Új fájlcserélő divat a hard-drive parti
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd a jó ***** köhm, fogja megmondani, hogy ki, mikor, hányszor, milyen számítógéppel, hány kamionnyi dagadásig tömött vincsesztert hoz a házamba...
Másik...
"másrészt ezek az összejövetelek gyakorlatilag felderíthetetlenek és végül is kinek mi köze hozzá, hogy valaki a saját lakásában kinek milyen fájlt ad át"
hagyjuk má'!😄
ébresztõ!? levél titok? ha titkosítottam az adatom, vagy NEM... vagy nem, de csak annyi van a "csomagon" (hogy maradjunk közelebb az alkotmányosan is elismert szabadság jogok közelében) hogy családi felvételek... ki nézheti meg bírósági végzés nélkül?! Vagy már az a normális, mint a gyökér németeknél, hogy zugszó nélkül megnézegetik a gépem, az adatforgalmam!? Mintha kb. bejönnének, és megnéznék kérdés nélkül, hogy milyen AK-47-eseket tartok az csíkos öltönyeim mellett. De majd lehet ugatni, ha beengedtem a házamba õket. Vagy induljunk ki abból, mi van, a családom egy fotó albumban checkol a polcon. Az ugye mélyen a privát szférám, és ugyeeee ehhez kétség sem fér, de ha azt mondom, hogy bassza meg, haladok a korral, felrakom digitálisan a gépemre, mert mondjuk nem romlik a minõség vagy leszarom, ne hogymá' ezé' magyarázkodjak, fenn van és kész, kuss! Akkor már egybõl valami köcsög nézegetheti egy irodából terror cselekmények megelõzésére, vagy a rohadt szellemi termékek védelmére hivatkozva!? És hozzá tenném, hogy nekem is van ilyenem, de vagyok olyan korrekt, hogy ha anyagi vonzata lesz a dolognak, a lehetõ legkorrektebb utat akarom választani. Aki fasz a hallgatóival, nézõivel, kritikusaival, vagy épp a kiadója tereli ilyen útra, az ne várjon semmit egy olyan országban a hallgatóktól, olvasóktól, etc. amilyenben mi élünk. És amúgy ez nem t'om kinek pattant így meg a fejében, mer' zseni volt az ürge, ha egy kicsit kinyitjuk a szemünk, látjuk milyen gyorsan fejlõdnek az adattároló, és hordozó eszközök kapacitása, 5 év, és a világ kultúrális adatbázisa (filmek nélkül) fogadnék elfér egy, ha még nem is átlagos, de egy a kornak megfelelõen relatív nagy háttérttárolón. Na osztakkómialó (köhm)... szóval? Akkor!? Majd nem endgedjük találkozni az emberkéket, mert azzal lehetõség nyílik a file cserélésre, ami ugye persze (az elõttem szólóknak megfelelõen) ELEVE BÛÛÛÛN! ppffff 😄 na takarodó... Hol a faszban élünk!? Ácsi... okosan...
vagy túl sok filmet néz.
AMD Athlon X2 5200+ ATi Radeon HD3850
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Ez mekkora XD
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Annak is örültünk(volna) ha nem szaggatott az mp3.
LZ forever
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
kb igy mukodik az artisjus ;D
if ju nó vat áj mín :F
aki még mindig nem érti miért nem jó az internet, az talán nem tudja hogy a szolgáltatóknál szorgos kis manók jegyzetelik ki merre bolyong rajta. sajnos sokkal közelebb van a letöltögetés vége, mint gondoljuk.
Biztos van olyan idióta, aki az internet anonimitása helyett elmegy egy ilyen bulira, de azért lássuk be az ilyen fájl-csereberélés 20 éve megy ki a divatból.
Ráadásul a neten nem találtam semmilyen külföldi hivatkozást Hard drive party szócikkekre (legalább is ami fedné ezt a kamu sztorit, de lehet hogy akkora titok, hogy nem reklámozzák o.O). Szóval nem kell ám mindent elhinni, amit egyesek megálmodnak...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
"Jones szerint a gyûjtemény értéke 75 000 euró."
