61
vélemények, tanácsok, ötletek a 600-as sport kategóriával kapcsolatban
-
#61 :)
-
batairoland #60 Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Motort szeretnék vásárolni, Kawasaki zx6r típusban gondolkozom. 2000-es évjárattól. Mire érdemes figyelni egy motor vásárlásánál, nincs ebben nagy tapasztalatom. -
#59 :) -
#58 Nekem a Movistar kicsit papagáj, a fekete-ezüst elegánsabb! ;) ezittaz... -
#57 egyet értünk, muti a tiéd :] -
#56 Aha! Na csak gyakorolj, aztán 600RR-re fel! :) Nagyon hálás kis masina, csak ajánlani tudom ;) Mindamellett a létező legszebb motor, de gondolom, ebben egyetértünk, bár én egy kicsit visszafogottabb színvilággal preferálom :) -
#55 ez a jövő zenéje :)
mostani:
-
#54 Ilyened van, vagy ez van betervezve? :) -
F1re #53 te mivel allatkodsz ?
-
#52 Tipikus köcsög mentalitás!
Ha én nem tudok haladni más se menjen mi?
-
#51 Ejj picsába: D
Veszek egy mitot bele egy aprilia rs motort: DD XD
kezdésnek 34 ló kicsit erős lenne: O -
#50 én maradok a hondánál szerintem :) -
#49 Lehet kezdem is rá gyűjteni a pÍzt: D -
#48 pályamotor... -
#47 De annak baszott kenyék a futóműve, nagyon sportos, és kikészÍti az ember csuklóját hosszűtávon: S
-
#46 gixxer évek óta veri mind...ez nem kérdéses -
#45 ez a legszebb CBR fényezés! -
#44 nemsoká itt is be fogják vezetni a kreszbe remélem. -
#43 hát volt már rá példa hogy a motoros elbambult és ledudálták :D mert ott állt az út közepén lehetetlen helyzetbe... és azért nem jó hogy középen előre megy mert az ugyan olyan mintha én ott kocsival 2 kerékre állnék és szépen végig egyensúlyoznék... meg asszem a kresz is titlja (vagy mifene) ja meg leviszed a tükröm -.- -
#42 mi bajod azzal ha előre megyek a lámpánál? mire te egyesbe váltasz, vagy elindulsz, én már ott sem vagyok. -
-
#40 jah kimaradt hogy azokkal nincs semmi bajom aki komolyan veszi és nem baromkodik... -
#39 nekem semmi bajom a motorosokkal, mivel nekem is van 1 motorom... de én úgy közlekedek vele mintha 1 autó lenne... akkora lenne mint 1 autó... tehát nem megyek előre vele a pirosnál meg nem megyek az út közepén felezővonalon a kamion meg az autó között... hanem rendesen motorozok vele és nem állatkodok... én mással állatkodok :D de az sokkal jobb mint 1 motor XD -
#38 ahhoz képest hogy drága, az összes 600as sport egy árba van :D -
#37 De nagyon komoly kis vas...
600 as gixert megnemvennék, mert drága, meg annyira még nemtudok, nem is fogok, majd csak később, meg nemvagyok oda érte, hogy 200 km utánn fájdalomcsillapÍtó kelljen a csuklóim szétrázkódása miatt: S
-
#36 nagyon drágák hozzá az alkatrészek... :( -
#35 ok, arrébb lehet állni kicsit. -
#34 hol érdekelsz? :D -
#33 hát be is baszna ha kamionnal lenne ez... -
#32 Hallod te fasz, már ne is haragudj... Miről okádsz? te vagánykodsz állandóan,hogy versenyzel meg iccagecula, azt még a motorosokat oktatod? Hagyjuk már az álszentséget... Amúgyis MI A FASZT KÉPZELSZ KI VAGY TE? -
#31 Sztem a ventio jával volt, nem kamionnal. -
#30 Igazából!!!
Mutter is motoros/elütöd meghalsz!/ barátja is, és akárhányszor megyünk, lehúzódunk a jön a mtoros, és mind megköszöni, csak egy kis odafigyelés kéne.... -
#29 mit kamuzol, húzzál haza öreg, kamionból kinyúlsz hogy leüsd a motorost? és nem húzta ám el a fejét, vagy ment volna el, áááá.... ő ott maradt hogy te keménykedj neki, hagyjad már magad légyszives. -
#28 ha teljesen normálisan jönnél mögöttem 70el és szabályosan előznél akkor minden további nélkül boldog lennék a motorosokkal az úton... -
#27 na ez a gondolkodás mód miatt löklek a kamion alá... -
#26 haggyámá azzal a fossal...
figyi... ha felkenlek a kamionra a rendőr nekem fog igazat adni sőt a bíróság is te miért mentél a felezővonalon 90el 50es táblánál? ennyire 1xrű...
amúgy fél éve kb 1 motoros (jó nagy motor volt, gixxer votl asszem) beszorult közém meg 1 X5ös BMW közé levitte a tükröm meg a kocsim is össze baszta... letekertem az ablakot kinyúltam felnyitottam a sisakján a plexit bevertem 2-t és visszacsuktam... -
#25 Vááá, jövöre már nekem is lehet a1 korlátos jogsim ^^. -
#24 amig te az euro truck simulatorodba tolod a kamionnal, és paintbe lefested, addig mi tényleg motorozunk... -
Miskolc88 #23 hahahhahhaaa -
#22 Ja meg egy jó nagy büdös paraszt vasgy ha így vélekedsz...