Manchester City

← ElőzőOldal 44 / 44

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
csak azt ne mond, hogy a City is szimpi neked? 😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

John Cena
nekem az elsõ jön be de már m1😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

fsgh
Csináltam egykét bannert

Lehet választani

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

John Cena

REAL MADRID

John Cena
ok sirály😄

amjan
köszönöm

ღﭻஐﭻღ

Hamarosan lesz banner! Köszönet fsgh Imikének 😊

REAL MADRID

amjan
javitsd már ki légyszives a címet

ღﭻஐﭻღ

amjan
akkor ilyen topik még nincs ugye?

ღﭻஐﭻღ

Továbbiakban a csapatról! hthx

REAL MADRID

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tévedsz. nem gabbertõl kaptad <#duma>

John Cena
Gabbertõl most kaptam 1 fasza bünti pontot de szerintem te is fox kapni😊

irjál helyesen. ezért szerintem kapni fogsz jópár pontot, mert illik a másik csapat nevét szépen leirni<#ejnye1>

Benny04
?:ASD?:AS😄AS:_D?AS?DAS_D?:

Firerock
a sértést azért kaptad mer miért nem lehet normálisan írni a címet?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
amúgy most vették meg Robinhot

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

amjan
na jöhetnek a hozzászólások

&#4326;&#64379;&#2960;&#64379;&#4326;

amjan

A Manchester City Football Club az angol legfelsõ osztályban (Premier League) játszó manchesteri labdarúgóklub. 1880-ban alapították West Gorton (St. Marks) néven, a klub neve 1887-ben Ardwick AFC lett, mai nevét 1894-ben kapta. Kétszer nyerte meg az angol bajnokságot, négyszer volt angol kupagyõztes és egyszer a KEK-et is elnyerték. Legsikeresebb idõszaka az 1960-as évek vége és az 1970-es évek eleje volt, amikor Joe Mercer menedzser csapata Malcolm Allison vezényletével számos trófeát gyûjtött be, és olyan játékosaik voltak, mint Colin Bell és Francis Lee.

Az utóbbi évtizedekben inkább a másik manchesteri klub, a Manchester United csillogott, a Manchester Cityre pedig nehéz idõk jártak – 1976 óta semmilyen komoly eredményük nem volt. A mélyponton három éven belül kétszer is kiestek az 1990-es években és egy évet a bajnokság harmadik osztályában voltak kénytelenek tölteni. Azóta azonban visszakerültek a legjobb klubok osztályába. A Manchester Citynek (csakúgy mint a Manchester Unitednek) nagy hagyományos rajongótábora van: otthon több, mint negyvenezer nézõ elõtt szoktak játszani a City of Manchester Stadionban.

&#4326;&#64379;&#2960;&#64379;&#4326;

← ElőzőOldal 44 / 44