Szerintem meg NULLA EURÓ. Maximum eszmei értéke lehet, de az is inkább csak számára.
Szerintem meg azt hogy hiába üldözik, csak a csere módszer változik, megszûntetni lehetetlen. 😊 Régen voltak ilyen "partik" a mûegyetemen is.
Jah hogy fényes nappal kirabolnak, leütnek Budapesten a belvárosban , fél sarokra egy rendõrörstõl az kit érdekel, éppen HDD party bevetésen voltak a tisztes zsaruk akiket eltartunk 😄
a kopasz sétál a dunaparton egyszercsak meglát egy magányosan ücsörgõ maga elé bámuló szakállas , pajeszos, furcsa fejfedõt viselõ , kissé nagyorrú egyént, odamegy hozzá és megkérdi: hát te mit csinálsz itt?
- "koncetrálok" -válaszolja amaz, mire a kopasz: "nagyszerû, épp egy ilyen tábort szervezek ! " <#eplus2>#eplus2>
ezt hogy mérik valaki tudja? Mármint az illegálisat? Vagy ez is csak olyan mint amikor kihozták az illegális letöltésbõl amerikának az éves amerikai gdp 10x-ét meghaladó kára fakad?... Lassan majd kiderül hogy afrikában is azért éheznek mert az afrikai gazdaságot tönkretettte a sok illegális zeneletöltõ...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com
Azért azt megkérdezném, kinek van ekkora nappalija? 😄 😄 😄
Annó én Nyergesújfalura jártam, igaz, nem volt ott csak 100-120 gép, de volt rajtuk minden😄
Meg játszani sokkal jobb egy LAN partyn, mint a neten.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Nem értem, hogy most miért terjedne újra el ez a adatcserélési mód. o.O
régen még volt értelme, de most ?
https://twitter.com/foodlfg
Minnyá felnyomlak a jogvédõknek és már kapod is a narcssárga melcsit Gvantamanón!Mondassz ilyeneket!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
amíg az embereknek a havi fizetésükbõl az egzisztenciájukat fenyegetõ pénzösszegeket kell kiadnia csak azért, hogy letöltsön 3 albumot, addig ez lesz. havidíjas vagy mondjuk letöltéslimites médiatárak kellenek, ahonnan filmeket meg zenéket lehet letölteni. ja és nem az eredeti áráért persze. számomra 1500 forint per hónap lenne egy olyan küszöb amin ha alul kerülnek azt mondanám, na erre befizetek. nem egy felhasználón kell meggazdagodni..
\"The voices are back... Excellent.\"
"Biztosak vagyunk abban, hogy a jelenség ellen fel fogunk tudni lépni"
Persze, mi lenne ha csokkentenetek a kocsog kiadoi hasznotokat, es ha 1$ fizettek az eloadoknak, akkor 1$-nel tobbet ne legyen pofatok rarakni, igy $3 ha kinalnatok ($1 gyartas, szallitas, stb), sokkal tobben vennenek lemezt.....
De nem, nektek kocsogoknek $10+ kell lemezenkent.....
Copy Party-kal meg talan megbirkozhatnanak a hatosagok, de az internet...... csodakra kepes.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
az egyetlen oka annak hogy manapság még létezik a fájlcserélés ezen formája az az, hogy így nagyságrendekkel gyorsabban és egyszerûbben lehet jóval nagyobb mennyiségû adatot kicserélni
harmadrészt pedig már megint (!) úgy állítják be magát a filecserélést, mintha az illegális tevékenység volna, pedig NEM AZ !
adatok cseréje nem egyenlõ JOGVÉDETT adatok cseréjével , még akkor sem, ha bármennyire is sejthetjük, hogy az ilyen partikon zömmel ilyen jellegõ adatokat cserélnek.
egyébként az ötlet jó csak ha én nem akarok 70ezer számot csak egyet akkor mit csinálok? végigmegyek mind a 800 résztvevõ gépén😄? valahogy össze kéne kötni a gépeket és egy közös searchet végigfuttatni bár akkor már kábé ott vagyunk hogy létrehozunk egy saját internetet😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.