany,Lescott,Zabaleta-Rodwell,Yaya-Nasri,Silva-Tevez,Dzeko -
Blum #1872 Az meg nem jelenti azt,hogy golt is fog rugni :DDD
Tavaly szezon elejen bomba formaban volt,aztan valami elromlott nala :(
Ugyanez Silvaval. Bar o mostanaban megint kezd magara talalni. Emlekszem amikor tavaly volt valami kisebb balhe emiatt,merthogy Mancini is latta hogy nem megy neki es lecserelte jopar meccsen. Aztan Silva ezen felhuzta magat de utana mondta,hogy igen...valoban nem volt vele minden rendben. -
#1871 Helló!
Nem érdekel valakit egy 4 évesre való 2005-ös hazai Reebok mez?
Bekeretezve jól mutat egy fanatik falán vagy egy gyereken.
-
#1870 vazze, róla el is felejtkeztem :D
de hogy hogy... nem tudom :D
végre kezdő lehet akkor Dzeko -
Rudee #1869 Silva. -
Blum #1868 Dzeko -
#1867 no, akkor ki fog gólt rúgni a QPR-nak Tevezen kívül? -
Blum #1866 Baaaahh,Sinclair...Rodwell akart lenni. :D
My bad
Szerk.: Igen,tudom..o pedig kozeppalyas,de vkp-t fog jatszatni vele Mancini. -
Rudee #1865 Sinclair-rel erősödött a védelem? Ő támadó játékos. -
Blum #1864 Aguero nagyon fog hianyozni a Real ellen :(
Viszont legalabb a vedelem erosodott kicsit Maiconnal meg Sinclairrel. Nasztaszics sajnos csak kesobb csatlakozik. :( -
#1863 Szemműtét vár Balotellire -
#1862 ha milan sampdoria döntetlen lesz akkor kurva ideges leszek, 50eft-t nyertem volna -
Blum #1861 Tevez kivetelevel ma mindenki egy nagy rakas szar volt. Osszetehetjuk az X-ert a kezunket. -
#1860 ekkora köcsög játéosokat szarnak az egészbe a bedobást 1 perc alatt végzik el nem is akarnak nyerni kurva anyjukat -
#1859 óóóóóóó ez epic -
Blum #1858 Skrtel :D -
Blum #1857 :DDDDDD -
#1856 -
Blum #1855 Annyira vartam errol egy ilyen kepet :D -
#1854 ejj kolarov paszmek
-
Blum #1853 Ez az elso felidei teljesitmeny bungyenge volt