Olimpia 2012 London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Most majd kapunk egy pár kontrát,nehogy visszajöjjünk a meccsbe.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

védekezés alapvetõen nem gázos, sok emberelõnyt kapnak a spanyolok arra meg 75% esély van, hogy az ellenfél belövi...

Támadásban és kapusteljesítményben kell javulni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

7-5 eddig. Még van remény

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Maximus4
Nem csak neki,az egész csapatnak😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Bolognai Dórának is rossz napja van ma...

az Isten baszná meg a csaló játékvezetõket már!!!! miért nem lehet ezeket kibaszni a munkájukból?

Maximus4
Kritikán aluli a játékvezetés😞
Hozzáteszem nagyon görcsölnek a csajok,elfelejtettek vizilabdázni😞

[HUN]FaTaL
Van valami a szabálykönyvben, hogyha az egyik csapat a magyar, akkor a másiknak kell fújni?

http://goo.gl/gd6Zi5

már megint minek vették el a labdát...

Olasz bizti szeret minket a vívás miatt ^^

mflex
Amikor meg neki kellett volna hasalnia, akkor meg lemerevedett, vagy fázis késése volt, nem tudom, de a koreai úgy átölelte, mint még semmit az életben.

What about the forests?

Effe88
na mennyi csalás lesz ellenünk???😊
ki mennyire tippel???

olasz és román bíró már megint elõre félek...nem is merem ezt nézni

mflex
Felvettem, visszanéztem, nem.
Pont, hogy amikor megfújta a sípot, akkor rakta oda a kezét, a koreai meg villámgyorsan a földre hasalt.
Itt egyedül az volt a baj, hogy nem rakta a hátára a kezét.

What about the forests?

Na igen, de mire a hátára tette a kezét és megfújta volna azt a szar sípot a csávó, addigra az ellen már hasalt javába....

vízilabdás csajok kikapnak szomorú leszek...sajnos van rá sansz pedig de jó lenne döntõzni USA-val

mflex
Az intéstõl zavarodott meg, és õszintén, de megérdemelte.
Naponta azzal megy el a bírók ideje, idege, hogy az OLIMPIA BIRKÓZÓKNAK MEG KELL MUTATNI, hogy tegye a hátára kezét és sípszó után mindent bele! Ezzel foglakozik évek óta, az edzõje nem tanította meg neki a szabályokat?! Persze, hogy meginti, mint egy óvódás, aki nincs tisztában a szabályokkal.
Normális esetben simán megforgatja a ferde szemût, az intés miatt ment el az arany, sajnos.

Gratulálok 😊

What about the forests?

Effe88
hihetetlen bammeg, hogy egy szaros interjút nem lehet normálisan hibamentesen megcsinálni???
kik dolgoznak ott???

igazából a koreait én nem éreztem túlzottan jobbnak.

Volt 2 hasonló eset a koreai kapott 2 pontot, Tomi nem kapott még az 1. menetben...1-1 reálisabb lett volna

Jaja bekaphatja a faszt, köcsög ellenfél se volt szabályos, erre a magyart inti meg....

Tigristank
Hihetetlen, hogy 1 aranyat sem tudunk szerezni küzdõsportokban. Persze így is szép, de azért kár érte. Persze a bíró megint "rendes" volt velünk. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

"rgész nap remekül ment a box"

háháháháhá újabb gyögyszem a riporterektõl élõ adásban 😄😄

FrezeR
Azt mondja neki a riporter egész nap remekül ment a box 😄

Hát ez ennyi volt.

GRAT az ezüsthöz!

a picsába kvartell helyzettel nyeri meg a koreai...ez van, grat a koreainak túl jól védekezett

na hajrá!!! Remélem meglesz eddig ellenállhatatlan volt

Steve Geuneot bronzérmes lett végül. Én azért örülök, hogy nem õt kapta Tomi.

LasDen
sztem bukja a döntõt, de ne legyen igazam...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
Sose láttátok még Trefilovot? 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nagyon szimpatikus volt, nõkkel így ugatni, legszivesebben felpofoztam volna

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Na de nemsoká bírkózás döntõ!! HAJRÁ HAJRÁ!

[HUN]FaTaL
Szerintem ott is jobb volt, mint a Knézy. Knézy az EB-n összekeverte az országokat (pl. a nyitómeccsen), az utánalévõkön pedig végig vagy faszságokat beszélt vagy a sörrõl dumált, iszonyatos volt. Hozzá képest Deák Horváth egy jó kommentátor. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Mert te csukott füllel lesed a közvetítéseket? Nézem, izgulok és felbaxxa agyam, amikor baromságot mondanak... Nekem meg az fura, ha valaki néz egy közvetítést és nem tûnik fel neki, ha a riporter faxságokat beszél. Azért ül ott, azért fizetik, hogy ne baromságokat mondjon. Függetlenül attól, hogy most magyar meccsel vagy nem magyar.

bakkerman
az az ember egy vicc,ha õ közvetít valamit inkább felveszem a headseten és zenét hallgatok 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Maximus4
Én csak azt nem értem,hogy tudsz ilyen részletekre odafigyelni,amikor egy magyarért szorít az ember.Ki a tökömet érdekli ki mit mond,ez az egyik,a másik meg,nem kicsit föl van pörögve minden riporter amikor egy hazai versenyzõt közvetít.Simán el lehet nézni nekik szerintem.

Deák Horváthra gondolsz? Volt szerencsénk megismerni a foci EB-n<#hehe><#nezze>

döbbenet mi volt elég 1956-ban is😮

😄😄 Hát tipikus ruszki 😄😄

Effe88
nyád orosz edzõ , hogy fenyítD:😄😄😄

Jaja, én is figyelmen kívül hagyom 😄

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Bírkózó riporter is azt mondta ma, amikor a magyarnak fél perc volt hátra a döntõbejutáshoz, hogy "30 másodperc a világbajnoki döntõhöz" <#idiota>

Egy ilyen gyõzelem után én spec meg se mozdulnék, ez a sportág úgy ahogy vanegy raklap szarság. Ész nélkül tekernek, egy fos pályán, ahol alig férnek el, azt amelyik jobban bírja + mákosabb az nyer.

LasDen
én nem nagyon szoktam figyelni mit mondanak a kommentátorok...persze hallom, de nem emlékszem rá, hogy mondtak-e fasságot vagy nem 😄 egyedül a 2-3. napon mondott fasságra emlészem..a strandröpi meccsen; 'a csoportmeccsek miatt, aki kiesik az nem veszít' 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Istenem ezek a mondatok... "vajon hány gyerek megy le biciklizni egy ilyen gyõzelem után"..... Annyira szánalom, minden nap elmondják csak más sportággal...

Maximus4
Szerintem nem.Én a boksz közvetítõjétõl voltam kiborulva,mindent 2x mondott.A másik meg az úszóknál volt,az akkora baromságokat tudott hozzáfûzni bármihez,hogy az hihetetlen.

ProGabe
Knézy messze-messze a leggyengébb kommentátor. Egyszerûen balf*sz.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

0,001

"Egyetlen századdal ...." Knezy

Elmondta 5x... Grat fiam!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

x

Per Aspera Ad Inferi.