Szekeres Viktor

Újabb nagy név az RTL sztárkínzó show-jában

Gyarapodnak az RTL Klub hírességkínzós valóságshow-jában szereplők, eddig a csatorna Palik László, Kiss Ramóna, Falusi Mariann és Soma részvételét jelentette be, s most újabb bulvárcsillaggal, egy kábelcsatorna műsorvezetőjével bővült a névsor.

Hol irigységből, hol zsigeri gyűlöletből, de a nézők elég gyakran kívánják a magyar sztárokat a pokolba. Nos, a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality minden bizonnyal az ilyen dühtől vörös fejű állampolgároknak fog kellemes szórakozást és kikapcsolódást jelenteni, ugyanis az RTL Klub egy szigeten hagyja magára játékosait, akiknek sorsáról a néző fog dönteni: kimenekíti őket az áldatlan körülmények közül vagy hagyja, hogy még szenvedjenek kicsit.


A legújabb játékos, akiről beszámolt a sajtónak a csatorna, a Rettegés fokában már bizonyított Steiner Kristóf, a Viva műsorvezetője lesz, aki előző reality-jében győzedelmeskedni tudott, azonban itt más irányú képességeire is szükség lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • redfish #16
    "...ugyanis az RTL Klub egy szigeten hagyja magára játékosait, akiknek sorsáról a néző fog dönteni: kimenekíti őket az áldatlan körülmények közül vagy hagyja, hogy még szenvedjenek kicsit..."

    VÉGRE egy jó ötlet!

    Nem lehetne valahogy Győzikét, Bejjja-asszonyt, Anettkát és K.Tündikét is bevenni a csapatba???... És ugye JÓ MESSZE van az a sziget?...
    Mert ha tényleg ránk lesz bízva a döntés, akkor ezektől a "sztároktól" most végleg megszabadulhatunk! Senkinek nem fognak hiányozni.
  • joeperry #15
    Marha nagy név...
  • Lenry #14
    ki ez?
  • winnie #13
    " inkább adjanak emészthető filmeket amiket még nem adtak TV-ben"

    amiket nem adtak? mindent adtak. amikor lehet, akkor azonnal leadnak mindent.

    szimpla matematika.

    ha bból indulunk ki, hogy ami emészthető, moziba megy, ami nem, az eleve elkerüli a mozikat és dvd-re meg tévére, akkor egy évben 200 filmet lehet emészteni. (túlbecslés, hiszen sokszor csak heti 1-2 premier van, de számoljunk 4-gyel)

    a 200-ból barátok között is 100 pocsék (hasra csaptam), marad 100. ha azt a négy nagy tévé elosztja egymás között, akkor 25 jut mindnek, de még ha 50-nel is számolunk, az a végeredmény, hogy heti egy emészthető film jut egy csatornára.

    nem azért nem adnak többet, mert nem akarnak, hanem mert nincs. és mivel hetente a nagy tévéken van mondjuk 15-25 film, ezért a többi csak dvd-s szemét, tévére készített olcsó és ismétlés lehet.
  • Scamp #12
    De miért kell ez? Én továbbra is amellett vagyok hogy inkább adjanak emészthető filmeket amiket még nem adtak TV-ben. Egyébiránt ezeknek nagy részét műsoron kívül már rég elküldhették volna lakatlan szigetre...
  • bmw #11
    Egy uj musor ami szart sem er.
  • immovable #10
  • REALista #9
  • jeti00 #8
    ha nem küldünk sms-t akkor ugye ott rohad meg mind? :D
  • Herczi #7
    Például: Herczi