2595
-
IXEMGabeo #955 Felrobbantani a Parlamentet...Ilyen emberek irányítanak odabent... -
#954 a sok úszás és a nagy sebesség lefaragja őket.... -
#953 Amúgy valami lehet a vízben, hogy szinte minden úszónak olyan hosszú álla, meg nyújtott feje van :) -
#952 Ezek bekaphatják,csak felbasszák a normális embereket! Gyurta Dani megdolgozott ezért az aranyért,és a világ is megtapsolja őt! És atöbbi sportolót aki kijut egy ilyen eseményre! Ezt viszont nem mondható el sok parlamenti,és egyéb "emberkéről" akik a semmiből lettek milliárdosok! Főleg az ilyen fizetett bérencek kussolhatnának! -
#951 Ezt olvassátok el,szégyen,komolyan mondom:(
Idézek belőle:
"Gyurcsány virtuális cipőpucolója, Gréczy Zsolt azon akadt ki, hogy Czene Attilának államtitkárként volt pofája élő adásban szurkolni ifjú sporttársáért.."
Magyari Péter:
"Kétségtelen, hogy Gyurta Dániel most nagyon nagy szám, mindenki vele foglalkozik, ebben gondolom szerepe van a világcsúcsnak is, ami az eredményjelzőn szerepelt. De ezzel együtt ne felejtsük el, hogy sok szorgalmas ember van még ebben az országban, akik esetleg ugyanígy tudnának örülni annak, ha velük is foglalkoznának a közvéleményben."
-
#950 Azért Phelpsék nem semmik. Lochte is döntőzik,pihen,döntő érmekkel. Phelps is döntő,arany,majd rohan 100 pillangóhoz "fürödni" :D -
#949 Laci csak hozta a bronzot! Szép volt! Ez elégtétel neki,hogy nagyon elcseszte az eddigi úszásait. Itt mindent beleadott! Phelpset aki lesajnálta,most azért megmutatta,hogy azért még nem felejtett el úszni. Bár én is Lochte-t vártam elsőnek,de 200 háton kicsit elfáradhatott,bár ott bejött a megérzésem hogy a másik amerikai nyer. Szépen csillog az a bronz is!! :) -
#948 baze mekkora arca van felpsznek...
mondjuk meg is teheti ennyi érem után :S -
#947 Szép volt Laci! :) -
#946 Szép volt Laci! :) -
#945 Lochte WTF -
#944 yessssssssss!!!!!!!!! -
ManoNegra #943 Szép volt Laci! -
#942 Beszerok ephogy bronz, pedig le volt maradva eleinte.
Szep volt! -
#941 megvan a bronz!!!!!!!!!!!
szép volt!!!!!!!!!!!!!!!
ki hozta a maxot -
peetfire #940 ez is szép volt :) -
#939 össze is jött, grat neki :) -
IXEMGabeo #938 legalább a bronz megvan
csak bosszantó, hogy ezt a 2 Hamburger zabálót nem bírja megverni:S -
IXEMGabeo #937 nem lesz arany...lemaradt...még érem se lesz sztem -
#936 Hajra Laci, csinald meg!! -
#935 jó lenne:) -
IXEMGabeo #934 Gyerünk Laci!! -
#933 Na, gyerünk Laci. Bronz talán összejöhet. -
#932 nem nyerte....biztos tartalékol....:D -
#931 ha lochte ezt is meg a vegyest is megnyeri, akkor megverem :D -
Coolfire #930 Igen?Na ez a méreg,nem a cián..pfff -
#929 -
#928 Bór Barna szerepelt ma???(cselgáncs) -
IXEMGabeo #927 19 éves a srác:) nem semmi:) -
#926 most látom csak
Abigél sérülten porclevállással hajtva küzdve 5.!!!
szép volt! -
#925 Köszi. -
#924 Sőt annyira, hogy az az amerikai nyerte az aranyat, akit egy wazarri-val (nem tudom hogy kell írni :D) vert a sérülésig. -
#923 21:16, szokásos csúszás biztos lesz -
#922 valamikor fél kilenc után...asszem.... -
#921 Hány órakor úszik Cseh Laci? -
Coolfire #920 Harcsa is a 8 között boxban.:) -
Coolfire #919 Nagyon.Itt zokogtam a topikban.:)Szurkoltam neki,főleg mikor-már sérülten-ipponra dobta a lengyelt.:) -
IXEMGabeo #918 Abigéltől ez az 5. hely sérülten nagyon nagy eredmény:) Ő bezony éremesélyes lett volna sérülés nélkül:S pont rosszkor jött -
IXEMGabeo #917 igen -
Coolfire #916 Kicsit ferdített cikk,mert nem az igazit,csak másolatot,de nagyon nemes gesztus tőle.