117
Battlestations Pacific
  • Akylleus
    75 sec melo. a sok karakter ennyire megteveszt?
  • Titan
    Jónak néz ki, de ennyit szarakodni vele...pfff
  • Akylleus
    meg annyit, hogy tunngle-ben: browse, aztan action/battlestation
    ide gyertek majd.
  • Akylleus
    na, megvan a megoldas.
    hamachi helyett egy uj lan-multis programmal jatszom es mukodik.
    kicsit korulmenyes, de leirom gyorsan.
    toltsetek le ezt a programot (olyan, mint a hamachi, csak sokkal tobben jatszhatunk es nem kell kulon szobakat letrehozni):
    http://www.tunngle.net/de/downloads/

utana:

Hi dear Tunngler,
    Windows LIVE macht uns die Sache mit dem LAN Modus nicht so einfach. Windows Live makes us the thing with the LAN mode is not so simple.
    Für GTA4 müssen erst diverse Anpassungen gemacht werden. For GTA4 require several adjustments.
    Ich übernehme keinerlei Garantie für die Funktion. I do not guarantee the function. Auch nur zusammengesucht! Also just to collect! Aber so klappts bei mir und meinen Freunden. Klappts But as for me and my friends. Einfach der Anleitung im ZIP File folgen Wir sehen uns in Liberty City Just to the instructions in the ZIP file follow We'll see you in Liberty City

Hier noch einmal die zu machenden Änderungen in Text-Form: Here again the changes to be made in text form:

Alle Systeme: All systems:
    - Öffne den Registry Editor ( Start > Ausführen > "regedit" eingeben und Return. - Open the Registry Editor (Start> Run> "regedit" and return.
    - Goto HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Software\Microsoft\XLive - Goto HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Classes \ Software \ Microsoft \ xliv
    - Right click in emty background and select New > String Value. - Right click in emty background and select New> String Value.
    - Rename it to 'ConnectionOverride' - Rename it to 'ConnectionOverride'
    - Right click ConnectionOverride and click Modify - Right click and click Modify ConnectionOverride
    - Type in 'VAN-Con Tunngle' and press OK - Type in 'Van-Con Tunngle' and press OK

Windows XP 32: Windows XP 32:
    - Öffne den Registry Editor ( Start > Ausführen > "regedit" eingeben und Return. - Open the Registry Editor (Start> Run> "regedit" and return.
    - Goto 'HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/Current Version/Windows'. - Goto "HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows NT / Current Version / Windows'.
    - Add 'TeknoGods.dll' to 'AppInit_DLLs'. - Add 'TeknoGods.dll' to 'AppInit_DLLs'.

ACHTUNG: So wie es aussieht, bekommt Vista das mit dem Leerzeichen im Tunngle Adapternamen nicht geregelt. ATTENTION: Just as it looks, getting Vista with the spaces in the name Tunngle adapter not regulated.
    Benennt am besten den Tunngle Adapter in Tunngle um und vollzieht diese Änderung auch in der Renames the best Tunngle adapter in order Tunngle and implements this change in the
    GTA4 Tunngle Connection Override.reg GTA4 Tunngle Connection Override.reg

Also statt VAN-Con Tunngle halt einfach Tunngle So instead of VAN-Con Tunngle simply Tunngle

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Software\Microsoft\XLive] [HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Classes \ Software \ Microsoft \ xliv]
    "ConnectionOverride"="Tunngle" "ConnectionOverride" = "Tunngle"

Windows Vista 32: Windows Vista 32:
    - Goto 'HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/Current Version/Windows'. - Goto "HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows NT / Current Version / Windows'.
    - Add 'TeknoGods.dll' to 'AppInit_DLLs'. - Add 'TeknoGods.dll' to 'AppInit_DLLs'.
    - Add '1' in 'LoadAppInit_DLLs'. - Add'1 'in' LoadAppInit_DLLs'.

