Olimpia 2012 London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
ezt nézzétek meg, ekkora csalást még nem láttam 😄

Forrest Gump
*Lacié
Forrest Gump
Minden tiszteletem Cseh Laciért, de ha az általad említett idõben versenyez, akkor is örök 2. Darnyi mögött.
Cseh nem klasszis, Darnyi az volt.
Effe88
<#eljen>

Tomasz Majewski megnyerte a férfi súlylökést <#eljen> asszem õ volt a pekingi bajnok, szimpatikus az ürge

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Daell Drow
Hali, nem tudjatok mi volt az amit a neger no enekelt a megnyiton?
Forrest Gump
Ha Darnyival egy idõben versenyez, akár õ született volna korábban, akár Darnyi késõbb, vegyesben labdába nem rúgott volna.
Szal túl nagy szavak ezek.
Lehet 8 év múlva elveszik az összes címét, remélem így lesz!
Effe88
hajrá Murray😄😄

Kapás Boglárkának grat a 6. helyért. Fiatal még lesz olimpiája és fog még õ fejlõdni

Djokovic kiesett😄😄 Murray - Federer döntõ lesz Wimbledon után is lol

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
de hogy a legnagyobb sportoló
frászt
most az , hogy ilyen sok úszó számba indul és megnyeregeti õket attól még nem nevezném õt az elmúlt 120 év legnagyobb sportolójának(jó jó usszó én nem vitatom meg nagy bajnok de ez azért túlzás)
inkább neveznék egy Muhhamad Alit, egy Maradonát egy Pelét egy Michael Jordant stb....

phelpset inkább minden idõk legnagyobb úszójának nevezném...

Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni. Azért írtam, hogy az elmúlt 120 év...
A következõ évtizedekben lesznek ilyen szintû sportolók mint Phelps az is 100.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Krinyo
Isten áldja a génkísérleteket

A legnagyobb sportoló az elmúlt egy évszázad alatt. Most a legnehezebb csúcson lenni (cseh Laci a kilencvenes évek közepéig letudja a sportoló éveit akkor tuti 3-4-ötszörös olimpiai bajnok, de ma már olyan profin "tenyésztik" a sportolokat, hogy így valaki 16szoros olimpiai aranyérmes legyen az az elmúlt 120 év legnagyobb sportolója.

Effe88
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#taps>

Nekem mindig ez jut róla eszembe.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

mflex
Lehet utálni, vagy szeretni Phelps-et, de nagyon nagy úszó!

What about the forests?

Azt tudom láttam, csak a pálya felépítésére vagyok kíváncsi.

Tigristank: köszi, világos 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Tigristank
2 rajt/cél vonal van a pályán, a versenyzõk pedig nem ugyanannál startolnak.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

britek megnyerték. Idõ eredményre mennek😊 Nem pedig arra, hogy a másikat megelõzzék

Ez a pályakerékpározás hogyan mûködik?
Itt van a pálya, 1 pályán megy mindegyik csapat, vagy hogyan van? Mert azt láttam csak a kamerából, ami a célvonalnál van, hogy mindegyik csapat más irányba megy egymáshoz képest, akkor gondolom nem 1 pályán mennek. És akkor azt a nézetet, amit a célnál mutatnak, összevágják?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Abigél lengyel ellenni teljes meccsét tudná valaki linkelni? 😊

Igazán adhatná valamelyik (m1-m2-eurosport) a Murray - Djokovics teniszt.

19-17 ig húzták

és a papa nyert😄 huh

jaja remélem én is, eléggé megszenved Potroval:S

Ez brutál nagy meccs! Döntõ szett 17-17,de most Federer behúzza.

Effe88
hajrá del potro!

LasDen
egyik sem csinált túl sok mindent

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jó ott legalább yukoval, de itt nem hiszem el, hogy a három bíró fantáziát látott ebben a benga brazilban...

Effe88
igen aztán az újabb meccsén megint biroi döntéssel kapott ki
természetesen mindig a magyarok ellen itélnek

kár, hogy a német ellen pont egy bírói döntéssel esett el a legjobb 4 közé jutásért:S:S pedig 4-4 volt a mérlegük...

Effe88
7.lett

LasDen
ez a férfi judo elég nudli....gondolom Bor végül kiesett mer most nem mutat semmit...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

csajok saját maguknak köszönhetik a vereséget. Számtalan emberelõnyt büntetlenül nem lehet kihagyni...

Ez az emberelõny kihasználása mindig is magyar betegség volt a férfiaknál is

Ne fogjunk már mindent a birókra!
A nõi vízilabdacsapatunk fejben gyenge évek óta ez megy, egyszerûen nem érdemlik meg a döntõt. Szvsz Merészt cserélni kéne és valami inkább tanárember kell helyette.

mflex
Nekem is már 2 éve tart az építkezés, de már látjuk fényt az alagút végén 😉

What about the forests?

Én is elöbb vettem a tv-t és utána építkeztem... Anno 4 éve ez egy jó tv volt... (philips 47pfl7603), de azóta sem tudom lecserélni, mindig van fontosabb...:-)

ToCsEk
nah végén bírók megint megnyerték 😄 :/

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

mflex
A boltban annyi, ismerõs által meg 820 körül volt 3+2 év garanciával 😊

What about the forests?

Tigristank
Nem csak mákjuk van, hanem a mieink is bénáznak. :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Persze mák is, de iszonyú gyengén játszunk, szal megérdemelt a spanya vezetés.

spanyoloknak rohadt mákjuk van...2. menetben 3 emberelõnyt ki kellett volna használni és akkor egyenlõ nem pedig 8-5-rõl folytatódik:S

zaki
az igen, 1 millás tv-n már illik hd-n nézni mindent 😄

RatBaG
búúúllshitttt

Per Aspera Ad Inferi.

mflex
Mi lenne, ha egyszer végre mi vezetnénk végig? <#wow3>

What about the forests?

mflex
Nem sokára költözöm innen, mert épül(get) a házam, addig nem akarok semmilyen csomagot, majd oda rendelek jóságokat, ezért van egyelõre csak a mindig tv, meg a sima upc 😊

What about the forests?

Trampoline-ra gondolsz😊 Az a torna egyik ágazata nem egyszerû ám és jó állóképesség is kell hozzá...

Del Potro-Federer meccs még tart mi? úgy tudom 3. szettben járnak

Nem csodálom, mondjuk akkor te félig Londonban vagy 3D-HD-5.1 bika méretben tuti üt. :-D
Ilyen tv-re vehetnél normális digitális adást Hd csomaggal. (natgeo viasat nature baromi szép, de a filmbox Hd is ad néha pazar filmeket.

Effe88
nem írtam olyat hogy könnyû
ebbe is sok munka van én nem vitatom, meg ügyesnek kell stb...
csak szerintem szánalmas ilyet nem kéne olimpiára tenni de mindegy
inkább nézem a vizilabdát

mflex
Te mirõl beszélsz? Szerinted olyan könnyû egymás után "20" fordulatos szaltókat ugrani?

What about the forests?