117
Battlestations Pacific
-
bajsz #37 Nekem van Live kapcsolatom,nekem műkdik:D
meg ha játszok és nem megy a live és kilépek akkoris menti. -
#36 Manuálisan állítottam be a gombkiosztást. Alapból nekem sem ismerte fel, de ha egyenként beállítod a gombokat akkor jó lesz. -
#35 Van egy ChillStreamem, de sehogy sem akar működni, pedig beállítottam. Live-ot kezeli is, de a játékot nem hajlandó. Neked hogy sikerült? -
Cefre #34 Hello
Van olyan problémám h nem menti el a single játékot ha kimegyek belőle mindig kezdi előről pedig már a 8 ik nál tartottam .másnak nincs ilyen gondja? -
#33 Nekem nagyon bejön eddig a játék. Igencsak arcade-szerű, de a látvány és az élmény kárpótol mindenért! -
#32 Valaki elmondaná hogy kell a mentést működtetni? -
#31 Nem az egérrel kéne repülőt vezetni.
Én úgy csinálom, hogy a repülést gamepaddal csinálom de minden mást meg billentyűzettel+egérrel. Így tökéletes az irányítás. -
Szpecnyaz #30 hiába kapcsolom ki a blurt akkor is azt csinálja. -
jboones #29 Az irányítás tényleg ennyire gáz, vagy én nem vettem észre vmit!? Az egérrel nem lehet irányítani szinte a repülőt, olyan lassan scrolloz, hiába állítom az érzékenységet, akkor is folyamatosan szánkázni kell az egérrel, hogy élesebb manővereket is végrehajtson. Miért nem lehetett könyörgöm, úgy megoldani, hogy ha a középpontból elmozdítod az egeret, a csűrőlap tartsa is azt az állást... -
Cnut #28 Egy hozzászólással alattad :) -
Szpecnyaz #27 Hello
Azt minek csinálja hogy elindítok 1 pályát és megy normálisan 1 ideig és és utána irtózatosan elkezd szaggatni, de annyira hogy azzal játszani lehetetlen.Mi lehet erre a megoldás?PLS!!!!! -
Cnut #26 Blurt kellett kikapcsolnom. -
#25 Na jó átirányítottam a vezérlést a megfelelő gombokra, de akkor sem jön be eza gém. sztem uninstall lesz. ennyit a kipróbálásért. -
wednes #24 Már miért lenne katasztrófális? -
#23 sZTEM EZA JÁTÉK EGY NAGY CSALÓDÁS. AZ IRÁNYÍTÁS KATASZTRÓFÁLIS! -
#22 Már megjelent! kint a virágbolti verzió RLD -
Cnut #21 Mármint a teljes. -
Cnut #20 Most akartam kipróbálni, de küldetésindításkor játszhatatlanul belassul... -
sagem #19 nem kiegészítő!
ezt honnan vetted dude!?
...érthetettlen...
Try before you Judge! -
#18 Miért nem engedi hogy másik meghajtóra telepítsem ???
C-n nincs annyi hely a többire meg nem akar átugrani, ha az útvonalat átírom akkor sem. -
#17 Ennyire érdektelen a játék ,vagy van még topicja?
Még csak most vettem észre s töltöm a demot... -
lammaer #16 na ez szuper, alig ket honapja toltam vegig a Midwayt, nekem nagyon-nagyon bejött, csak sajnos rövid volt a single.
Ezt mindenkeppen kiprobalom majd, kicsit hamarabb mint az elozotr :) -
#15 A tengó kampányra leszek nagyon kiváncsi. -
Repülő irányítását még szoknom kell nagyon! -
#13 Demó (1,2GB) [US Mirror a leggyorsabb]] -
#12 Képek, stb -
#11 videó, nem tűnik rossznak -
VBalazs #10 ezt jó olvasni 21óra körül
pedig szívesen mentem volna... -
#9 magadat minősíted amikor szidod a magyar fejlesztőket... világszínvonalon vagyunk, büszkék lehetünk etéren... -
#8 legyél teszter! -
VBalazs #7 szerintem nagyon jó játékokat csinálnak a magyarok
az imperium galaktikával is mennyit játszottam még régen -
Cat 02 #6 Hja, Crysis Warhead is biztos szar lesz ... -
dragster #5 "Ráadásul magyar fejlesztés"
Úgy mondod mintha olyan szar brigádok dolgoznának idehaza :O -
VBalazs #4 kösz hogy írtad ugyanis sehol sem írták hogy kiegészítő lesz
megkérdeztem az alap játék fórumában még a fórumindítás előtt de nem válaszoltak
szerintem azzal semmi gond nincs hogy magyarok készítik csak kár hogy nem adnak ki(adtak ki) magyarosítást (vagy magyar verziót-tudom hogy sokat kérek)
mindenesetre én kifogom próbálni és remélhetőleg a multiplayer hibákat kijavítják -
VBalazs #3 a képeket sajnos nem rakta ki ezért itt van egy weboldal ahol meglehet nézi -
bgabor #2 Hát a Battlestations Midway elég gyenge eresztés volt. Biztos hogy kell ennek kiegészítő? (merthogy kiegészítő lesz, és nem második rész)
Ráadásul magyar fejlesztés.
Ez azért sokat előrevetít a játék minőségével kapcsolatban. -
VBalazs #1 Jön a Midway következő része , csak nem Midway 2 névre hallgat hanem Pacific-re.
http://www.pcguru.hu/pcguru/leiras_jatek.php?id=1379&nev=Battlestations:_Pacific
videó:
http://www.gamestar.hu/battlestations-pacific-e3-as-felvetelek.html
képek: