2595
-
Coolfire #915 Nem csak az érmek számítanak,főleg egy Olimpián.De Abigél mosolygott nagyon az interjúkor:
1.:) tényleg örült,hogy sérülten ötödikként végzett
2.:) Vicodint kapott..
akármi volt,igazi sportember.:)
Na lássuk Lacink este mit produkál. -
IXEMGabeo #914 Gyurta átadta aranyát a rivális szüleinek:) -
IXEMGabeo #913 úgy néz ki 6. lett kár érte -
IXEMGabeo #912 legidősebb olimpikonunk bejutott a skeet döntőjébe -
IXEMGabeo #911 most értem haza... -
#910 Ez ismétlés. -
IXEMGabeo #909 nem semmi, hogy Joó Abigél sérülten küzd a bronzért. hatalmas respect a kitartásáért -
Lateralus #908 Vízilabda: Magyarország-Románia 17-15
Kötelező kör volt, -
Coolfire #907 Ez sem a mi napunk eddig.. -
#906 Magyar Horvát kézi meccs 19:26 :( -
#905 csak trollkodik...hagyjad békében nyugodni :) -
66zio #904 Azért az 5. hely se olyan rossz, bár sérülés nélkül szerintem tuti dobogón állt volna. -
#903 abigél 5. :( -
#902 Pedig ez hatalmas teljesítmény volt Abigéltól!
A lengyel szégyellheti magát, hogy így földhöz tudta vágni sérülten. -
Retsu #901 El ne csöppenj tőle öcsém -
#900 De a papírformát ne már a hülye bírók döntsék el, ha tudnánk jobbak is lenni. -
#899 Ez már megint milyen kiállítás bazzeg... -
#898 Mondjuk alapból a papírforma alapján az 5. hely a mienk, úgyhogy majd meglátjuk :) A szerbeket mindenképpen meg kéne verni. -
#897 Úgy legyen! :) -
#896 Pont ezt akartam írni, B+ minden köcsög ellenünk fújja sípot, remélem lenyeli és a torkán akad mikor indokolatlanul fúj bele! -
#895 Ilyen fasz bírókkal nem lehet... -
Coolfire #894 Eddig olyanok a bírók,mint tegnap a lányok vízilabda meccsén.Jönnek a kiállítások és a hetesek indokolatlanul..
Pedig nincs szükségük a horvátoknak a bírói segítségre... -
Coolfire #893 Joó lenne egy bronz is,de ne legyünk telhetetlenek.Ilyen sérüléssel az ötödik hely,maga a csoda-nálam felér egy arannyal,ahogy szerintem minden magyarnál.:)
Lacinak viszont kötelező legalább valamilyen érem.Legyen arany,mondjuk.És máris előrébb lépünk a 13.-dik helyről,ami mellesleg 6 nap alatt nem is rossz teljesítmény.:)
-
#892 Csak is a győzelem a jó ezek ellen, különben mehetünk a levesbe.
-
#891 Éremtáblázat 1-39 -
#890 +1 -
#889 JOOÓÓÓÓ -
Coolfire #888 Bazzeg hihetetlen ez az Abigél...rendesen könnybelábadt a szemem..
Ezt nem hittem volna,ahogy azt sem,hogy kiáll...
Ez a lány meg sem állt volna az aranyig,ha nem sérül meg..micsoda balszerencse szegénynek.:( -
Coolfire #887 ÁÁ..emiatt a balszerencse miatt Lacinak hozni kell egy aranyat..ugyanis csak akkor tudok pezsgőt inni. -
#886 ja szerintem Lochtet nem lehet megfogni. Phelpset leverné az is nagy lenne :) -
#885 tegnap este nem birtam elaludni igy járt az agyam és cseh lacin is gondolkodtam, hogy nem sok esélye lesz a döntőben. Mert Phelps a formája alapján még megfogható, addig Lochte ellen nem sok esélyt látok. Bár a döntős eredménye biztató.... -
Coolfire #884 Most mondta Szujó,hogy porckorongsérülés a térdben.Ebből nem lesz vigaszág,de majd eldöntik,hogy indítják-e Abigélt.
De így is minden tiszteletem az övé.Nem sokan folytatták volna,az biztos. -
#883 Igen :( Ekkora balszerencsét. És mindenképp éremért ment volna :( -
Coolfire #882 Nagyon jó volt a sérülésig,amiben az amcsi elég nagy szerepet játszott,de ez benne van.Szerintem nem fog tudni menni a bronzért,mert nagyon elszakadt valami a lábában. -
#881 Hatalmas respect Abigélnek! Szerencsétlen alig bírt járni és felállt újra és újra
#879 nekem is ez jött elsőnek hogy tipikus magyar szerencse... -
#880 Legalább Bognár eddig egész szépen lövöldöz. -
#879 Ez a mi formánk, jobb a magyar, erre lesérül. -
Coolfire #878 Szegény Joó Abigél..simán nyert volna.:(
Nem tudott lábraállni,persze,hogy ipponnal kikap.
Ezt nagyon sajnálom,mert ebből is kinézett egy érem. -
#877 Igen, ez így egyszerűen hangzik, de nálam ez bonyolultabban van elrendezve, mivel az erősítő mögé nem tudok odaférni, ezért le kellene pakolni a többi kütyüt róla. A center hangfal pedig pont a tv felett van a falra erősítve és mögötte a csati, tehát azt meg le kellene csavarozni. Egyszerűen úgy tudnám megoldani, ha elvágnám a center vezetéket, de ahhoz túl drága volt, ezért az idiótáért nem éri meg, inkább elviselem :)
Szerk:
Simán le tudom kapcsolni az erősítő szoftverjével (PIOVSX-2021) a centert, én marha
Na DHP, menj a csába... -
Chris Lowe #876 Már hogyne tudnád!
5.1ben csak kihúzod a center zsinórját és csak csobogás és a szurkolás lesz, kommentár nélkül.