Internetblokád Ausztriában is?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Viszont ha szlovakoktol rendeled, akkor nincs rajt jogdij hehe.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Magnificat
szerintem nem megfigyelhetõ, ha titkosítva van az adat... a hard drive party meg szerintem azért jött divatba, mert iszonyat olcsók a vinyók (750 gigás 20k-ért pl...) és sokkal könnyebb összejönni közeli embereknek, zsebükben 2-3db ilyen 750 gigás vinyóval, mint a mai netekkel ugyanezt az adatmennyiséget csereberélni...

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

Jobbat mondok: Jön a winchester cserélgetõs korszak 😊

Egyéb iránt nem a honlapon keresztül tudja meg a szolgáltató, hogy milyen tartalmat tölt le az illetõ, hanem, mint minden hálózatban, képes figyelni az adatforgalmat és ez alapján tud tiltani.Ennek kiküszöbölésére jött (újra) divatba a hard drive party, mint, ahogy egy korábbi cikkben volt. 😊

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

épp ezért nem illegális ha kifizetem a minden adathordozó után a jogdijat akkor hogy lehet valami rajta illegális ha meg az akkor hogy kérhetnek pénzt? a kettõ üti egymást. vagy nem? Beszedik a lóvét mert hogy illegális tartalom van rajta úgyis és ha rámásolom akkor megbüntetnek mert hogy nem fizetem ki a jogdijat.
a kiadok azzal sem jarnak rosszul, mivel a nyers adathordozok után bizony-bizony ado formajában kifizeted azt hogy esetlegesen illegalis tartalmakat tarolsz rajta (ha csak csaladi fotokat tarolsz, akkor is)
Frosty01
ezek höyék. ezzel csak azt érik el hogy majd visszatér a régi cdírogatós korszak. :|

practitioner of the forbidden arts of death

vajon kiki
Nekik is csak ugyanazt tudom javasolni. Torrent letöltésnél minden esetben használják a titkosítást így a jogvédõ szervezeteknek semmi bizonyítéka nem lehet arra vonatkozóan hogy kalózos filmeket töltöttek le. Balee66: neked pedig a Xerobank nevû böngészõt ajánlom ha ilyen jellegû problémád van.

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

Múltkor meg akartam nyitni egy youtube videót, erre: "This video is not available in your country"

Nah mondom fasza...

Tetsuo
Seine hure Mutters!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8