Mindfuck

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

passatgt
az szerintem csak dísz, nálam is van olyan😊

függönytartó?

Mi van a függönnyel?😮

nearo
az arcot vettem elõször észre, de aztán mondták a függönyt is... az is durva 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Depridol

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

ennyi erõvel én egy fehér lapon is találok neked 3 arcot
kerék mellett két világító szempár, de amúgy a kép alatti kommentet is elolvashatnád 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

REALista
Mit kéne észrevenni a kocsi alatt?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Dying Soul
azmindegy. kocsi alatt.

Hegi90
....

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sadist
Bal fölsõ sarok, ne kelljen már karikázgatnom, mert lusta vagyok pst vagy paintet indítani.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ha nem értesz hozzá kérlek ne pofázz bele :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bardocz
De ez legalább normálisan meg van cisnálva,mert tényleg bele tudsz merülni a képen való keresgélésbe,nem úgy mint a msik,ahol kb 5 másodperc az egész.
John Cena
*Figyelek

John Cena
gifekre már oda gigyelek úgy be fostam valameiknél hogy áá😄

Burdi
wááááá xD vazzee😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

xD
bardocz
Tuttam😄
Dying Soul
de magyartalan

n3whous3
ja és ték

púúúúú

n3whous3

púúúúú

n3whous3
Hm, nem emlékszem volt-e ez:

púúúúú

n3whous3
(mert az elmebaszás az nem valami magyaros kifejezés, de az átbaszás az már jóa :-| mondjuk elme átbaszás vagy agy átbaszás, neeetom)

púúúúú

n3whous3
Ja, de így is jóa volt :-|||| 😊))

púúúúú

crazyclone
Szószerint : Elmebaszás - amikor meglátod téglát fogsz szarni ...
Amúgy ... <#pias>

cicai
XD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Atti12
voltmár de megint megszivatott. Nézem nem látok semmit, közelebb hajolok erre abban pillanatban 😄. Köcsögség..

cicai
XD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Ilyet légyszi, ne. Így is kevesen vagyunk az SG-n, hát még ha szívbajban elhalálozok. 😊

passatgt
az csak próba volt, nemtudom ott mit kell nézni😊

szerk: már látom😊

cicai
😄

bardocz
Elefántos képnél csak egy kicsit van félre rakva a négyzet<#idiota>
passatgt
Na, már be tudom jelölni a képeken hogy mit kell nézni, csak a legtöbbnél még én sem tudom, ha valaki ráér a kommentekben beírhatná😊

http://mindfuck.psd2html.hu/

Alul fehér részben piros Spoiler gombot kell figyelni

Burdi
mi rossz van abban ha megied 1 picit az ember?😄 utána jót röhögünk nem?😄
lega' én így vagyok vele.

egyb. ha még hang is lett volna hozzá... uhh😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

HöfEE
Emberek kiterjesztést mindig figyelni! 😄 ha gif-re végzõdik én meg nem nézem! 😄

Kicsikiraly
😮 apukád 😮 nézem mondom, ja ezt múltkor se vettem észre, pont lépek ki amikor.....

DFTBA &#3232;_&#3232;

Tegnap este én is ugyanígy jártam.😄

cicai
😄

PrisonMan
Nénikédet <#kacsint> Húh ez kemény volt 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ránézek a képre, wazz ilyet már láttam.. Elolvasom nagy nyugodtan a lenti leírást, nézem a képet, semmi. Közelebb hajolok: Huuuuuh 😄

akurva:@

cicai

cicai

TIBI
<#idiota>

^^

Hixer
milyen gonosz majomfej?

ha elolvasod a szöveget!!! az van ott "When you see her, you'll shit bricks!"

Nem pedig "when you see it". Szal sztem arra utal, hogy rengeteg olyan képösszehasonlítás van a neten, hogy iwiw kép és mi a valóság és valszeg ez is vmi dagadt ronda csaj...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Casillas
ha már mindenképp javítani akarod, 7

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tommyg
fej jó lesz 5 óránál is

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

PrisonMan
köszi <#vigyor>