Battlestations Pacific

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikor megy a Hamachi party ?

szerintem sehogy, csak toltsd le a (1.0.1.5-os verziot, ennel ujabb ne legyen) es belepsz a Pacific. szobaba, ahol SG a jelszo.
aztan valaki hostol egy LAN jatekot es ha minden igaz, talalkozunk a harcteren.
nem megy hamachival?
nekem a reload verziot nem tudta kicsomagolni, igy hat a sima dvd5 formatumosat toltottem le. de attol fuggetlenul hamachin meg tudunk gyulekezni.
mrzoltan
Hogy kell beállítani a Hamachit,hogy menyjen?
mi mennénk is ha mûködne hamachival, melyik verziót töltöted le Reloadest?
azonnali hamachi (1.0.1.5 verziószámú) találkozót szervezek a

Pacific.

szobában, melynek engedélyézéséhez a következõ a kódszám:

SG

Ezennel parancsnoki értesítését (behívóját) kézbesítettük.
engem kidob a pörgõ loading feliratnál
mér lehet? a demo simán ment
magyarul jön majd ki:D

[Rush]
azért sötétkés mert mögötte van ez a kép...;)

hTTp://ror.hu/

magyarositást adtak mar ki hozzá ?
Am. ha engem kérdeztek kissé sötétkés ez a kép azért lenne jobb a belinkeltböl csinálni ami a 48 asnál van...:D hajá amugyy mindenkinek toljátok szuper game
tudtommal csak az elfoglalt bázisokon lehet egységeket gyártani, a bázison ha van löveg van vagy reptér avgy kikötö, és slussz passz. amennyire legalábbis én beleástam magam eddig nincs benne bázisépítés...
a hadjáratot az USA-t kezdtem el tolni az egységupgradek miatt, amugy meg a szigetfoglalóssal kötelezöen 1-2 meccs ha a játékot elinditom:)
nem tudjátok minden egységet 1 szinttel lehet javítani avgy lehet több csillagosra is?
Mi a szosz, van benne epitkezes?

Titan
Szerintem hatalmas játék...rég kötött le ennyire valamilyen játék..:)
El tudnék képzelni egy modern változatot is, atomtengeralattjárókkal, tomhawkokkal stb.
Nem tudjátok véletlen, hogy a HQ-hoz hogyan lehet védelmet építeni?

[Rush]
ehhez mit szoltok?

vagy a stratégia lapon,ugyan ez csak jobbal kattintasz a szigetre.

Mor3llo
Csapatszállítóhajót válaszd ki, nyomj ctrl-t a sziget fele.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

TitaniumRR
Építõ jellegû javaslat, ha már eszedbe jutott:

- picit sötét
- a feliratok jobban érvényesülnek, mint a kép.

Mit szólsz ha ebbõl a képbõl indulsz ki és az Eidos nevét nem hangsúlyozod ennyire, valamint a játék megnevezése a banner felsõ 1/3-át foglalja el, ugyanígy középre igazítva, az opacity jelenlegi beállításait megtartva?

Captain Sonar 2024 Remake

ha a játék címét teljesen kitudod vastagítani jobbalenne sztm.meg az eidos logót

[Rush]
most pörgettem ki szerintem jó kis játék volt :)

kedvet is kaptam 1 kis bannerra ide fentre<#idiota>

V1:

V2:

Mor3llo
shiftet nyomd meg

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hali.Nekem olyan kérdésem lenne japókkal tartok a 2. résznél amikor anyahajókat kell bombázni,és bonbázóval megyek,de nem tom mivel lehet bombázni milyen gombal:S

TitaniumRR
Jó a játék bizony. :-) Egyetértek.

Captain Sonar 2024 Remake

arra gondoltam ha megvehetõ a játék,akkor aki rendszeresen ûzi majd a gamet multikban összeröffenhetnénk.

