2595
-
#755 húú Gyurtában nagyon bízok
meglehet az az arany is:)
hátha
mikor lesz a döntő? -
Chris Lowe #754 Jaja néztem én is, holnap szoros lesz, Kitajima már nem ellenfél, Jamieson van helyette.
Gyurtában érzem az erőt, minden megmozdulása profi, sztem meglesz.
Phelps bukta szerencsétlen benyúláson ment el, addig előtte volt.
Jakabos szépet ment, hátha van még benne pici és egy dobogó... Jól esne... -
#753 videót a 200m férfi döntőről merre találok? :) -
Grenzjager #752 live
07.31 21:28
Jamiesoné a legjobb idő az 1. futamban. Michael Jamieson 2:08:20-as időeredménnyel a legjobb lett a férfi 200 méter mellúszás első elődöntőjében. A második futamban rajtkőre áll Gyurta Dániel is. -
Chris Lowe #751 De ez reggeli ismétlés volt... -
IXEMGabeo #750 Gyurta Dániel most is kiadja a maxot magából maximalista a srác minden előfutamot megnyert mellben:) ez tényleg az ő száma -
IXEMGabeo #749 azt nem láttam...kár pedig kettejük közül ő a jobb -
Grenzjager #748 :(Hosszúnak elúszott -
IXEMGabeo #747 igazából a nagy mumus szerbek és montenegro mocskos játéka nem fekszik nekünk. Többi csapatot alapjáraton verjük legyen az spanyol, olasz, USA -
IXEMGabeo #746 Jakabos döntős:)
Phelps kikapott egy dél-afrikaitól:O mekkora menet volt -
#745 Jeee mocskos phelps -
McCartman #744 közösülnél vele? -
#743 szúrnám -
#742 Közben megtaláltam, Somogyi Dia volt és elképesztő szarul nézett ki. A lenti képen - a du megjelenéséhez képest - szépségkirálynőként tündököl.
-
#741 :D! -
#740 Kudlik Júlia -
#739 Nincs képem, de nem Petrovics volt, az ki volt sminkelve egész nap, meg normálisan felöltőzve. -
#738 Barabás Éva
-
#737 Kép nincs? Azért megnézném mennyire volt durva, amúgy melyik kommentátor volt az? -
#736 Láttad amikor befejezte az úszást?
Még csak nem is lihegett. -
#735 Elhiszem, hogy tele vannak most melóval, de azért egy szintet tartsanak, mert ez már horror kategória volt, főleg HD-ben, mert ugye ott látni mindent :)) -
#734 Egyből jön a doppingolás,de kérdem én,hogy miért is? Mert utolsó 50m-re nem fáradt el úgy,és hajrázott,mint Lochte a saját számában? És nézzük meg Ryan a váltóban is elbukta a100ast. Időeredméyneket összehasonlítva: 4:05:18 vs 4:28:43 Tehát 400m vegyesen cirka 25 mp a két nem közötti különbség,ami ugy mondjuk 1 hossz. Így eredményt nézve nem olyan lehetetlen az utolsó 50es hajrá. Több energiája marad avégére ennyi.. Persze lehet doppingtól vagy akármi,de a tények ezek. Mondjuk ha én is elindulnék 400vegyesben akkor az lenne 20 perc,de lehet utolsó 50en partiban lennék,ha csak időt nézzük :D Szóval az efféle összehasonlítás kicsit érdekes. -
#733 http://olimpia.origo.hu/london/uszas/20120731-doppingolassal-vadoljak-a-lochtet-megelozo-16-eves-uszolanyt-je-sivent.html -
#732 A műlábas futott már? -
Chris Lowe #731 Egyetértek!
A vízilabdában meg kell rendszabályozni a birókat mert szinte minden második ítélet megkérdőjelezhető. -
#730 ekkora bundát, spanyol horvát vízilabda meccsen, utolsó gól fail, örökös eltiltást a köcsög bírónak. -
#729 Hát szerintem odakint, most a többségük örül ,hogy él. Rohangálnak a helyszínek meg stúdió között, készítik az adást, nem hiszem ,hogy túl sokat aludnának. Azoknak jobb talán akik csak 1-1 helyszínen vannak de a többségük több sportágat is visz és utazgat a helyszínek között. -
#728 Sajnos nem te döntöd el, hogy mit szeretnél nézni, én pl most qrvára nem vagyok kíváncsi a teniszre, de az M2-ön a vízilabdára sem. Bár most cselgáncs van mire leírtam.
Ergo látta valaki a bemondónőt az előbb? Mintha az ágyból keltették volna ki, semmi smink, tök roda, ragyás arc, sima pink póló...chh -
Chris Lowe #727 Pontosan. A csoportból biztosan továbbjutunk és a kiki meccseken kell felpörögni. Persze jobb lenne csoport első - másodikként továbbmenni, nem mindegy ki lesz az ellenfél a kieséses szakaszban... Csak a szerbek ne nyerjenek, utálom a játékukat.
Sztem bronz meglehet az is szép 3 arany után. A sportágnak meg kell a frissítés, nyerhet mondjuk Montenegró. :-) -
#726 Valaki, segítsen nem tudok eligazodni ezen a rohadt menetrenden...
Eszerint most valahol súlyemelés megy, de egyik adón se találom :/
Hol tudnám nézni? -
IXEMGabeo #725 nem szabad leírni sosem a vízilabda válogatottat:) Viszont most szerintem se lesz arany, viszont szerintem egy 3. hely benne van.
Szerbia-Montenegro döntő lesz:S -
IXEMGabeo #724 megvertük Koreát férfi kéziben:) Talán ők szereznek egy érmet bennük van -
#723 Semmi egyszerűen szarok vagyunk ill. az ellenfeleink jobbak voltak eddig... -
Chris Lowe #722 Azért a birókat ne felejtsük ki, a szerbek de most a Montenegróiak is a kedvencük volt. Igazából arról szól a történet, hogy nem lehetünk négyszeres olimpiai bajnokok, mert az a sportág kudarca lenne. És ugye a vízilabdában viszonylag könnyen csalhat a bíró...
Mondjuk ettől függetlenül nem pörögtünk még fel. -
#721 Gundel Takács most azt mondta majdnem ki, hogy "BASSZA MEG"
Mikor egy magyar véletlen belerúgott a kézilabdába
?P
Utána meg a "FE... FENÉBE" -
#720 A játékunk a beégés, nem az hogy 2x kikaptunk. Jó játékkal is ki lehet kapni, meg rosszal is de ez mindkettő vérszegény volt, na ez a beégés. Az meg egyértelmű, hogy nem sok babér fog itt teremni de legalább ne ilyen ötlettelen nulla lenne a játék. -
#719 Mekkorát szenvednek a kéziseink is! Szinte hihetetlen 1 félidő alatt 7 gólt dobtunk! :( Pólósok legalább picit javultak,csak ott is jussunk tovább,aztán egyenes kiesésben bármi lehet. -
#718 Mikor vertük meg egyáltaán a szerbeket,meg a montenegróiakat?Olvastam vmit,hogy 2x is kikaptunk mindkettőjüktől,meg az amcsik is elvertek vhol 2x,hát így nem fog menni,rohadt bénán játszanak.Cseh Laci szinten. -
Coolfire #717 Nem vagyok az egyáltalán,de a negyedik nem lesz meg.Ne legyen igazam. -
#716 na majd a kézilabda biztos sima ügy lesz most