Battlestations Pacific
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztan valaki hostol egy LAN jatekot es ha minden igaz, talalkozunk a harcteren.
nekem a reload verziot nem tudta kicsomagolni, igy hat a sima dvd5 formatumosat toltottem le. de attol fuggetlenul hamachin meg tudunk gyulekezni.
Pacific.
szobában, melynek engedélyézéséhez a következõ a kódszám:
SG
Ezennel parancsnoki értesítését (behívóját) kézbesítettük.
mér lehet? a demo simán ment
a hadjáratot az USA-t kezdtem el tolni az egységupgradek miatt, amugy meg a szigetfoglalóssal kötelezöen 1-2 meccs ha a játékot elinditom:)
nem tudjátok minden egységet 1 szinttel lehet javítani avgy lehet több csillagosra is?
El tudnék képzelni egy modern változatot is, atomtengeralattjárókkal, tomhawkokkal stb.
Nem tudjátok véletlen, hogy a HQ-hoz hogyan lehet védelmet építeni?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
- picit sötét
- a feliratok jobban érvényesülnek, mint a kép.
Mit szólsz ha ebbõl a képbõl indulsz ki és az Eidos nevét nem hangsúlyozod ennyire, valamint a játék megnevezése a banner felsõ 1/3-át foglalja el, ugyanígy középre igazítva, az opacity jelenlegi beállításait megtartva?
Captain Sonar 2024 Remake
kedvet is kaptam 1 kis bannerra ide fentre<#idiota>#idiota>
V1:
V2:

hTTp://ror.hu/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Minden pályán van vannak rejtett küldetések sajnos nem sikerül mindig megtalálni ezeket ha valaki talál egyet kérem szóljon. Elõre is köszi.
<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
meg ha játszok és nem megy a live és kilépek akkoris menti.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Van olyan problémám h nem menti el a single játékot ha kimegyek belõle mindig kezdi elõrõl pedig már a 8 ik nál tartottam .másnak nincs ilyen gondja?
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Én úgy csinálom, hogy a repülést gamepaddal csinálom de minden mást meg billentyûzettel+egérrel. Így tökéletes az irányítás.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Azt minek csinálja hogy elindítok 1 pályát és megy normálisan 1 ideig és és utána irtózatosan elkezd szaggatni, de annyira hogy azzal játszani lehetetlen.Mi lehet erre a megoldás?PLS!!!!!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ezt honnan vetted dude!?
...érthetettlen...
Try before you Judge!
C-n nincs annyi hely a többire meg nem akar átugrani, ha az útvonalat átírom akkor sem.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun