Manchester City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
Te tenyleg ilyen irgalmas szamaritanus vagy.Bar lehet nem erted ezt.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

legközelebb majd külön készítek mellé magyarázatot is, nem gondoltam, hogy ennyire fogyatékos vagy...

azért neked címeztme, mert idejöttél kötekedni annak ellenére, hogy kikapott a csapat
Cabell
Nem Ferguson hibája ez, hanem az ostoba vezetõségé.

Nameg Fergusoné...😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

limperatore
hát ha fergusonnak ennyi esze volt.. jól tette tevez

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

DONGUBA
nem a gollal van a baj hanem ahogy unnepelte

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hedonist
HAHA, ez vicces, ahogyan elbánt vele ferguson meg is érdemli,h így 2 góllal hálálja meg neki...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

DONGUBA
Es ezt miert nekem cimezted?Ja ertem biztos nem lattam a meccset?😄
Fostalicska tevezrol ennyit hogy mennyire tiszteli volt klubjat a golunneplesre gondolok.

Bulykin
jaaj már megint kezdõdik...
cfc fan vagyok, de érdekelnek más csapatok is, természetesen nem annyira, úgy mint a cfc...nah

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Manchester C. 2 - 1 Manchester U.

...
hedonist
legalább akkora Chelsea fan...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Bulykin
kúrvanagyXD

DONGUBA
Nini itt vagy?😊
Egy honapja nem irtal ide nagy fan lehetsz😛

Bulykin
itt

hedonist
szerencsére nem nagyon van itt/itthon "true" city drukker...

DONGUBA
Na mi van nagy milliomos szurkolok hol vagytok ilyenkor?😄

limperatore
hoppá meglesz mancini elsõ veresége

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

tevez beindult nagyon a gólgyártásban

banok
Middlesbrough - Manchester City 0-1 a gól
http://videos.sapo.pt/J30OJjypGyDzY5HQr5Pn

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
ööö, de. 😊

Tyler1
sztem te rossz bajnokságot nézel.

de City se fog 4. lenni, mert jelenleg Villából nézem ki h oda tudna érni a nagyok alá. Citynek még mindig ott a gondja h szar a taktikájuk, bár most Mancini összeszedheti a csapatot, de eleve ott a bibi h õ is a "nagy" játékosokban látja a gyõzelmet. Sztem a mostani keret is kellõen erõs, csak hát ugye aki nem tud vezetni, az egy Ferrarival se lesz király xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

minimize
OFF, de szerintem Te is be lehetsz lõve kissé.
3. az Arsenal-ennyi erõvel szerintem az elsõ.
de Én legalább be vagyok...

No one can stop Death!

nem,de remélni remélhet az ember,nemde? =)
és valljuk be nem is annyira lehetetlen..
banok
be vagy lõve? Szerintem Chelsea-MU párharc lesz az aranyért, 3. az Arsenal és a City meg nagy harc árán (!!) lehet 4.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
meg ahogy azt móricka elképzelte öreg 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

õk a 4.ek lesznek 😞
vagyis a cty-united mérkõzés fog dönteni a 3. hely sorsáról 😛
Matthew Prosac
a United-et meg elvitte a cica, vagy mifene? <#ejnye1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

limperatore
hát ha jól igazolnak nem össze vissza jövõre ott lehet simán

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

nem lesz szarabb,de akkor sem ér oda majd a dobogóra xD max a 3.helyre az arsenal és a chelsea utan 😊
hedonist
sztem szarabb lesz a city mint volt... ez persze kicsit sem izgat😊

limperatore
ha megteheti tegye is meg

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Matthew Prosac
"karácsonyi kívánságlistáján"
"igazi szupercsapatot építhet"

nincs hozzáfûznivalóm 😄

gyoh<#wow1>
ááá azt csinálják mint a madrid

Tyler1
"Angol lapértesülések szerint Roberto Mancini nagybevásárlásra készül. A Manchester City újdonsült menedzserének karácsonyi kívánságlistáján többek között olyan nevek szerepelnek - tessenek megkapaszkodni -, mint Fernando Torres, Franck Ribéry, Thierry Henry, Kun Agüero, vagy Javier Mascherano. Az Inter egykori vezetõedzõje igazi szupercsapatot építhet..."

<#ravasz1>

a padra is megvették a nagy nevet<#nevetes1>
mi lesz majd januárban a citynél mindenkit meg akarnak majd venni<#nezze>

Bulykin
wut? 😮

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

pont most akartam írni 😄
hedonist
mancini az uj edzõ 😄 lol

Bulykin
Cruz beindult😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

4:3-ra áll most a city, jó kis meccs 😄
Matthew Prosac
fulltime 3-3
jó meccseket nyomtok 😄

gyönyörû a bolton megy 3:2-re <#boxer>
hihetetlen egy szutyok csapat vezet

Tyler1
én ott a bajnokságra gondoltam. mert hogy a múltheti gyõzelmük elött szeptemberben tudtak utoljára nyerni, ami azért nem egy kurva jó eredmény egy olyan csapattól, ami az idény elején a dobogóra volt esélyes, kiszorítva az Arsenalt a "nagy négyesbõl", és amely a legtöbb lóvét verte el játékosokra a PL-ben. és ezt nem fogja hagyni a tulajdonos az biztos, mert a kupából befolyt pénzzel nem nagyon fedezi a nyári kiadásokat. úgyhogy ahogy Beniteznek úgy Hughes napjai is megvannak számlálva ha nem talál ki vmi eget rengetõ taktikát.

figyeled te ,hogy évek óta kik játszanak a kupában? ott mindig a fiatalok kapnak lehetõséget és ez jó az edzõben 😊
tudnak bízonyítani,megkapják a lehetõséget és nem olyan mint egynémelyik edzõbácsi,hogy ha nagyobb ellenfél jön akkor egybõl a legerõsebb összeállítást kell játszatni? hiszen õk vívták ki,hogy eddig eljutottak akkor miért vegyék el tõlük a lehetõséget?
sztem tök jól csinálja 😉
anno liverpool 6-3 xD tudnak mesélni a srácok 😄
Tyler1
érik egy menedzserváltás sztem, szétszórtak egy csomó lóvét játékosokra, aztán eredmény meg semmi.

minimize
gratulálok a tegnapi eredményhez.
vérlázító, ami mostanság "felénk" megy...:/

No one can stop Death!

jó meccs volt a tegnapi😄
remélem a bajnokságban most már elkezdenek gyõzni.
mert az elmúlt 7 meccsbõl 7 döntetlenre hoztak amibõl legalább 4 meg kellett volna nyerni.

annyira nem hiszem, hogy fontos lett volna most nekik ez a kupa, inkább megnézted, hogy a cserék közül kit érdemes hétvégén a kezdõbe rakni
Tyler1
igy is fellehet fogni, de ha ennyi esze van Wengernek akk én neki tudok gratulálni...

Ilyen alapon h pl. egy 3. osztályú cspattal játszottak volna, akk grat az Asrsenalnak mer megtud verni egy 3. osztályú csapatot??? 😄 majd legközelebb ha úgy gondolják kupát akarnak nyerni, akk nem a cserepadot hozzák be pont a City ellen, egy negyeddöntõben.

Bulykin
hát jó ez kupa voltXD de egy továbbjutás felér 3pontal^^