16
-
#16 "...ugyanis az RTL Klub egy szigeten hagyja magára játékosait, akiknek sorsáról a néző fog dönteni: kimenekíti őket az áldatlan körülmények közül vagy hagyja, hogy még szenvedjenek kicsit..."
VÉGRE egy jó ötlet!
Nem lehetne valahogy Győzikét, Bejjja-asszonyt, Anettkát és K.Tündikét is bevenni a csapatba???... És ugye JÓ MESSZE van az a sziget?...
Mert ha tényleg ránk lesz bízva a döntés, akkor ezektől a "sztároktól" most végleg megszabadulhatunk! Senkinek nem fognak hiányozni.
-
#15 Marha nagy név... -
Lenry #14 ki ez? -
winnie #13 " inkább adjanak emészthető filmeket amiket még nem adtak TV-ben"
amiket nem adtak? mindent adtak. amikor lehet, akkor azonnal leadnak mindent.
szimpla matematika.
ha bból indulunk ki, hogy ami emészthető, moziba megy, ami nem, az eleve elkerüli a mozikat és dvd-re meg tévére, akkor egy évben 200 filmet lehet emészteni. (túlbecslés, hiszen sokszor csak heti 1-2 premier van, de számoljunk 4-gyel)
a 200-ból barátok között is 100 pocsék (hasra csaptam), marad 100. ha azt a négy nagy tévé elosztja egymás között, akkor 25 jut mindnek, de még ha 50-nel is számolunk, az a végeredmény, hogy heti egy emészthető film jut egy csatornára.
nem azért nem adnak többet, mert nem akarnak, hanem mert nincs. és mivel hetente a nagy tévéken van mondjuk 15-25 film, ezért a többi csak dvd-s szemét, tévére készített olcsó és ismétlés lehet. -
Scamp #12 De miért kell ez? Én továbbra is amellett vagyok hogy inkább adjanak emészthető filmeket amiket még nem adtak TV-ben. Egyébiránt ezeknek nagy részét műsoron kívül már rég elküldhették volna lakatlan szigetre... -
bmw #11 Egy uj musor ami szart sem er. -
#10 -
#9 -
jeti00 #8 ha nem küldünk sms-t akkor ugye ott rohad meg mind? :D -
Herczi #7 Például: Herczi -
#6 magyarországon kik a nagy nevek? -
Foxhound1980 #5 B.zi e vagy? -
Reg5 #4 Ez mitől "nagy név"? -
Zoliz #3 Nem is kicsit meleg a srác... termeli a hőt a bárban.. -
#2 az a fej úristen, fontos volt betenni -
#1 Én inkább bonyolítanám egy kis fűrész-feelingel:P