2173
-
karajjj #931 csak egy Rudnevset kell gyorsan igazolni ellenük :D -
IXEMGabeo #930 az csoport rangadó lesz...újuló csapat a nagy múltú hanyatló ellen kíváncsi leszek (bocs Juvefanok):( -
#929 Juve elleni meccsre leszek kiváncsi. -
karajjj #928 Sila és Jo -
IXEMGabeo #927 Silva gólt lőtt ugye? -
#926 -
karajjj #925
Red Bull Salzburg 0 - 2 Manchester City
-
#924 yaya se genyózott a veszélyes játékkal xD -
karajjj #923 daylife.com ;) -
IXEMGabeo #922 honnan szeded ezeket a meccsképeket? érdekelne:) -
karajjj #921
-
IXEMGabeo #920 köszi az infót..bajba vagyok az arab nevekkel sok az AL-samad meg Fayed, AL-Nasri mit tom én xD -
karajjj #919 balotellinek meg kell műteni a térdét, 6 hétre kidőlt... -
#918 Robinho --> Milan(kölcsön) -
karajjj #917 Mohamed Al-Fayed, de asszem a fia még nem volt Diana férje -
IXEMGabeo #916 nem egészen a Fulhamben is félig angol félig arab tulaj van, azt ott volt az Európa liga döntő...igaz, hogy még mindig kiscsapat, de az ottani arab elnök nem hülye ám...asszem a Diana hercegnő férjének a faterja a tulaj nem ugrik be a fószer neve...
én sztem itt is hamarosan beindul a city szekere nem kell aggódni, ha nem akkor tévedtem... -
geo91 #915 na igen, egy csapat akit arabok vesznek meg, aláírta a halálos ítéletét :D -
barcames #914 első 5-ben nem lesznek benne így -
#913 de bazmeg ezek az arabok lófaszt se értenek a focihoz. Mancini kötött kézzel irányítja a csapatot, mert az volt az elvárás, h vásároljon fel mindenkit és meglesz oldva. tavaly kellett volna elépíteni a csapatot, h idén vmi összhang legyen, de így nem lehet, hogy a fél csapat átlett forgatva. helyüket nem találják még Silvaék, aztán várják a csodát... -
barcames #912 szerintem itt edzőcsere lesz lassan -
#911 ezzel a kerettel...ja, csak kb. kúrvára nincsenek még összeszokva szerintem, idővel majd beindul, be kell hogy induljon vagy pedig Mancini fog repülni -
barcames #910 nem értem poolt kiverik a kisebb csapatatokkal nem bír a city ez vicc ha ez így marad akkor megint nem lesz első 4 és már 5 pont a hátrányuk ezzel a kerettel... -
karajjj #909 nem szeretem, eléggé igénytelen oldal -
#908 bannerhez mehetne: -
karajjj #907
[imghttp://cache.daylife.com/imageserve/05BW8nw4dPdsq/610x.jpg][/img]
-
#906 ha nagyanyadnak kereke van villamos:)
-
#905 ha tevez berúgja az üres kaput... -
karajjj #904 hát ez valami fantasztikus, még jó, hogy nem néztem végig a meccset -.- -
#903 most nézem, megint remekelt a csapat
csak nem vmi homokszem került ebbe a tökéletes gépezetbe? :D
-
#902 köszi -
karajjj #901 most nézem, hogy még a padra se ültette Mancini a térde miatt, rendbejött, de még nem játszik -
karajjj #900 nekem beszart, de ezen megy -
#899 balo miért nem kezd? 30 millio volt :D -
karajjj #898 nem semmi, hogy négyen figyelnek Tevezre :D -
karajjj #897 nagynehezen csak behozta, thx :D -
#896 üres kapura na :D -
#895 ááááááááááááááá
tevez üres 7méterről középre fölé rúgta :D 3an voltak 1 védő :D -
#894 itt megy a meccs -
#893 azt hittem hg lettél, de látom még nem :D
amúgy dizájn fasza lett -
#892 kurva jó lett!