Chates szivatások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
olvasni illene megtanulni.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Chates szívatással buktatják le a hûtlen fiukákat😄
Ilyen tipikus mindenki által utált😊
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
MSN-es történet, valami távoli ismerõse.
CS-hello
H-csá, te vagy az a nagymellû jó seggû csaj a suliból?
CS-nem
H-AKKOR MI A FASZT KERESEL AZ MSNEMEN?
xD
x: Hello
y: tsá
x: nem tudod mi az eredmény épp a foci eb-n, mert nálunk most nincs áram :S
y: vezetnek a spanyolok 1-0ra torres góljával
x: kár hogy nem láthatjuk.. nincs áram :S
y: sebaj majd közvetítem...
x: kösz..
/ itt kezdõdött a második félidõ, mentünk nézni /
x: ajjaj:S mindjárt elmegy az áram van 1 percünk :S
x: kilépett a beszélgetésbõl.
😄
SoF II: C4z0rla
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De kezdetektõl figyelema topigot...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
am mizu van veled? kit szopattál már?XD
16:55
16:55
16:56
やられたらやり返す。倍返しだ!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
やられたらやり返す。倍返しだ!
15:12
15:12
15:13
15:13
15:13 vivcsy1994 kilépett...
15:01
15:02