2595
-
Coolfire #2595 Maxi írtam már neked 2 privit.Velősen annyi,hogy ezt neveztük volna át,de akkor már tárgytalan.:)
-
#2594 Nyitottam egy újat a mostaninak:) -
#2593 Nem akarjátok ezt sima "Olimpia" fórumra átnevezni? :)
"Nem tudjuk, mire lehetett elég az a pár óra, a csapat játékosai mindenesetre ott álltak a kezdéskor a pályán – és azt hallották, hogy a saját himnuszuk helyett valami egészen mást játszanak a szervezők. Mint később kiderült, a venezuelai himnusz volt az. A focisták fejében talán az is megfordult, hogy a nagy rohanásban rossz stadionban kötöttek ki."
-
Coolfire #2592 Most is indul a kedvencünk.:) Douchev-Janics Natasa (K–1 200 m)
Mennyi aranyat vártok? :) -
#2591 Ki a tököm támogatta?Kihangsúlyozták,hogy nem fognak vele kivételezni!pfff...
Most nincs semmi elnézést riport,hogy leszartalak titeket és hülyét csináltam mindenkiből?Menjen a bánatos p...ába!
-
Monoton #2590 "Nagyon örülök neki, hogy ennyire patinás klubhoz szerződhetek, köszönöm mindenkinek, aki ebben támogatott. - idézte Douchev-Janics Natasát az MKKSZ keddi hírlevele."
/hír24/
Én erre inkább nem mondok semmit. -
Ez jó,tetszik:) -
#2588 mekkora féreg ez a nő -
#2587 Valaki remélem Búvár Kundosat fog vele játszani -
#2586 Győrbe igazolt:(
Remélem többet nem engednek neki. -
ManoNegra #2585 Az érdekes lesz ha visszafogadják. -
Coolfire #2584 Én szerettem,de elásta magát.Legyen kevesebb érmünk,éremesélyünk,de szerintem se jöjjön vissza. -
#2583 Majd lesz ne aggódj.Muszáj olyan interjút is csinálni,ahol kifakad majd,hogy most őt miért nem szeretik,nem csinált semmi rosszat,értsük már meg.Meg kellett hoznia ezt a döntést hosszú vívódás után.Persze közben bőgni fog és majd feliratozni kell a 2-3 szavas szókincsét.Szánalmas:( -
Grenzjager #2582 én a sírást várom és az őszinte érzelmi kitörést :))))
...eddig nem volt még sírás
2, mennyit ér meg neki hogy visszajöjjön, azért ő is költésegekbe kerül majd a Kajak-kenu szövetség valamint a Magyar Olimpiai Bizottságnak és a Sportért felellős tárcának...
de semmi sírás? egy könnycseppet sem? egy árva könnycsepp??????? ledöbbentem
SÍRÁST!!! -
#2581 Na igen,ezt felejtettem el az előbb leírni,hogy 1 hónap múlva meg talál magának egy 3. országot és oda akar majd menni,aztán természetesen kitalálja,hogy bocsi,mégis maradnék.Nálam most nagyon kicsapta a biztosítékot.Írnék cifrábbakat is róla,de inkább nem teszem:(
És még mielőtt megvádolna bárki,igen,én is szurkoltam neki minden versenyén és persze a sportolókat nem az eszükért szeretjük.De azért mindennek van egy határa.Hosszú éveken át amikor egy ország segíti és népes szurkoló tábora van,akkor egyik napról a másikra telibe szar mindenkit,hátat fordít az egésznek,sír a nagyérdemű előtt,hogy neki milyen baromi nehéz,és miután mindenki beletörődött,hogy elvesztünk egy éremesélyest a versenyekről,akkor ő kegyesen meggondolja magát.Anyukájádat :P -
Grenzjager #2580 hát igen, egy csöpetnyi jó indulattal is, de ez biztos hogy végleges elhatározás? :) Jobban örülnék ha férjéhez Bulgáriába menne, még se szerb, és még se itt rontja a levegőt... :) -
#2579 Én már csak azért is elküldeném a francba.Sportoljon ott ahol akar.A nénikéjével szórakozzon,volt elég ideje rá,hogy eldöntse mit akar.
Nekem sosem volt szimpatikus,roppant buta nőszemély,egy értelmes mondat nem hagyta el a száját egyik interjúja során sem.És ez az ide-oda táncolgatása is bizonyítja,hogy kb. ennyi esze van. -
Grenzjager #2578 napi Natasa
szakadjak meg ha értem a nőt...
Janics Natasa mégis Magyarországon folytatná. A kajakos szándékáról levélben tájékoztatta Baráth Etelét, az MKKSZ elnökét és az elnökséget. -
#2577 Miután harmadszor is megnéztem,rájöttem,de elsőre brutálnak tűnt :) -
#2576 Pedig fake :) -
#2575 a sors...szép nő volt de ha nem az lenne is nagyon sajnálatos a dolog :S -
#2574 Bakker,ez a videó!Kicsit sokkolt :( -
#2573 Őt lőtte le:
Valentin napi meglepetés lett volna a dologból ...
Motto: Avagy, hogyan ne ijesszük meg a barátnőnket! -
#2572 ez durva -
#2571 ooops ... -
#2570 Nem igazán értem, hogy ahhoz minek kell kivenni egy sportágat, hogy újat tegyenek be? Nem ugyan azok indulnának, szóval a sportolóknak nem jelenten plusz terhelést! -
#2569 Most megy a híradóba,hogy egyelőre kérdőjelessé tették,hogy kikerül-e a birkózás.
A karate és baseball sportágakkal van "versenybe"?Nonszensz! -
Grenzjager #2568 ennyit a nagy nemzetközi szervezetek tradíció- és értékek megőrzéséről...
Törökország, kaukázusi országok kifejezett nagy vesztesei is lehetnek.
..jó hír, hogy marad az öttusa.
pfff hát röhej hogy itt is rezgett a léc.
és akkor jön a rekettyeépítés meg a fakivágás egy kis heringgel a trambulin meg a bmx-hez ...
-
#2567 WTF?!
Ha jól tudom már az ókori olimpiákon is volt (persze nem ugyan így) akkor meg mi a fenének veszik ki? -
Grenzjager #2566 Sokkoló: a birkózást törlik az olimpiáról
trambulin ugrás meg egyéb f@szságok persze vannak, -
#2565 Egy az egyben valószínűleg nem tehetem, de gondolkodom, hogy milyen formában lehetne. -
Grenzjager #2564 Kíváncsiságból kérdezem,
hogy nyilvánosságra tudod hozni a fórumon az eredményt? - persze ha körülmények publikussá teszik egyáltalán. -
#2563 Köszönöm mindannyiótoknak! :) -
#2562 Kitöltve ;-) -
Grenzjager #2561 +1 -
#2560 Kitöltve! -
#2559 kész -
#2558 Nagyon köszönöm! -
#2557 Megtörtént! -
#2556 Sziasztok!
Úgy látom, ez a topik nem halt ki teljesen az olimpia lezárultával, gondoltam egy kéréssel fordulok hozzátok.
Lenne egy kérdőívem az olimpiai közvetítésekről, örülnék, ha kitöltenétek minél többen. Esetleg jó ismerőssel is töltethetitek.
KÉRDŐÍV
Előre is nagyon köszönöm!