Manchester City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Nem fikáztam sehol senkit, meg semmit.

Egyszerûen párhuzamot vontam a kettõ klub között mert _elképzelhetõ_, hogy ugyanaz lesz itt is a szitu mint a Chelseanél.
(Habár ha a FIFA elkezdi ezeket pénzügyi szabályozásokat akkor nemvalószínû)

És nem kupagyõzelmekrõl volt szó, hanem a PL-rõl, a "nagy eredményeket" nem is vitattam sehol, de itt kimondottan a PL-rõl volt szó.
na azért Realt nem egy milliárdos pénzeli, aki megvette magának... ott kicsit más a rendszer
Oziris666
Hülye példát hozott Weahval a kolléga az tény,de a lényeg h elötte is fordultak meg világklasszis labdarúgók a klubbnál és nagy eredmények is voltak!
A "kevés" bajnoki cím mellett azért elne felejts a kupagyõzelmeket KEK-et Real ellen nyert szuperkupát😄

Hol tud a city ilyeneket felmutatni a közelmultból???Sehol
Lehet h egyszer a csúcsra érnek de az még jó pár év az tuti!!!

Persze h kellett h jöjjön Abra ahhoz h egy szintel följebb lépjen a klubb ,ezt nemis tagadja senki ,de ha nem Abra jön,jön más mert amúgy is muszáj volt eladni a klubbot...

(mellesleg a legnagyobb képmutatás h itt gigaklubbok drukkerei fikázódnak,gondolom a real diákhitelbõl tolja😛)

nem vágom, hogy mért adtak neki 6XL-es mezt 😄DDD
Állítólag a következõ igazolás Kolarov lesz, akivel nagyon közeli a megállapodás.

REAL MADRID

limperatore
undor? pont te beszélsz a zsoldos csapatoddal?😄 nincs arba ungyanúgy nem lennétek sehol 😄

meg gondolom te már abra elõtt 3 évvel is chelsea drukker voltál és véletlenül se után lettél az, mint ahogy az összes mostani chelsea drukker már 94 óta nekik drukkol 😄 <#ravasz1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Voyager5
Közben utánnanéztem Weahnak is.
1999-2000 PL-ben 11 meccs 4 gól Chelsea színekben.

Meghatározó játékos volt<#eljen><#eljen><#eljen>
Voyager5
Oké végeztem Mester!
PL gyõzelem: 1955, 2005, 2006, 2010.

1955-öt asszem kihagyhatjuk valószínû egyikünk sem élt akkor 😊
Abramovic mikor is jött? jahogy 2003-ban..

Hiába erõsködsz, ha nincs Abramovic, és nem tolja a klubba a dollármilliókat, nem igazol sztárokat, sztáredzõt akkor kb ugyanott lenne ma is a Chelsea ahol elõtte a PL-ben.. 5-10 hely, jobb szezonokban megcsípné a BL indulás jogát, aztán ennyi.

Ugyanaz folyik most a Manchester Citynél, mint anno a Chelseanél. Jött egy multimillimos, tolja a pénzt a klubba, sztárokat igazolnak, sztáredzõt...
Ha jól jön ki nekik a lépés akkor miértne nyerhetnének PL-t?

Zola és Weah neve is rémlik igaz utóbbi a AC Milanból inkább, velük nyert ugyanis aranylabdát.
hedonist
Akkor most végezz egy minimális kutatómunkát,h régebben milyen eredményeink voltak... csak a közel múlt; egy bizonyos Zola neve rémlik, vagy Weah?

karajjj: féltékenység? inkább undor.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
te valamelyik nap már azt is megmondtad a Barca topikban,hogy 2014-ben Pep lesz a spanyol válogatott szöv.kap.-ja 😄 nem lesz ez egy kicsit sok? 😄 légyszi tippelj valamit a Real-ra is,kiváncsi vagyok 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nem vágom, hogy mi köze a teljesítményének ahhoz, hogy milyen mezben van a pályán, viszont látványosan a féltékenység beszél belõled...
Voyager5
Nem csesztetésbõl, de akkor a Chelsea hogy nyert PL-t? 😄
hedonist
megnyeri?<#hehe> a hülyeségeid már megint...

tavaly is mindenki ezt mondta, értsétek már meg,h a foci nem az összeszart sztárokról szól, Robinho mennyire vitte a citynél, több esélyt látok arra,h Silva sem fogja, mint,h igen... 1000x jobban jár, ha hozzánk jön, vagy a MU-ba megy.

