Manchester City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
red bull nem kis kontrákat épít 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

szépvót 😄DD
Az mi goool 😄

REAL MADRID

nálam csak a HD, de azt a netem nem bírja
Ahh nekem szaggat a veetle :S

REAL MADRID

na jön a citybe az izmosítás 😄
balhátvéd, csak szerintem nem ismerik 😄
Bulykin
Bridge mint középsõ középpályás? ez is érdekes...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Tyler1
amilyen gyakran pályára lép, nekem sok fejfájást fog okozni sztem a Unitednek 😄

Tyler1
thx<#worship>
ezzel a kerettel nem vmi fasza a 4-3-3 felállás. Tevez mondjuk nem ártana ide.

linkelek majd éjfélkor a MU meccshez is streamet, tuti lesz, ott még lehet, hogy a csodacsatár Hercegfalvi is játszik ellenük 😄
én még Henrytól várok egy gólt<#vigyor1>

onnan már izgalmas fordítani 😄
Jó a meccs jöhetne a fordítás.

REAL MADRID

Tyler1
vki egy felállást tudna linekelni?😊

hujjj dejó meccs baszkikáim 😄
Tyler1
hupsz tényleg 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na ezért nem jó másnaposnak lenni 😄

Tyler1
melyik másikban?

írtam a másik topikban is, hogy általában az összes tv-s premier league meccset lehet nézni
Tyler1
pl meccsek szoktak ezen lenni?
mert kipróbáltam, legjobb stream amit valaha láttam 😊

HD-stream van a veetle.com-on az egész tornáról
Tyler1
ez most nem fikázás, a City nem vmi lojális politikával épít csapatot. vannak, akik az arab rezsim elõtt már sokat tettek a csapatért, aztán most meg ha szerencséjük van mehetnek ukrán ligába vagy ki tudja hova.

egyébként ma megint lesz meccs a NY Red Bulls ellen 21:30-kor. tavaly a barátságosokat online adták a weblapjukon. ez idén már nincs?

hedonist
Nem csak fikázni járok ide. Viszont, ha ez a véleményem, akkor azt kinyílváníthatom, még, ha az másokat zavar is annak ellenére, hogy nyílvánvalóan nem áll a véleményem messze a valóságtól.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Jó lenne ha befejeznéd, ha csak fikázni jársz ide ne gyere.

REAL MADRID

hedonist
beléd is.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
vicc csapat.

Bulykin
lehet hogy lesz 1-2 nagyobb távozó is, pl. Robinho...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ez várható volt, a töltelék embereket most ki fogják rakni
Bulykin
pff, lol -.-

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
Soha nem látott eladási hullámot kénytelen megindítani a Manchester City, hiszen 12 játékostól muszáj lesz megválnia Roberto Mancininek szeptember 1-ig. A jelenlegi 37(!) fõs keretet ugyanis kénytelen 25 névre csökkentenie, különben nem felel meg a Premier League új szabályzatának. A News of the World megnevezte a lehetséges távozókat, akik vásárlási összértéke akár a 130 millió fontot is elérheti, viszont ennél 40 millióval kevesebbért állhatnak tovább!

„Muszáj lesz eladnom jónéhány játékost, mert 20 napon belül meg kell neveznem azt a 25 embert, akire az új szezonban számítok – nyilatkozta a News of the Worldnek Roberto Mancini. – Csalódott vagyok, mert több futballistám távozni kényszerül, egyszerûen nem férnek be a csapatba."

hedonist
Ja, mert elõtte sosem indultunk mi?😄 észlény...

thx, legyen már tényleg vége
Oziris666
De fogd már föl h olyan nincs h nem veszik meg,árúlták a klubbot ,mindenképpen megvette volna vki nem csak Abra volt képben...

City topic vége az offnak

ez így van ha nem veszik meg a cselzit akkor a csapat rég nem indult volna már bl-ben és ilyen középcsapat lenne csak...

0:2-es szopóka lett a vége
02:30-tól City - Sporting

streamek
Oziris666
Ohh egy szakértõ,esetleg pontos számot is tudsz?😄

hedonist
ez lehet, szerencsére én a másik 35%hoz tartozom.

Bulykin
valahogy a nagycsapatoknak is születnie kell, minden a pénz körül forog...ha van pénz vannak minõségi játékosok is 😊
igen kiscsapatokban is vannak minõségi játékosok, de nemhiába igazolnak el

bakkerman
a Londonon kívüli Chelsea drukkerek kb 65%-a Abra óta fan

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mancini fodrásznál volt 😄

REAL MADRID

hedonisttól kaptam privit:

nem gondoltam volna rólad,h ilyen szarságokon fennakadsz és rohansz anyucihoz árulkodni...

resp.

kihangsúlyoznám, hogy nem tudom, hogy mi volt abban az üzenetben és nem semmi közöm az egészhez, csak megköszöntem, hogy gabber végre leállította...
thx
gabber_saviola
szeretném, ha mától elkerülnéd ezt a topikot.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hedonist
-moderálva-

hedonist
-moderálva-