61
vélemények, tanácsok, ötletek a 600-as sport kategóriával kapcsolatban
-
#21 ember...téged kiengedtek vagy még nem vittek be? -
#20 MIre te ezt kitalálod, én má 150 nél felkapom kerékre, és eltépek, és max te sodródsz ba a kamion alá^^ -
n3whous3 #19 loál -
#18 Szerintem ha még belefér akkor 696 os monszta: D Feketében, piros vázzal.
Rendszámtablatartót egyből letörni, 2 versenydob rá, katalizátor ki, vagy egy egész rendszer 6 kilóért, és már eész tisztes motor :) -
#17 nekem meg max 2 ajtót kell cserélni -
#16 fölkenlek a kamion oldalára mert felezővonalon mész te fox sírni hogy nincs meg a 2 lábad... -
#15 FLÉM -
#14 na,a leghülyébb felfogás...nem kellett rá sokat várni -
#13 Idealis vallasztas onkentes majdonoroknak;D -
#12 vmivel el kell menni a sarki boltba :D -
#11 Cold mennyél inkább a szavazó topicba, kiváncsi vagyok mit tudsz hozzászóni a témához -
#10 Cold bammeg, nem nyugszol? -
#9 a special edition durván néz ki:)
-
#8 kiváncsi lennék mekkora lenne az esélye a daytonának ha 600as lenne, a 3 henger biztos kevesebbet teljesít, ezért adták hozzá a plusz 75öt, de legalább nem pörgi szét az agyát, sokkal kevesebbet pörög mint a többi -
#7 igen, vicces hogy a rivális márkák kedvelői csalónak nevezték a 636os plusz pár köbcentiét :) -
#6 én is azt nézegetem, a 636os nagyon tetszetős, érdekes hogy a 08ast már visszabutították 600asra
Kawasaki 636
-
Verseghy #5 Amikor megláttam ezt a topicot egyből gondoltam, hogy te voltál...
Álmodik a nyomor:D -
#4 Nekem a Triumph Daytona a jövőbelim és ez 99%, hogy a Derbim után egy olyan fog parkolni a garázsban. Kawasaki meg nagyon mellényúlt mikor kivonta a 636ot a szériából... -
#3 Kawasaki powa -
#2 Honda CBR 600-RR vs Kawasaki ZX-6R
-
#1 Kawasaki ZX-6R
Yamaha YZF-R6
Honda CBR600RR
Suzuki GSX-R600
Triumph Daytona 675