2595
-
#675 Zondon. -
IXEMGabeo #674 Japánnak eddig úgy tudom nem volt aranya:D -
#673 De jó a banner-ban a London felirat. -
IXEMGabeo #672 Jakabos Zsuzsi mindenidők egyik legszebb olimpikonja -
#671 szeretjük a röplabdát -
Coolfire #670 Ideje volt már,mert ez tkp. az ő sportjuk/"találmányuk".Minden aranyat maguknak akartak.:)
Náluk már talán az ovitól judóznak. -
#669 na nyert a japán legalább:) -
#668 ja megvan miért csalták el a meccsetS:S:S:
román a nemzetközi elnöke a judónak és ott van a helyszínen gondolom beszartak a bírók.......
-
Coolfire #667 Igen,az szemét húzás volt a bíróktól.Egyértelműen Hédi volt a jobb,még pártatlan szemmel nézve is.Remélem kikap,mert nem érdemel aranyat. -
#666 Karakas 5. ...kár érte meglehetett volna az a bronz
de a legrosszabb, hogy most döntőzik az a román akinek ott se kéne lennie -
Grenzjager #665 Nyomokban magyar himnuszt tartalmazott, Szilágyi azért énekelte - videó
volt már blama....Észak-Korea zászlaja helyett Dél-Korea -
Coolfire #664 Valaki megmixelte rendesen,amit a magyarok jeleztek is.Ígéretet tettek a korrigálásra. -
Coolfire #663 De jobb is volt a francia,el kell ismerni.Viszont szép ez az 5. hely is,ne legyünk telhetetlenek.:) -
Zenszkij #662 mert? mit játszottak le, a Husztot? :D -
Grenzjager #661 ..mert megintették egyszer...
Karakas Hedvig 5. -
Grenzjager #660 óóóóóó legyen meg a bronz -
Grenzjager #659 génterápia?A megtervezett szupersportolóké lehet a jövő -
Chris Lowe #658 A mob az olimpia elött meghalgathatta volna és akkor nem lenne a malőr. Mindig mindent utólag oldunk meg. Amikor kiderült, hogy döntőt játszik 2 percbe került volna... -
Coolfire #657 Ehehe..jelezte a MOB az angoloknak,hogy szar volt tegnap a Himnusz. -
MitsuMishi #656 mert nem lóhátról lövik -
#655 íjászatba miért nincs versenyzőnk soha????:D
erre válaszoljon vki:D:D -
Chris Lowe #654 Valaki tudna egy hétvégi napközbeni műsorprogramot, kiemelve a magyar indulókat?
Balcsin leszek, szeretném tudni miről maradok le. Esti műsorokat már látom de napközben a strandon kell futkároznom a lányom után. :-D -
Coolfire #653 Mert akkor még csak tesztelés alatt volt a cucc... -
Grenzjager #652 én értem hogy sokszor sánta a kínai úszóbajnok, akit joggal lehet ferde szemmel nézni...
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%9Asz%C3%A1s_a_2008._%C3%A9vi_ny%C3%A1ri_olimpiai_j%C3%A1t%C3%A9kokon
de Pekingben egy aranyat nyertek úszásban, ami elég rossz eredménynek is mondható, mint óriási nemzet, hazai pálya ..stb -
#651 NDK-s lány ez , egyenlőre még bajusz nélkül. -
Coolfire #650 Bizony hajrá.Mára is kell egy érem,ráadásul egy picit falubeli is.:) -
#649 "Szerintem már nem is élnek, vagy valamilyen drogambulancián pihennek örök delíriumban." -
#648 Karakas bronzért küzd
hajrá hajrá -
Zenszkij #647 Valaki megnézte, hogy mi lett a 4 évvel ezelőtti pekingi csodaúszó kínaiakkal? Szerintem már nem is élnek, vagy valamilyen drogambulancián hevernek örök delíriumban. -
#646 Na mire megírtam, addigra más is hasonlóan látja :) -
#645 Én tudom, hogy hogyan edzenek a magyar úszók, párat ismerek, meg az edzőket is, csak annyit írok, hogy kibebaxottul qrvára keményen! Ennél jobban nem lehet. Erre jönnek a Kínaiak és agyonvernek mindenkit. Nyilván, hogy kifejlesztettek valami csodaszert, amitől nem ismerik a fáradtságot, vagy jobb az erőnlétük, vagy mind a kettő.
Ez lehet káros, de akkor doppingellenőröket simán átverték, vagy természetes, amit csak pár ember ismer a világon. Az utóbbit kétlem. Ha a kínaiakat esetleg jobban edzik, mint a magyarokat, akkor mire ide érnek, olyan túledzettségben lennének, hogy már az is fárasztó lenne nekik, hogy be kell ugrani a vízbe. Vagy egyszerűen ennyivel keményebbek bárkinél a világon -
Zenszkij #644 Ráadásul kinai. Se az alkatuk, se a testfelépítésük nem jó a sporthoz, kis töpszli népség. Ha ennyire zsírak, hol vannak vízilabdában pl. Állítom van olyan szerük amivel még én is bekerülnék a 20 legjobb közé, innen az irodai asztal mögül felállva. -
#643 Komolyan mondom harapta a vizet maga előtt.
Majd két karcsapást csinált mire a többiek egyet.
Rohadtul nem hiszem el hogy 16 évesen ilyen teljesítményre képes. -
Zenszkij #642 Áh nem doppingol, áh dehogyis. LOOL -
Grenzjager #641 basszus itt meg megdicsértem korábban a cselgáncs bírókat.... erre.... -
#640 hát igen
szinte tudtam már mikor vége lett a hosszabításnakS:S: -
#639 A fasz kivan es pont egy roman ellen... -
#638 Klasszisokkal,de szerintem itt most annyira egyértelmű volt hogy ki a kezdeményező hogy fel sem merült bennem hogy nem őt hozzák ki nyertesnek.
Naiv voltam már megint sajnos. Mindig elfelejtem hogy magyarok vagyunk. -
#637 Várható volt hogy rohadjanak meg... -
#636 ráadásul jobban is néz ki...