2595
-
#715 Még felpöröghetnek! -
#714 milyen beégés??
hagyjuk már
bizonyítottak ők már eleget zsinórba 3 olimpiai arany mot borítékolható, hogy nem leszünk szerintem az érmesek között se...
beégés az lesz ha mondjuk a brittektől kikapunk
na az beégés lenne -
#713 az egész vízilabdáról -
#712 #708 ne legyél divatdrukker, meglesz az -
Coolfire #711 Ennyit a vízilabda aranyról.. -
#710 Mert az 5 karika az 5 power ranger -
COOLancs #709 Mér van "Zordon" a bannerban? -
#708 Most az első 4 jut tovább elvileg és ha pozitívumokat keresünk, akkor 2000-ben is 3 győzelem 2 vereség lett az 5 csoportmeccsből :D -
#707 első3 jut tovább, csak akkor ha 3.leszünk akkor másik csoport első helyezettével játszunk -
#706 Még van 3 csoportmeccs. -
#705 Ha megint beégnek akkor mi van, hazautazás, vagy ilyen x-edik helyért még lehet bohóckodni? -
#704 Azért durva mi verekedések mennek itt, főleg a víz alatt. -
Coolfire #703 Magyarázkodni,azt tud.. -
Coolfire #702 Nem hittetek nekem A "nagy" Lacinak már csak a szája jár.Összekeveri,de nagyon a többi tornát az Olimpiával.Nem hogy érme,de döntője sem lesz ezen a játékokon szerintem. -
Coolfire #701 Vagy 10 évvel idősebb tőled,és talán már férjnél is van.:)) -
Coolfire #700 Hogyne lenne kint.K1-200,és K2-500 Kovács Katival.Két 99.99%-os arany.:)
Egyébként aranyos,csípem amikor beszél.És örülni is nagyon tud.:) -
#699 Most még nem tudják kimutatni HA van bármi is talán majd később...akár évek múlva -
IXEMGabeo #698 persze nem fog lebukni azért mondom, hogy rejtett
Phelpsnél is sokan mondják, hogy UFO volt 4 éve mégsem bukott le semmivel
Illetve volt 1 alkalom amikor marihuánás cigit szívott, amiért szégyellte is magát, de ennyi -
#697 rejtett? ez totál egyértelmű :D -
IXEMGabeo #696 korosodtak Phelpsékkel együtt, nem csoda, ha küszködik. Épp ma olvastam, hogy az egyik kínai úszó lány Je megközelítette Lochte idejét...mi ez, ha nem rejtett dopping? -
IXEMGabeo #695 polós lányok nagyon jól tolták és ez jó jel, tele van a csapat 18-19 évesekkel, akiket most kell beépíteni. Nagy jövő áll előttük -
#694 „Nagy sz...r volt az egész, nem tudok mit mondani... A karom nem működött, életem legrosszabb versenye volt. Lehet, hogy megérdemlem..." – mondta Cseh László az elődöntő után az MTI-nek. -
Ferrari23 #693 Illetve csak az egyik... :(
22:13 - Hosszú döntős, Verrasztó nem -
Ferrari23 #692
22:10 - Nagy sz.r volt az egész – Cseh
Nem az egész Lacikám, csak TE....
Legalább a csajok továbbmentek! Karakas is jó volt ma! -
Grenzjager #691 pólós csajok is kikaptak egy góllal a végső esélyes jenkiktől, az úszó csajok vigasztalnak -
#690 na legalább a lányok bejutnak a döntőbe -
Ferrari23 #689 "Pályafutásom legsikeresebb Európa-bajnoksága után életem olimpiájának álmát szeretném megvalósítani!" Cseh László
Alakul alakul :D:D:D:D -
#688 :D:D
tulajdonképpen igen:D
-
Ferrari23 #687 A nagy lackó akár haza is jöhet.... Kár volt odamennie is :D:D -
#686 jaja
sajnos
nagyon kevés ő ide -
#685 elég meglepő ez -
#684 cseh laci ilyen gyenge vagy a mezőny lett ennyire jó??? -
#683 "A Magyar Olimpiai Csapat vezetése sajnálattal tapasztalta, hogy első londoni olimpiai bajnokunk, Szilágyi Áron éremátadó ünnepségén a Magyar Himnusz nem megfelelő verziója hangzott el" – áll a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) hétfői közleményében. "A csapatvezetés haladéktalanul kérte a helytelen mű lecserélését, melyet a mai napon a LOCOG (Londoni Szervezőbizottság) nemzetközi igazgatója engedélyezett. A LOCOG ígéretet tett az azonnali intézkedésre és a magyar kérés teljesítésére a vonatkozó nemzetközi protokoll szabályokkal összhangban."
"Bízzunk benne, hogy minél többször játsszák el Magyarország himnuszát a 2012-es londoni olimpián" – zárul a MOB közleménye. -
IXEMGabeo #682 Ez hülye ez a Morganella -
IXEMGabeo #681 Janics Natasa nekem nem jön be. Nem elég nőies...ő kint van egyáltalán? Vagy befejezte? -
IXEMGabeo #680 Drávucz Ritát nagyon dugnám -
Coolfire #679 Szép-szép,de ott van a hsz.-ek között az eredeti cikk linkje,amiből kiderül,hogy ez nem szavazás,csupán egy ember véleménye.
Link.
Szerintem majdnem minden magyar női olimpikon szép.Direkt nem mondom kik csúnyák.
Drávucz Rita,Kovács Kati(bár ő színizom,pofánvágna),Katinka jöhetnének estére.:)
A tornász Dorina is aranyos.:) -
Coolfire #678 Éppen ez az.A játékok előtt nyilatkozták,hogy minden judo nem/súlycsoport arany nekik kell.:)Ez az ő nemzeti sportjuk.:) -
#677 Szerintem lehet olvasni Londonnak és 2012don-ak is.
És ez tetszik benne. -
peetfire #676 Vagy inkább Zo12don...vagy 2o12don :)