Újabb nagy név az RTL sztárkínzó show-jában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redfish
"...ugyanis az RTL Klub egy szigeten hagyja magára játékosait, akiknek sorsáról a nézõ fog dönteni: kimenekíti õket az áldatlan körülmények közül vagy hagyja, hogy még szenvedjenek kicsit..."

VÉGRE egy jó ötlet! <#nyes><#eljen>

Nem lehetne valahogy Gyõzikét, Bejjja-asszonyt, Anettkát és K.Tündikét is bevenni a csapatba???... És ugye JÓ MESSZE van az a sziget?...
Mert ha tényleg ránk lesz bízva a döntés, akkor ezektõl a "sztároktól" most végleg megszabadulhatunk! Senkinek nem fognak hiányozni. <#vigyor1>

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"

joeperry
Marha nagy név...

http://joeperry.blog.hu/

ki ez?

" inkább adjanak emészthetõ filmeket amiket még nem adtak TV-ben"

amiket nem adtak? mindent adtak. amikor lehet, akkor azonnal leadnak mindent.

szimpla matematika.

ha bból indulunk ki, hogy ami emészthetõ, moziba megy, ami nem, az eleve elkerüli a mozikat és dvd-re meg tévére, akkor egy évben 200 filmet lehet emészteni. (túlbecslés, hiszen sokszor csak heti 1-2 premier van, de számoljunk 4-gyel)

a 200-ból barátok között is 100 pocsék (hasra csaptam), marad 100. ha azt a négy nagy tévé elosztja egymás között, akkor 25 jut mindnek, de még ha 50-nel is számolunk, az a végeredmény, hogy heti egy emészthetõ film jut egy csatornára.

nem azért nem adnak többet, mert nem akarnak, hanem mert nincs. és mivel hetente a nagy tévéken van mondjuk 15-25 film, ezért a többi csak dvd-s szemét, tévére készített olcsó és ismétlés lehet.
De miért kell ez? Én továbbra is amellett vagyok hogy inkább adjanak emészthetõ filmeket amiket még nem adtak TV-ben. Egyébiránt ezeknek nagy részét mûsoron kívül már rég elküldhették volna lakatlan szigetre...

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Egy uj musor ami szart sem er.
immovable
<#vigyor1>
REALista
<#ticking>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ha nem küldünk sms-t akkor ugye ott rohad meg mind? 😄
Például: Herczi

immovable
magyarországon kik a nagy nevek?
B.zi e vagy?

Ez mitõl "nagy név"?

Nem is kicsit meleg a srác... termeli a hõt a bárban..
tommyg
az a fej úristen, fontos volt betenni<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

DaemoonHunter
Én inkább bonyolítanám egy kis fûrész-feelingel😛<#idiota>