Olimpia 2012 London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és minl magasabbra kell kerülni arra is adnak pontot😄😄
Egyébként elképesztõ minõségû mind a HD, mind a 3D adás mindig tv alatt 😊
Mindegy, remélem a pólós csajszik nyernek! Hajrá!!
What about the forests?
Micsoda problémák... :-D
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
What about the forests?
Hajrá papa!!!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyébként mindjárt vége a pinyongnak.
Most miért nem maradhatott az atlétika?
What about the forests?
Végén besétált.
kár, hogy elment a cselgáncs:S pedig Bor jól küzdött
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyvalamit kell már végre megérteni, nem õk a fõnökök, hanem a nemzet.
What about the forests?
Remélem a kis Gyurta tovabbmegy, Gergõ lemaradt mint a borravaló.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"Dara Eszter nem állt rajthoz 50 gyorson a londoni olimpián. A magyar úszónõ minden bizonnyal a 4x100-as váltóban való késõbbi szereplése miatt hagyta ki az 50 méteres elõfutamot.
A magyar nõi 4x100-as vegyes váltó (Verrasztó Evelyn, Sztankovics Anna, Jakabos Zsuzsanna, Dara Eszter) 12.50 körül úszik."
Ezeket el sem kéne olvasni, én Gyurta úszását is a eurosporton néztem mert ott kerülik a politikát.
11:00 férfi súlylökés, selejtezõ - KÜRTHY LAJOS
11:00 nõi 50 m gyors - DARA ESZTER (6. futam, 11:12)
11:05 nõi hétpróba, 100 m gát - FARKAS GYÖRGYI (1. forduló)
11:24 férfi úszás 1500 m gyors, - KIS GERGÕ (2. futam, 11:42), GYURTA GERGELY (3. futam, 11:59)
11:40 cselgáncs Férfi +100 kg nyolcaddöntõ - BOR BARNA ?
12:15 nõi hétpróba, magasugrás - FARKAS GYÖRGYI
12:35 nõi úszás 4x100-as vegyesváltó - MAGYARORSZÁG (1. futam)
12:36 cselgáncs Férfi +100 kg negyeddöntõ - BOR BARNA ?
12:49 férfi úszás 4x100-as vegyesváltó - MAGYARORSZÁG (2. futam, 12:55)
13:00 sportlövészet Férfi sportpuska döntõ - SIDI PÉTER ?
13:00 férfiak vitorlázás: 49-es, 470-es, Finndingi, Laser - (BERECZ ZSOMBOR - 7. és 8. futam 13:00)
13:45 férfi kalapácsvetés, selejtezõ, B csoport - PARS KRISZTIÁN
14:00 férfi atlétika 3000 m akadály, elõfutam - MINCZÉR ALBERT (3. futam, 14:30)
15:00 cselgáncs Férfi +100 kg elõdöntõ - BOR BARNA ?
15:00 cselgáncs Férfi +100 kg vigaszág bronzmérkõzés - BOR BARNA ?
15:10 vízilabda SPANYOLORSZÁG - MAGYARORSZÁG
15:30 nõi mûugrás 3 m, selejtezõ - BARTA NÓRA, GONDOS FLÓRA
17:00 cselgáncs Férfi +100 kg döntõ - BOR BARNA ?
20:00 nõi hétpróba, súlylökés - FARKAS GYÖRGYI
21:25 nõi 50 m gyors elõdöntõ - DARA ESZTER ?
21:30 férfi súlylökés döntõ - KÜRTHY LAJOS ?
21:45 nõi hétpróba, 200 m - FARKAS GYÖRGYI
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ez meg egyenessen rohejes:
"A Népszabadság veterán epehányógépe, Aczél Endre sietett leszögezni, hogy, ha még 10 métert kellett volna úszni, az angol fiú nyer, és nem Dani."
Mi az hogy meg 10 meter? Nincs 10 meter ennyi a medence. Uszok is erre edzenek, igy alakitjak a taktikajukat stb. Ezek utan folosleges barmilyen ha talagatasba bocsatkozni. Rohelyesek ezek az utolag okoskodo megmondo emberek, es ezeknek meg fizetnek is?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"The uploader has not made this video available in your country.
Sorry about that."
Per Aspera Ad Inferi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Go Jeff Go!!!!
Idézek belõle:
"Gyurcsány virtuális cipõpucolója, Gréczy Zsolt azon akadt ki, hogy Czene Attilának államtitkárként volt pofája élõ adásban szurkolni ifjú sporttársáért.."
Magyari Péter:
"Kétségtelen, hogy Gyurta Dániel most nagyon nagy szám, mindenki vele foglalkozik, ebben gondolom szerepe van a világcsúcsnak is, ami az eredményjelzõn szerepelt. De ezzel együtt ne felejtsük el, hogy sok szorgalmas ember van még ebben az országban, akik esetleg ugyanígy tudnának örülni annak, ha velük is foglalkoznának a közvéleményben."
Go Jeff Go!!!!
Go Jeff Go!!!!