Windows Vista 64: Windows Vista 64:
    - Goto 'HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Wow6432Node/Microsoft/Windows NT/Current Version/Windows'. - Goto 'HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Wow6432Node/Microsoft/Windows NT / Current Version / Windows'.
    - Add '1' in 'LoadAppInit_DLLs'. - Add'1 'in' LoadAppInit_DLLs'.

www.teknogods.com hier gibts die Teknogods.dll,einfach Downloaden und ins Battlestations Pacific Ordner packen... www.teknogods.com here are the Teknogods.dll, easy to download and Battlestations Pacific folder pack ...

Wichtig: Important:

In der Lobby wo man den Server den man betreten will sehen kann In the lobby where you can enter the server you want to see
    STRG+F12 einmal drücken und wenn man auf dem Server ist nochmal STRG+F12 drücken. CTRL + F12 again, and if you press on the server is again press CTRL + F12.

Beim ersten mal wird die Teknogods.dll aktiviert damit man halt auf den Server kommt und beim 2. At first, the Teknogods.dll activated in order to halt the server, and the 2nd mal deaktiviert, da sonst das Game sehr instabil läuft. times turned off, otherwise the game runs very unstable.

http://74.125.39.132/translate_c?hl=hu&ie=UTF-8&sl=de&tl=en&u=http://board.gulli.com/thread/1373479-battlestations-pacific-online-via-lan-tunngle/&prev=_t&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhjFmIIB3l81jWqqIgt2tOr9jQHelA

az all systemes dolgot feltetlen csinaljatok meg, utana valasszatok ki a rendszeretekhez illo megoldast.
    en most csinaltam meg es mukodik.
    remelem jottok paran.

annyit meg mondanek, hogy tunggle regisztracional a felso 2 password a tunggle weboldalra valo bejelentkezeshez kell kodot adni, majd az also ket rublikaban az a kod kell, ami kozvetlen a programba valo belepeshez szuksegeltetik.
    ha van valami kerdes szoljatok, igyekszem segiteni.
  • bajsz
    ha megy lécci szóljatok,legalább tudnánk mivel működik.
  • Titan
    Nekem is...Holnap délelőtt kipróbálhatnánk...vagy valamikor...
  • Akylleus
    bajsszal probaltuk a lant, nem ment. arra gyanakszom, hogy mas verzioju jateka van, mint nekem. erdemes lenne egy tipusu jatekkal jatszani.
    nekem a dvd5 verzio van meg.
  • bajsz
    sorry semmi.
  • bajsz
    mi a jelszód?
  • Akylleus
    en barmikor keszen allok, szoval gyertek es meglatjuk mi lesz
  • bajsz
    mikor megy a Hamachi party ?
  • Akylleus
    szerintem sehogy, csak toltsd le a (1.0.1.5-os verziot, ennel ujabb ne legyen) es belepsz a Pacific. szobaba, ahol SG a jelszo.
    aztan valaki hostol egy LAN jatekot es ha minden igaz, talalkozunk a harcteren.
  • Akylleus
    nem megy hamachival?
    nekem a reload verziot nem tudta kicsomagolni, igy hat a sima dvd5 formatumosat toltottem le. de attol fuggetlenul hamachin meg tudunk gyulekezni.
  • mrzoltan
    Hogy kell beállítani a Hamachit,hogy menyjen?
  • Stief
    mi mennénk is ha működne hamachival, melyik verziót töltöted le Reloadest?
  • Akylleus
    azonnali hamachi (1.0.1.5 verziószámú) találkozót szervezek a

Pacific.

szobában, melynek engedélyézéséhez a következő a kódszám:

