2595
-
#1555 Persze,ezt nem is vitatom,de ennek ellenére nagyon rosszul játszunk. -
#1554 Tegyuk hozza ezeka biroi malorok, lelkileg is rontjak a csapatot. Igy nem csoda hogy szet esik az egesz jatek. -
#1553 De azerta birokban is van egy nem kicsi elfogultsag. Olyanokat fulynak hogy csak lesek. -
IXEMGabeo #1552 ok, valószínű így van csak furcsa volt először. Kézilabdában meg fordítva van -
IXEMGabeo #1551 ez elúszott sajnos sok a hiba...nemcsak a bírókon múlik most a 3. negyed óta ide oda ítélnek... -
#1550 Ha kikapunk,nem szólhatunk egy szót sem,a helyzetkihasználásunk borzalmas. -
#1549 Csak akkor van sarokdobás, ha a kapusról megy ki. -
IXEMGabeo #1548 mi ez? Blokk volt és ők jönnek? nem sarokdobásnak kellett volna jönni? -
IXEMGabeo #1547 ez nagyon szép akciógól volt:) -
IXEMGabeo #1546 már megint mi volt ez az ítélet??... -
#1545 Most majd kapunk egy pár kontrát,nehogy visszajöjjünk a meccsbe. -
IXEMGabeo #1544 védekezés alapvetően nem gázos, sok emberelőnyt kapnak a spanyolok arra meg 75% esély van, hogy az ellenfél belövi...
Támadásban és kapusteljesítményben kell javulni -
IXEMGabeo #1543 7-5 eddig. Még van remény -
#1542 Nem csak neki,az egész csapatnak:( -
IXEMGabeo #1541 Bolognai Dórának is rossz napja van ma... -
Susarc #1540 az Isten baszná meg a csaló játékvezetőket már!!!! miért nem lehet ezeket kibaszni a munkájukból? -
#1539 Kritikán aluli a játékvezetés:(
Hozzáteszem nagyon görcsölnek a csajok,elfelejtettek vizilabdázni:( -
#1538 Van valami a szabálykönyvben, hogyha az egyik csapat a magyar, akkor a másiknak kell fújni? -
IXEMGabeo #1537 már megint minek vették el a labdát... -
virslyee #1536 Olasz bizti szeret minket a vívás miatt ^^ -
#1535 Amikor meg neki kellett volna hasalnia, akkor meg lemerevedett, vagy fázis késése volt, nem tudom, de a koreai úgy átölelte, mint még semmit az életben. -
#1534 na mennyi csalás lesz ellenünk???:)
ki mennyire tippel??? -
IXEMGabeo #1533 olasz és román bíró már megint előre félek...nem is merem ezt nézni -
#1532 Felvettem, visszanéztem, nem.
Pont, hogy amikor megfújta a sípot, akkor rakta oda a kezét, a koreai meg villámgyorsan a földre hasalt.
Itt egyedül az volt a baj, hogy nem rakta a hátára a kezét. -
Ferrari23 #1531 Na igen, de mire a hátára tette a kezét és megfújta volna azt a szar sípot a csávó, addigra az ellen már hasalt javába.... -
IXEMGabeo #1530 vízilabdás csajok kikapnak szomorú leszek...sajnos van rá sansz pedig de jó lenne döntőzni USA-val -
#1529 Az intéstől zavarodott meg, és őszintén, de megérdemelte.
Naponta azzal megy el a bírók ideje, idege, hogy az OLIMPIA BIRKÓZÓKNAK MEG KELL MUTATNI, hogy tegye a hátára kezét és sípszó után mindent bele! Ezzel foglakozik évek óta, az edzője nem tanította meg neki a szabályokat?! Persze, hogy meginti, mint egy óvódás, aki nincs tisztában a szabályokkal.
Normális esetben simán megforgatja a ferde szeműt, az intés miatt ment el az arany, sajnos.
Gratulálok :) -
#1528 hihetetlen bammeg, hogy egy szaros interjút nem lehet normálisan hibamentesen megcsinálni???
kik dolgoznak ott??? -
IXEMGabeo #1527 igazából a koreait én nem éreztem túlzottan jobbnak.
Volt 2 hasonló eset a koreai kapott 2 pontot, Tomi nem kapott még az 1. menetben...1-1 reálisabb lett volna -
Ferrari23 #1526 Jaja bekaphatja a faszt, köcsög ellenfél se volt szabályos, erre a magyart inti meg.... -
#1525 Hihetetlen, hogy 1 aranyat sem tudunk szerezni küzdősportokban. Persze így is szép, de azért kár érte. Persze a bíró megint "rendes" volt velünk. :( -
Ferrari23 #1524 "rgész nap remekül ment a box"
háháháháhá újabb gyögyszem a riporterektől élő adásban :D:D -
#1523 Azt mondja neki a riporter egész nap remekül ment a box :D -
Ferrari23 #1522 Hát ez ennyi volt.
GRAT az ezüsthöz! -
IXEMGabeo #1521 a picsába kvartell helyzettel nyeri meg a koreai...ez van, grat a koreainak túl jól védekezett -
IXEMGabeo #1520 na hajrá!!! Remélem meglesz eddig ellenállhatatlan volt -
IXEMGabeo #1519 Steve Geuneot bronzérmes lett végül. Én azért örülök, hogy nem őt kapta Tomi. -
#1518 sztem bukja a döntőt, de ne legyen igazam... -
#1517 Sose láttátok még Trefilovot? :) -
COOLancs #1516 Nagyon szimpatikus volt, nőkkel így ugatni, legszivesebben felpofoztam volna