Manchester City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
Hart nagyokat védett :o

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Tyler1
találtam egy 1 perceset, volt benne 2 City helyzet.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
és abban a félpercben is csak spurs helyzetek lennének

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
5 perces összefoglaló? 😄 fél percben összelehetne az egészet bevonulással együtt xD

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bulykin
XD

jó szar volt 😄
Tyler1
na erre a meccsre kiváncsi leszek 😄

nincs a meccskeretben
bakkerman
jó kérdés,akkor talán még nézném is a meccset

limperatore
most balo nem fog ma játszani 100%?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

a Celtic sürgõsen vinné Givent, mert nincs kapusuk, de közben kiderült, hogy Wengernek is kellene

Irelandet el akarja cserélni James Milnerre Mancini

Hughes vinné Bellamyt a Fulhamhez

a csoportkör elõtt még lehet nevezni játékost
Bulykin
Ireland meg távozik? valami híreket a távozókról Karesz 😛

bakkerman
csak tavaszra lesz nevezve gyümölcs,ebbõl én arra következtetek,hogy leszarják az EL-t

Én írtam 😊

REAL MADRID

még mindig nem lettem hg 😄
Lol, Silvat nem neveztek a Europa Ligaba <#wow2><#bdead><#bdead>

forras

REAL MADRID

levél elküldve
Írjál modimailre, meggyorsítom az eljárást.

REAL MADRID

Bulykin
támagatom az ötletet<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
támogatva

kérhetek HG jogot? vagy esetleg valaki más akar lenni?

Ma 19:00

Tyler1
ha jön Balo, akk tuti megy, mert gondolom nem akar padozni.

nagyobb pénz van itt, hogy itthagyja õket...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Adebayor: „A Juve nagyszerû klub, náluk szeretnék játszani - kezdte vallomását a Tuttosportnak. - Ha nemrégiben megkérdeznek, azt válaszolom, maradok a Cityben. Eszem ágában sem volt még csak gondolkodni sem a változtatáson. Aztán az elmúlt szezonban kevesebbet játszhattam, ez viszont nem fér bele nálam. Elgondolkodtam. Sajnálom, hogy el kell hagynom a Premier League-et, de Európában másutt is vannak kiváló bajnokságok. És szerencsére akadtak kérõim is.”

Tyler1
ezzel a kerettel is kikaptak? már kezdtem azt hinni h idén komolyabb ellenfele lesz a nagyoknak.

ha jól látom, még nem volt
BVB: Weidenfeller - Owomoyela (83. Hornschuh), Subotic, Hummels (65. Santana), Schmelzer - Kehl (65. Bender), Sahin (88. Feulner) - Kuba (65. Hajnal), Kagawa, Götze - Barrios (46. Lewandowski).

ManCity: Hart (46. Given) - Richards (46. Zabaleta), K. Toure, Kompany, Kolarov - Wright-Phillips (65. Bellamy), Y. Toure (58. Ireland), Barry (58. Lescott), Johnson (58. Bridge) - Jo Silva, Adebayor (46. Santa Cruz).
Eddig a felkészülés nagyon gyenge, Mancini ott volt a meccsen?

REAL MADRID

hedonist
Silva játszott már?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

A Borussia Dortmund felkészülési mérkõzésen 3–1-re legyõzte a Manchester Cityt hazai pályán. A megérdemelten diadalmaskodó dortmundiakhoz a 65. percben állt be Hajnal Tamás. A Dortmund két tizenegyest is rúghatott a mérkõzésen, Lucas Barrios egyet belõtt, egyet elhibázott.
Matthew Prosac
a harmadik inter gól meg <#worship>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

bakkerman
0-3

Vasárnap 2:00

..:: streamek ::..
Mancini hazautazott

A Manchester City vezetõedzõje, Roberto Mancini váratlanul hazautazott Európába a csapat amerikai turnéja során. Az ok, családi betegség.

Mancini Baltimore-ban hagyta ott a csapatát, áll a Manchester City közleményében, hogy hazautazzon édesapjához Olaszországba.

"Most igazán nehéz idõszakot él át Mancini, családi okok miatt kellett hirtelen hazautaznia" - nyilatkozta Brian Kidd, aki a torna hátralévõ részében David Platt-tal közösen irányítja majd a manchesteri alakulatot. "Minden nagyon gyorsan történt."

A Manchester City szombaton az Inter ellen lép pályára, majd a következõ találkozója augusztus 7-én lesz Angliában, ahol a spanyol Valencia lesz az ellenfél. A Manchester City augusztus 14-én kezdi meg szereplését a Premier League-ben, amikor is a Tottenham ellen lépnek pályára.
Bulykin
Toure-k <#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Mancini mekkora arc 😄DDDDD

most mutatták a CNN-en a City edzését, miközben Koloval beszélgettek és Mancini edzés közben, mikor magyarázott egy új taktikai tervet, fogta magát és beállt focizni és passzolgatott velük meg mutogatta menetközben, hogy ki mit csináljon és a végén még kapura is lõtt, ilyet sem láttam még, hogy csak úgy spontán beáll focizni a sráckohoz az edzõ 😄DD
Tyler1
azt nem értem, miért este játszák a meccseket, ha délután lenne, akk gond nélkül megtudná nézni a fél világ 😊

csak annyit tudtam, hogy helyi idõ szerint 19:30
Tyler1
ami nálunk csütörtök hajnal 02:00-04:00

szerdán lesz atlantában
Tyler1
most arra leszek kiváncsi h az Inter ellen milyen csapatok állnak majd fel. Silva debütálását várom már nagyon 😊

pedig a végére lecserélték a komplett csapatot 😄
az a Paulio Peixoto gyerek aki bejött 16-os számmal, még sokra fogja vinni, voltak szép megmozdulásai