2595
-
peetfire #835 Szép volt Dani
Milyen himnuszt kapunk? -
#834 Ezek az audiophile fülhallgatókkal való kivonulás, ez kész. Az ipod és hasonló lejátszók közel sem tudják ezeket kihajtani, de jól néz ki. :D -
#833 Ennyi, óriásit úszott, nagyon szép volt! -
#832 Ennyi! Gyurtában bíztam legjobban az úszók közül,és bejött! Hihetetlenül nagyot ment,és világcsúcs! Bár megmondta,hogy olimpián szerinte az kell majd az aranyhoz,és ő úszta! Szép volt! :) -
66zio #831 Húh ez fantasztikus vólt, számítottam aranyra, de világrekordra nem , szép volt dani! -
#830 szep volt Dani! -
K Ace #829 Lol. Mi volt az a nigger japcsi? :D -
#828 de szép volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
isten!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#827 Szép volt Dani! :DD yee -
#826 Gyurta -
ManoNegra #825 EZZZZZAZZZZZ -
#824 Sziasztok!
Nem tud valaki egy jól működő angol nyelvű stream-et ? Sehol nem találok. -
IXEMGabeo #823 Kauser a világbajnok hibázott többszörösen így Molmenti nyerte -
IXEMGabeo #822 mégsem, mert Polaczyk a lengyel gyorsabbnak tűnik:D:) -
IXEMGabeo #821 És Molmenti az olasz megnyerte a kajak szlalom nevű sportot:) állati izgis amúgy pedig csak soloban tolják időeredményre -
IXEMGabeo #820 kayak slalom:) -
IXEMGabeo #819 ez milyen fasza sport ez a kajak 1, vadvízi és a cseh srác nagyon gyors volt:) -
Coolfire #818 Igen,a végén úgy játszottak,ahogy kell.Csak az a rohadt kapufa.. -
Coolfire #817 Mert elnézte,azt hitte hogy magyar.
nekünk több mint 2x annyi kiállításunk volt. -
#816 Meleg volt ez a meccs, nem volt semmi, hogy -3ról megnyertük. -
IXEMGabeo #815 bíró azért a végén csak odanyomott egy kiállítást a kínaiaknak -
Coolfire #814 Igaza van kivételesen a droidnak,tényleg a kapuscsere után javultunk fel. -
ManoNegra #813 Szép volt! -
Coolfire #812 Hű ez de kemény volt..de behúztuk,az a lényeg.A görög bíró meg szívjon gázt.. -
IXEMGabeo #811 Szép volt csajok!!! -
Coolfire #810 Nehogy már oda is betörjenek..menjenek vissza a rizsföldekre.. -
Coolfire #809 Hogy mekkora egy szarkupac ez a mocsok görög bíró...csontig nyal a kínaiknak.. -
IXEMGabeo #808 vízis lányok nagyon fiatalok még. Kár, hogy USA ellen nem tudtak nyerni pedig ott szépen tolták.
MOstmár úgy tűnik a női kínai vízi válogatott is erős -
Coolfire #807 Bakker mi van a vízis lányokkal?Éremesélyesként jönnek,és vesztésre állnak Kína ellen? -
#806 http://sportgeza.hu/2012/london/cikkek/bepisilt_az_erolkodestol_az_ecuadori_sulyemelono/ -
#805 Nem tudtam a nevét, most már tudom :D
Szörnyű! -
#804 én is -
#803 Úszást én az eurosporton nézem épp DHP miatt :D -
#802 igen
+ epo -
IXEMGabeo #801 ez csak egy elem, ami elősegíti a jobb helyezésekben. Bringázást tüdővel is kell bírni... -
#800 deákra gondolsz???:D:D
balfasz az az ember -
#799 Aki az úszásokat közvetíti, az valami fenomenálisan szar, unalmas! -
#798 Aztaqrva :o
-
#797 lol
-
#796 jaja
gyász eddig az egész
szép volt:S
na talán majd este gyurta