2173
mancit_0.png\"
  • karajjj
    te miről beszélsz? el kell zavarni az edzőt mert nem tud egy vagon új emberből rögtön csapatot csinálni?
  • Tyler1
    Hughes után Mancini is röpüljön? hmm...lehet, h nem a mendezserekben kellene a hibát keresni.
    nem Mancini ötlete volt ez a keret sem, de akárkinek a nevében költenek milliókat, ez így akk sem fog csapattá forrni.
  • barcames
    ezt mondtam múltkor a kis csapatok ellen vereség vagy döntetlen mint tavaly és megint nem lesz a legjobb négyben a city... legerősebb kerettel rendelkeznek, de nem megy nekik itt a fejekben kéne rendet tenni de úgy látszik az edzőnek nem megy ez és el kéne küldeni...

de még télen akarnak venni vagy 3 csatárt :S de minek?
  • Bulykin
    nemigaz hogy a Birmingham-nek egy kúrva gólt nem lehetett volna rúgni -.-'
    0:0
  • barcames
    ököllel íííí:D darab luka lehet már hehehe
  • IXEMGabeo
    ezek a fotósok nem semmiek...nekem is van egy képem Gary Nevilleről és a vörös Scholesról ahogyan lesmárolják egymást...

mostmár nyílvánvaló, hogy az összes focistában lakoznak ferde hajlamok
  • bakkerman
    szegény fördinánd nem élvezte az aktust :D
  • barcames
    tevez nem semmi:D nem bírt sz érzelmeivel
  • bakkerman
  • geo91
  • vili 27
    1 milliárd fontot öltek a csapatba, de kibe ??? A tegnapi nyújtott pocsék teljesítmény után ....
    Ez a City nem lesz benne az első 5helyezésbe. Tevez az egyetlen valamire való játékos a csapatban.
  • karajjj
    pont a legjobbkor.. :D
  • Monoton
    Balotelli 3 meccses eltiltást kapott.
  • bakkerman
    nem csalódtam benne ma :) jól is játszott(tehát tehetségét mutatta),piros lapot is kapott,ami mutatja,hogy még most is csak egy fasztöltény kismiska :)
  • Sabcsee
    jól tolja:D
  • DONGUBA
    ya utana red card:)))
  • Bulykin
    Balotelli dupla
  • barcames
    A Poznan elleni El-meccsen zsinórban harmadszor kapott ki a Manchester City, és a helyi lapok érthető módon máris megkongatták a vészharangot Roberto Mancini feje felett, mi több arról is beszámoltak, hogy az olasz maga hagyja el a klubot...
  • Tyler1
    nem csak Angliában, hanem 10ből 8 csapatnál a menedzser dolga a csapat összerakása, a maradék 2, meg ehhez hasonló pénzrezsim, ahol a tulaj diktál, Mancini meg végrehajt. de nem fogják fel a hülye arabok, h egy csapat sem lesz 1 szezon alatt a semmiből bajnok, hiába veszik meg az összes sztárt.
  • limperatore
    mancininek kéne döntenie az átigazolásokról, angliában így megy elvileg nem?
  • Tyler1
    mert a Chelsea az kapaszkodott, Abra meg csak felsegítette, viszont a City az a kapaszkodástól is k*rva messze volt a sejkek előtt. meg ezek az arabok amúgy is agyatlan, demagóg hülyék, akiknek lehetetlen elmagyarázni, h amit csinálnak az lóf*sz. csinálják, mert nincs mire költeni a haccáznegyvenbillió dollárjukat.
  • limperatore
    chelseanél bejött :D
  • barcames
    mégse
  • bakkerman
    nagy pénz= nagy foci?? vagy mégse....
  • karajjj
    és ezt mindenki rúgta? vagy mi?
  • barcames
    előbb kaptak egy hármast!
  • karajjj
    te miről beszélsz?
  • barcames
    city vicc:S mindenki elveri őket
  • Murder3
    ja igen azt kifelejtettem:D
  • karajjj
    azt tedd hozzá, hogy nekik
  • Murder3
    3-1 a Lech ellen:D
  • limperatore
    hát eddig sérült volt :D
  • Oziris666
    Jó mondod az ottvan a helyes kifejezés, nem az ott játszik:P
    Mondtam h a City mindig a kicsik ellen bukik:DDDDDDDDDDD
  • karajjj

• limperatore
    nem, én bírtam a cityt régebben is, meg mancini az egyik kedvenc edzőm meg tevezt is bírom aztán inkább nekik drukkolok mint a többi angol csapatnak :D na meg supermario is ott van már
  • báttyó02
    mivan matyesz divatolunk? :ASdsd
  • limperatore
    11 :D
  • limperatore
    ez vicc
    10 emberrel simán ütötték volna az arsenalt
  • limperatore
    basszameg 5. perc piros lap :s

remélem még így is legyűrik a szarzenált

• banok
    streamek Digisportal