2595
-
#875 Sajnos ez van :/
Az mtva közvetítés elképesztő minőségű (mindig tv), az 5.1Dolby hanggal egyetemben. Az úszásoknál a víz alatti közvetítésnél, mintha tényleg víz alatt lennék (a buborékok zaja körbeölel), de ez csak egy a sok jóság közül, csak ez a DHP nem kellene, kár, hogy az ő hangját nem tudom lekapcsolni... -
#874 Hát akkor gratulálok. :) -
#873 Az nem HD, és főleg nem 3D, csak is emiatt viselem el :) -
#872 Már az eurosporton is úszás megy, nyugodtan át lehet kapcsolni. :D -
Szóval, ő az aki a megszólalásával rögtön hazavágja a hangulatot!
Megörülök ettől a kommentátornak nevezett idiótától! -
#870 Ez szep volt.Hajra Bogi!!! -
Zenszkij #869 "Amióta a dagadt Norbiról elfogyott a zsír, már csak magát égeti." -
#868 Nem ez a hülyegyerek szánalmas, meg a lófejű neje, hanem az a sok agy mosott vadmarha, aki az oldalát olvassa! Ő csak középpontban akar lenni ilyen rohadék megnyilvánulásokkal. Ennek a hülyének kihúznám a seggén a nyelvét, utána meg arra a bizonyos magyar asztalra leraknám őt, 4-5 részletben.
Chhh -
#867 ennél jobbat nem találtam :(
-
#866 Szánalmas! -
#865 [url=http://comment.blog.hu/2012/08/02/update_norbi_a_facebookon_kutyazza_a_magyar_olimpikonokat]Ápdét Norbi: "Tettem le annyit a nagy magyar asztalra, mint bármelyik olimpikon, vagy az összes támadó együttvéve és engem is megérint érzelmileg, amikor 4 napig a "vereség" folyik a sajtóból."[/url]
-
66zio #864 angolul engem is érdekelne -
#863 jaj, bocsesz, nem néztem, hogy angol kommentárral kell :)
Sorry, még nagyon reggel van :) -
#862 hát ez nem egészen angol kommentár :) de azért köszi, jó volt újra látni! :) -
#861 Gyurta Dániel olimpiai aranyérmes lett -
#860 a tegnapi Gyurta Dani féle úszást meg lehet valahol nézni angol kommentárral? :) -
Coolfire #859 Ehh lemaradtam a Dani wr+gold eksönjéről.Qrva életbe,most kereshetem.De ez legyen a legnagyobb baj.Csatlakozom;ha ma Cseh Laci is behúzza az aranyat,akkor meg vannak a botlásai bocsátva.:)) -
#858 http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/az-olimpia-tortenelmenek-legnagyobb-bakijai-2099847 -
#857 Szep estenk volt magyaroknak, uszoink is beporognek. Csak igy tovabb, hajra magyarok! :) -
#856 ez szép volt!
holnap ebből érem lesz;) -
IXEMGabeo #855 igen bocs, mind1 akkor a tudat, hogy holnap 3 aranyunk lesz már előre készülök -
ManoNegra #854 Szép volt Laci!! -
IXEMGabeo #853 jaj, de laza:) döntő is laza lesz reméljük -
#852 most csak elődöntő van
holnap lesz a döntő
szóval ma biztos nem lesz 3 aranyunk
max holnap:) -
IXEMGabeo #851 ráadásul a buzi Kitajima még dobogóra sem került:D:D -
IXEMGabeo #850 sőt aranyat érdemelne és máris 3 arannyal mennék a holnapra:) már túlszárnyalnánk a Pekingi mélyrepüléseket -
IXEMGabeo #849 Ha ő is érmet szerez minden el van felejtve:) Mondjuk a szenvedései ellenére megérdemelné az érmet. Ő benne is évek munkája van...Athéntól kezdve -
#848 na most jön Laci!
hajrááááááááááá! -
IXEMGabeo #847 jön Cseh Laci elődöntője 200-on közben -
#846 egy zseni! -
IXEMGabeo #845 Gyurta nagyon kemény csávó, bíztam benne, hogy megnyeri -
#844 Hát barátom, neked még nagyon sokat kell tanulnod, hogy legalább hülye lehess.
-
#843 A hetediknek lenni valamiben a világon gagyi? Állj be a sarokba szépen!
Na mindegy.
-
ManoNegra #842 Mekkorát hajrázott a kínai lány.. -
#841 jakabos 7. :S:S:S:gagyi:S -
ManoNegra #840 IGEN!! Végre valahol kiálltunk magunkért! Borsózótt a hátam! -
#839 jó volt jó volt -
#838 Na, csak sikerült jól lejátszaniuk a MOB felhívására. :)
Grat Daninak! -
#837 Jó volt ez a himnusz. -
#836 Jó a Himnusz.