amúgy, ha jól is szerepelnek, max 3.ik hely, kékeket és a vörösöket nem fogják megelõzni.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ez a city meglepetést fog okozni nem is kicsit!
ha a tavalyi szezonból 5 döntetlen helyett nyernek a kis csapatok ellen akkor kicsit más a bajnokság állása.
én azt is ki merném jelenteni, hogy a city megnyeri a bajnokságot...

bakkerman
a legjobban fizetett mostmár Touré lesz

tavaly az össze-vissza vásárolt cityt is rendbe tudta rakni és jól játszottak, én sokat néztem a meccseiket... most pedig õ építkezik, szóval várom, hogy mire lesznek képesek
hedonist
én is kiváncsi vagyok rá..
2-3 nappal azelõtt,h a Cityhez igazolt, azt nyilatkozta,h nem akar a City-be menni, mert õt nem a pénz motiválja + nincs BL, és inkább Londonba jönne hozzánk.

mégis van az a pénz, talán õ lesz a legjobban fizetett PL játékos.

Villa mondta,h Torres lehet,h nem marad a Poolban, mert célja a trófeák és õt nem érdekli a pénz nem fog a City-be menni akármit is ajánlanak és menne a chelseabe (ahol ott is megfizetik).

Bulykin
tényleg köcsögség amit csinált, de azért kíváncsi vagyok rá 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Akár jó is lehet az idei City ha összerántja õket Mancini.

REAL MADRID

hedonist
pff, elhányom magam tõle...

REAL MADRID

Bulykin
David Silva után Yaya Touré-t is leigazolta a City!!

Martin Petrov meg a Boltonba távozott...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

úúú, a United - Newcastle is szexi lesz 😄
Tottanham, jöhet a revans <#vigyor1>

REAL MADRID

Bulykin
nyitó forduló

sok-sok rangadó lesz<#finom>

Bulykin
szegény Fülöp akkor 😞

és amúgy Givennel mivan?

Buffon pl 😄
<#eljen> <#vigyor1>

REAL MADRID

európa liga jövõre....
sok volt az döntetlen abból vagy 6 megnyertek volna simán 3 is lehettek volna....
nyáron óriási nevek jönnek<#nevetes1>

Rudee
A végeredmény végül meglett 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

Robinho bajnok a Santosszal
Rudee
Errõl kérdezz meg egy City szurkolót. Nekik egyébként fontosabb lehet a 4. hely, mint a bajnok kiléte.

hedonist
😄 Nem történhet más!!! különben a MU lesz valszeg a bajnok, ez a city szurkolók meg nem akarhatják, nem igaz? 😉

Rudee
Megértem, hogy Chelsea szurkolóként csak a gyõzelmet tudod elfogadni.

hedonist
Mi az, h liverpool - chelsea X ? ne viccelj már.. CSAK 2 LEHET!!!

city tott sem lesz X sztem, de ez csak megérzés..

Erre ne tegyél fel sok pénzt 😊

REAL MADRID

Tyler1
szerdai meccstõl függ, de ha Mancini-t menesztik, akk nagy hülyék. nagyon sokat fejlõdött vele a csapat.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rudee
Nem lesz meg.

Hátra van:
Liverpool-Chelsea X
Man. City-Tottenham X

Aston Villa-Blackburn 1
Hull-Liverpool 2
Burnley-Tottenham 2
West Ham-Man. City X

A vége:
4. Tottenham 71 (37)
5. Man. City 68 (37)
6. Aston V. 67 (37)
7. Liverpool 66 (37)

bakkerman
meglesz a 4. hely skacok? állítólag ha nincs meg a top 4,Mancini repül

kapott egy potyát Fülöp, de a csatárok megoldották utána a helyzetet
Bulykin
Manchester C. ❤️ - 1> Aston Villa
16' <0 - 1> J. Carew
41' <1 - 1> C.A. Tevez (pen.)
43' <2 - 1> E.S. Adebayor
89' ❤️ - 1> C. Bellamy

Bulykin
hát sok sikert neki!!

remélem a city megtartja

Oziris666
Akkor All in Aston villára😛

ezt most hallom elõször... sok sikert neki!
ez szép😊 remélem nem jár úgy mint Király Gabi mondjuk az Aston Villában😞

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

itt a nagy lehetõség most elõtte, kíváncsi vagyok, hogy mit alkot
14 gól bocsi😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.