Hy all4 ugy érzem ezt meg kell osztanom: szerintem angyon szuper kis játék lett, tetszett az elsö is dee ez viszi a primet, nagyon bejön irányítást meg lehet szokni, kinézetre szerintem nagyon szép, a naplementés pályák és a hol vihar van az nagyon üt, a legjobb a taktikai mapp alkalmazásokon gyurtak kicsit szerintem könnyebb küldözgetni a csapatokat, okosabbak lettek, és a szigeteken elfoglalható támaszpontos szintén angyon jó ötlet, pirospont érte kissé startégiás beütés, de nagyon bejön ez a foglalósdi, egyetlen apróság szerintem a célzáson repcsibe még csiszolni eklett volna ebben számitottam egyedül kisssé látványosabbra, de összeségében is 10 böl 9.9 es lett szerintem akinek teccik tolja minnél többet, jó játékot hozzá akinek nem uninstall, ennyi csáo mindenkinek
Mor3llo
Egérgörgõt lenyomod.

samsung123
belsõ nézetbe hogy lehet váltani? help

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

üdv!
Minden pályán van vannak rejtett küldetések sajnos nem sikerül mindig megtalálni ezeket ha valaki talál egyet kérem szóljon. Elõre is köszi.
<#idiota><#vigyor3>

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Nekem van Live kapcsolatom,nekem mûkdik:D
meg ha játszok és nem megy a live és kilépek akkoris menti.

davidka003
Manuálisan állítottam be a gombkiosztást. Alapból nekem sem ismerte fel, de ha egyenként beállítod a gombokat akkor jó lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

gyurma78
Van egy ChillStreamem, de sehogy sem akar mûködni, pedig beállítottam. Live-ot kezeli is, de a játékot nem hajlandó. Neked hogy sikerült?
Hello

Van olyan problémám h nem menti el a single játékot ha kimegyek belõle mindig kezdi elõrõl pedig már a 8 ik nál tartottam .másnak nincs ilyen gondja?
Mor3llo
Nekem nagyon bejön eddig a játék. Igencsak arcade-szerû, de a látvány és az élmény kárpótol mindenért!

SigS
Valaki elmondaná hogy kell a mentést mûködtetni?

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

davidka003
Nem az egérrel kéne repülõt vezetni.
Én úgy csinálom, hogy a repülést gamepaddal csinálom de minden mást meg billentyûzettel+egérrel. Így tökéletes az irányítás.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

hiába kapcsolom ki a blurt akkor is azt csinálja.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az irányítás tényleg ennyire gáz, vagy én nem vettem észre vmit!? Az egérrel nem lehet irányítani szinte a repülõt, olyan lassan scrolloz, hiába állítom az érzékenységet, akkor is folyamatosan szánkázni kell az egérrel, hogy élesebb manõvereket is végrehajtson. Miért nem lehetett könyörgöm, úgy megoldani, hogy ha a középpontból elmozdítod az egeret, a csûrõlap tartsa is azt az állást...
Egy hozzászólással alattad :)

Hello
Azt minek csinálja hogy elindítok 1 pályát és megy normálisan 1 ideig és és utána irtózatosan elkezd szaggatni, de annyira hogy azzal játszani lehetetlen.Mi lehet erre a megoldás?PLS!!!!!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Blurt kellett kikapcsolnom.

Prince23
Na jó átirányítottam a vezérlést a megfelelõ gombokra, de akkor sem jön be eza gém. sztem uninstall lesz. ennyit a kipróbálásért.

Már miért lenne katasztrófális?

Prince23
sZTEM EZA JÁTÉK EGY NAGY CSALÓDÁS. AZ IRÁNYÍTÁS KATASZTRÓFÁLIS!

Prince23
Már megjelent! kint a virágbolti verzió RLD

Mármint a teljes.

Most akartam kipróbálni, de küldetésindításkor játszhatatlanul belassul...

nem kiegészítõ!
ezt honnan vetted dude!?
...érthetettlen...
Try before you Judge!
Lui76
Miért nem engedi hogy másik meghajtóra telepítsem ???
C-n nincs annyi hely a többire meg nem akar átugrani, ha az útvonalat átírom akkor sem.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun