Új fájlcserélő divat a hard-drive parti
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hja.. a régi szép idõk.. amikor egy közismert számítógépes újság közepén ilyen hirdetés volt: egy játéklista, az ár pedig a kazetta + másolási díj, x forint oldalanként 😛
Muszaj mindig ilyen fasz angol hirekkel nyomulni, kedves Berta??
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Eljonnek ujra a regi szep idok.
Csoki (talan meg tudja valaki hol es mi volt) stb.
Csoki (talan meg tudja valaki hol es mi volt) stb.
Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod? http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/
A vincseszter monnyon le! Eljart felettuk az ido, es nem hajlandoak tudomasul venni - persze ez igy normalis, mibol is elnenek, ha nem tudnanak szarra perelni 4 gyermekes csaladanyakat 15 mp3 letolteseert.
15-20 éve még a commodore 64es idõkben ennek a neve copy party volt..
sok sok emberke kétkazettás gyorsmásolós magnóval ment el egy ilyenre, és majd otthon kiválogatta mi kell neki 😄 akkoriban csoda volt egy egy legális játék.. és mindenki azt hitte ez így a normális 😊 régi szép idõk..
sok sok emberke kétkazettás gyorsmásolós magnóval ment el egy ilyenre, és majd otthon kiválogatta mi kell neki 😄 akkoriban csoda volt egy egy legális játék.. és mindenki azt hitte ez így a normális 😊 régi szép idõk..
"A partik jelensége nem újdonság, hanem nagyon is ismert probléma a számunkra. A WLAN-partikon a felhasználók évek óta a legkülönbözõbb adatokat csereberélik egymással. A probléma változatlan, csak új nevet kapott...."
Höhöhö, ilyet sem hallottam még, a számítógépes party-t problémaként aposztrofálni!?
LOL
De örülök, hogy mindíg van ok amiért az emberek összegyûlnek és nem csak a szobájukba zárkózva elvannak.
Értelmes cégek, amúgy arra szokták ezeket a partikat felhasználni, hogy a hardcore közönségükkel kapcsolatba kerüljenek. A kiadók ezexerint továbbra is tartják a -100 IQ szintet ezzel az egész számtekkel kapcsolatban.
Csak így tovább, elõre a csõdbe!!!
;D
Höhöhö, ilyet sem hallottam még, a számítógépes party-t problémaként aposztrofálni!?
LOL
De örülök, hogy mindíg van ok amiért az emberek összegyûlnek és nem csak a szobájukba zárkózva elvannak.
Értelmes cégek, amúgy arra szokták ezeket a partikat felhasználni, hogy a hardcore közönségükkel kapcsolatba kerüljenek. A kiadók ezexerint továbbra is tartják a -100 IQ szintet ezzel az egész számtekkel kapcsolatban.
Csak így tovább, elõre a csõdbe!!!
;D
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Régi jóöreg Csokonai klub...
Azért az érdekes, hogy képesek egy bizonyos helyre egyesek elmenni és adatokat cserélni, pont azt mondod, hogy boltba már senki nem akar menni mert online megveszi. Szerintem itt a felhasználók ugyanolyan kapcsik mint a jogvédõk annyi különbséggel, hogy a felhasználóknak NÉHA van alapjuk hozzá, pl. az összegányolt játékok/szoftverek esetében.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
mekkora ötlet, köszi SG!😊
életképtelen ötlet
A zeneipar számára az a gond, hogy nem vette észre, hogy eljárt az idõ a megszokott terjesztési módszerek felett. Nem jellemzõ, hogy az ember el akar menni egy boltig egy zenéért, amit CD-n kap meg, és ha épp mást és mást akar hallgatni, cserélgesse a CD-it.
Kezicsókolom, online terjesztés, letöltés vagy ami mégjobb, online elérés bárhonnan, hogy magammal se kelljen vinnem. Bárhol újra leszedhessem a már kifizetett anyagomat.
Még mindig a fájlcserélésen lovagolnak, mert nem képesek változni.
Kezicsókolom, online terjesztés, letöltés vagy ami mégjobb, online elérés bárhonnan, hogy magammal se kelljen vinnem. Bárhol újra leszedhessem a már kifizetett anyagomat.
Még mindig a fájlcserélésen lovagolnak, mert nem képesek változni.
← ElőzőOldal 2 / 2