2595
-
#1955 orbán meg kezdhet rettegni mi lesz ha magyar kézi csapat megnyeri olimpiát? :D honnan vesz 400millát?:D -
#1954 Na jó ezzel én is tisztában vagyok, hogy már az is csoda lenne, ha szoros lenne a horvátok ellen, ráadásul a mai napra szóló csodát a mieink már "elhasználták" :D -
#1953 Ha meg mégsem, akkor a franciák az elődöntőben.
Jó lenne megverni a svédeket és döntőzni :D -
#1952 Erre azért ne tegyél túl nagy összeget. :D Horvátok elkalapálják Tunéziát. -
#1951 Kéziben viszont jó lenne, ha Tunézia nyerne és aztán ellenük játszhatnánk valamilyen éremért -
IXEMGabeo #1950 akkor rossz volt az akkori kiírás, mert 38 évet mutattak a felállás közben...67-es Zoli, de fura -
IXEMGabeo #1949 jó, de ennek az aranygenerációnknak nem nagyon parancsolt megálljt az olasz csapat -
#1948 Sydneyben fiatalabb volt, mint most Szécsi :) -
IXEMGabeo #1947 Sydneyben viszont ő volt az 1. számú kapus akkor volt 38 éves. Athénban nem ő volt ott -
#1946 Az lehet, hogy addig védett, csak nem a válogatottban, ott már Athénban se volt ott :) -
#1945 Fukuókában is az olaszok vertek minket 93, 95-ös eb-n is ezekről beszélek én, az olaszok nagy mumusok voltak mindig is. -
#1944 Nem kell de le fog. -
IXEMGabeo #1943 Keménynek nem kell lemondani, nem rajta múlott. Csapatépítés kell. Őt nem gondolom úgy, hogy le kellene váltani -
#1942 Majd most Kemény mester lemond jön egy új edző és összerak egy fiatal ütőképes csapatot akiket lehet még formálni, fejleszteni. -
#1941 Én olaszok elleni vereségre kb csak az atlantai bronzmeccsre emlékszem, de ott én inkább a spanyolok kapusát utáltam, meg valamikor később asszem vb-n is kikaptunk tőlük (spanyolok). -
#1940 jó nem neked
csak úgy általánosságban:) -
IXEMGabeo #1939 a csapatunk akkor volt alakulóban. Vízilabdánkat én a Sydney Olimpia óta követem kb...Ez a 12 év, és ez a 6 nagy öreg, akik még itt vannak ill. voltak fantasztikus miket értek el.
Szécsiben van még jó 6-7 év azért ő 33 körül van Kósz Zoli is 41 éves koráig védett kb.
Kiss Gergő kiégett, Kásás is lassan, bár ma is meg tudott villanni, Biros Peti is még mindig a világ egyik legjobbja, de kifele megy
Steinmetz is kifele megy
2 Varga nagy tehetség, Madaras és kész. Centerünk játéka viszont nem tetszik, Dr Molnár Tamás iszonyúan hiányzik a csapatból -
#1938 Hát igen, mert amiről én beszélek az a 90-es években volt :) -
#1937 kösz -
#1936 Összecsomagolt, mert aki elverte a 2. körben azt is búcsúztatták. -
IXEMGabeo #1935 Olaszokat a legutóbbi 10 évben amikor én vízilabdát néztem megvertük. Legutóbb is bronzérmet szereztünk ellenük tavaly.
egy egy vereség becsúszott, de nem ilyen fontos pillanatokban
2003-ban is elvertük őket a döntőben, csoportmeccseken is könnyű ellenfél volt. Ez most így alakult köszönhetik a távoli talált góljaiknak és a bamba támadójátékunknak is, ami a 4. negyed 1. percéig akadozott -
#1934 Ki mondta, hogy írta valaki? -
#1933 reggel volt egy magyar birkózó nő
nem tudja vki, hogy hányadik lett végül? -
#1932 senki nem írta, hogy nem érdemlik meg
sőt!!!nincs ezzel semmi gond még a csoportból estek volna ki akkor se mondhatott volna rájuk senki egy rossz szót se -
#1931 Milyen mindig? Emlékszem még mikor ők voltak a kemények és mindig elkalapáltak minket a döntőkben. Gyenge játékkal kikaptunk viszont ezek a fiók csak szereztek 3 aranyat az előző három olimpián megérdemlik ,hogy arra emlékezzünk ne erre a gyenge szereplésre. Na és persze itt az ideje elkezdeni új csapatot építeni ahogy a lányoknál ez ugye már megkezdődött. -
#1930 Svédeket el kell verni és le kell tépni kim andersson arcát -
McCartman #1929 Akarod mondani Szécsi. -
#1928 Azért azt nem gondoltam volna, hogy a kézisek jutnak legtovább (jó, a vízis nőcik is elődöntőztek, de nekik már nincs esélyük az aranyra). -
IXEMGabeo #1927 igen, de pl 84-ben ott se lehettünk az Olimpián -
COOLancs #1926 Kiöregedett a csapat, meddig akarják őket játszatni? 40-50 éves korukig? Járókeret kell nekik már, enervált az egész csapat, itt az ideje új csapatot építeni. Mondjuk sztem ezután többen is visszavonulnak majd.
-
IXEMGabeo #1925 Az nem rossz, Dánok szemetebbek kicsivel, de a Svédek is elég nehezek lesznek -
#1924 Svédek ellen játszanak a kézisek:O -
#1923 A csúnya az, hogy Széchy kurva jól védett, de még így is az Etele térről kapott vagy 5 gólt, a rossz blokk miatt. -
#1922 tudtam, hogy nem nyerünk idén aranyat mert hát nem mindig mi nyerünk de azért egy bronzba reménykedtem...mindegy majd 4 év múlva -
IXEMGabeo #1921 sajnos igaz, későn ébredtek, de azért az utolsó támadást megkaphattuk volna:( -
#1920 Semmi kurva gyengék voltunk ennyi. -
#1919 Az az érzésem, hogy egy jó hosszú böjt jön.
Mint Montreal után. -
Ferrari23 #1918 "talán még most megfogja kásás 2 másodperc"
TE JÓ ISTEN..... -
IXEMGabeo #1917 bosszantó h pont az olaszoktól, akiket mindig verünk...későn ébredtek és ezek a távoli lövések, amiket bekaptak ilyet -
IXEMGabeo #1916 bíró eldöntötte sajnos