SG

Ezennel parancsnoki értesítését (behívóját) kézbesítettük.
  • ricsa008
    engem kidob a pörgő loading feliratnál
    mér lehet? a demo simán ment
  • bajsz
    magyarul jön majd ki:D
  • [Rush]
    azért sötétkés mert mögötte van ez a kép...;)
  • G3gI
    magyarositást adtak mar ki hozzá ?
  • evilscorpio
    Am. ha engem kérdeztek kissé sötétkés ez a kép azért lenne jobb a belinkeltböl csinálni ami a 48 asnál van...:D hajá amugyy mindenkinek toljátok szuper game
  • evilscorpio
    tudtommal csak az elfoglalt bázisokon lehet egységeket gyártani, a bázison ha van löveg van vagy reptér avgy kikötö, és slussz passz. amennyire legalábbis én beleástam magam eddig nincs benne bázisépítés...
    a hadjáratot az USA-t kezdtem el tolni az egységupgradek miatt, amugy meg a szigetfoglalóssal kötelezöen 1-2 meccs ha a játékot elinditom:)
    nem tudjátok minden egységet 1 szinttel lehet javítani avgy lehet több csillagosra is?
  • lammaer
    Mi a szosz, van benne epitkezes?
  • Titan
    Szerintem hatalmas játék...rég kötött le ennyire valamilyen játék..:)
    El tudnék képzelni egy modern változatot is, atomtengeralattjárókkal, tomhawkokkal stb.
    Nem tudjátok véletlen, hogy a HQ-hoz hogyan lehet védelmet építeni?
  • [Rush]
    ehhez mit szoltok?

• bajsz
    vagy a stratégia lapon,ugyan ez csak jobbal kattintasz a szigetre.
  • Mor3llo
    Csapatszállítóhajót válaszd ki, nyomj ctrl-t a sziget fele.
  • Amigoss
    Bocsi ez,a másik másik game:D
  • Amigoss
    Itt mit kell csinálni?Nemtom mit kell:S és hogy
  • TitaniumRR #48
    Építő jellegű javaslat, ha már eszedbe jutott:

- picit sötét
    - a feliratok jobban érvényesülnek, mint a kép.

Mit szólsz ha ebből a képből indulsz ki és az Eidos nevét nem hangsúlyozod ennyire, valamint a játék megnevezése a banner felső 1/3-át foglalja el, ugyanígy középre igazítva, az opacity jelenlegi beállításait megtartva?

• bajsz
    ha a játék címét teljesen kitudod vastagítani jobbalenne sztm.meg az eidos logót
  • [Rush]
    most pörgettem ki szerintem jó kis játék volt :)

kedvet is kaptam 1 kis bannerra ide fentre

V1:

V2:
  • Mor3llo
    shiftet nyomd meg
  • Amigoss
    Hali.Nekem olyan kérdésem lenne japókkal tartok a 2. résznél amikor anyahajókat kell bombázni,és bonbázóval megyek,de nem tom mivel lehet bombázni milyen gombal:S
  • TitaniumRR #43
    Jó a játék bizony. :-) Egyetértek.
  • bajsz
    arra gondoltam ha megvehető a játék,akkor aki rendszeresen űzi majd a gamet multikban összeröffenhetnénk.
  • evilscorpio
    Hy all4 ugy érzem ezt meg kell osztanom: szerintem angyon szuper kis játék lett, tetszett az elsö is dee ez viszi a primet, nagyon bejön irányítást meg lehet szokni, kinézetre szerintem nagyon szép, a naplementés pályák és a hol vihar van az nagyon üt, a legjobb a taktikai mapp alkalmazásokon gyurtak kicsit szerintem könnyebb küldözgetni a csapatokat, okosabbak lettek, és a szigeteken elfoglalható támaszpontos szintén angyon jó ötlet, pirospont érte kissé startégiás beütés, de nagyon bejön ez a foglalósdi, egyetlen apróság szerintem a célzáson repcsibe még csiszolni eklett volna ebben számitottam egyedül kisssé látványosabbra, de összeségében is 10 böl 9.9 es lett szerintem akinek teccik tolja minnél többet, jó játékot hozzá akinek nem uninstall, ennyi csáo mindenkinek
  • Mor3llo
    Egérgörgőt lenyomod.
  • samsung123
    belső nézetbe hogy lehet váltani? help
  • Scharnhorst
    üdv!
    Minden pályán van vannak rejtett küldetések sajnos nem sikerül mindig megtalálni ezeket ha valaki talál egyet kérem szóljon. Előre is köszi.