Anno 1404
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem a végigjátszást (7. pálya).
Én építettem raktárt az orvgyilkos szigeten, azt leromboltam és a várat átalakítottam raktárrá (így láttam a végigjátszásban is).
Rögtön ott termett a lord!!!
Ha másként nem akkor az én hozzászólásaim alapján.
Verzió szám.
2.oldal 1389-s hozzászólásban ot vannak a videós végigjátszási linkek.
Gondolom már az agyadra megyek, de teljesen elakadtam.
Én ott is kerestem az emberkét, de nem találtam (még az elõzõ játékomban).
A végig játszást hol találom?
Az benne van a programban?
Ha már az agyadra megyek nyugodtan szólj, és nem zaklatlak többet! <#vigyor3>#vigyor3>
A raktáradban van, de nem a kukoricák között,hanem a secret,rejtett,vagy magyarítva a páncélteremben van.
Itt voltak a katonák, a 3 küldiben, itt vannak az elfogott kémek, a megtalált mennyasszony, a részeg építész,az elsõ kûldibõl.
Az a bizonyos emberke a Lord.
NA most ha elértél oda hogy kaptál a Vezírtól egy alagútfúró egységet?
Azt az egységet kell elküldeni a Lord kiszabadításához.
Ha ez meg van partot értek ott lehet várat építetni velük.
Ha nem akkor csak egy bizonyos helyen verjenek tábort.
Következõben, mikor a támadás parancs aktív, akkor támad meg azt a tornyot ahol a Lord fogságban van.
Bizonyos idõ elteltével, és szöveggel, a Lord a PÁNCÉLTEREMBEN lesz található.
Tedd fel az egyik hajódra, és vidd haza.
A videós végig játszás 7/3 részében a saját szemeddel fogod látni,
"Kiszabadítottam" (én úgy gondolom) azt a bizonyos emberkét, de hol van?
A hajón nincs, a raktárban nincs.
Hogy adja át az embert az orvnyilkos?
Így nem tudom elszállítani a nõnek.
Írj.
Köszi
leirom mi történt legalább nevethettek egy jót...
amit letöltöttem játékot alapjáték azt felraktam..és minidg bejött ez az ubisoft autopatch...amit én mindig kinyomtam és a saját letöltött patcheimmel töketlenkedtem..a magyaritás meg nem ment fel...
aztán most ujraraktam a játékot hagytam lefutni kétszer az autopatchet😛elöször az 1.1 et rakta fel automatikusan aztán az 1.2 öt és láss csodás a magyaritás simán felment..és fut a jték...
mondjuk ahhoz képest hogy a gépem 1.9 es procit tekintve és legalább 3mas ir gépigénynek hibátlanul fut...
nahh jo játékot nektek is sziasztok
a játék inditásakor minden egyes alkalommal elkezd betölteni egy ubisoft autopatch ablak...és nem találom hol lehet kikapcsolni
nem akarok baleknak tünni de most az lesz...hol látom a játék verziószámát?😄DD
mert akkor megnézem és tudok válaszolni...apropó a magyaritást melyik mappába csomagoljam ki pontosan?
Anno 1404 alapjáték: 1.00.1762
+patch 1.1: 1.01.2037
+patch 1.1 +patch 1.2: 1.02.2619
+patch 1.1 +patch 1.2+Anno Venice kieg.: 2.00.5008
Én ugyan így jártam az elején, na de.
A játékom verzió száma 1.02
Én is azt hittem hogy kell ehhez a petchelés.
De nem kell, ez az 1.2 verzió.
A magyarosítás telepítésével volt a gond.
Mint azt írtam vissa fele.
Vagyis nem a megfelelõ mapába csomagoltam ki a szöveges fájlokat.
És át kell írni azt a bizonyos sort.
Roberto a tied milyen verzió számú?
Nekem is úgy volt, hogy egyik-másik patch nem volt jó, az 1.1-es után, keresgéltem és találtam egy jót, át is küldeném az 1.2-est, csak túl nagy a mérete. (130M😎 Bár ha az 1.1-es nem jó amit feltettél, akkor azért se települhet az 1.2-es 😄 szívesen átküldeném én az 1.1-est is, de az meg még nagyobb.. (224M😎
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
majd jelzem milyen eredményre jutottam...estére meglesz sztem, ha nem akkor pedig majd valaki segit😛ezért vagyunk elvégre hogy segitsük egymást....
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
A következõ dologgal akadtam el az anno 1404 nél.Feltelepitettem a játékot és letöltöttem egy magyaritást is hozzá.De a magyaritás kéri hogy játszam be a legujjabb patchet ami a v1.2. nade letöltöttem ezt a patchet ez kéri hogy töltsem le a patch v.1.1 et és elöször azt rakjam fel..ez meg is történt de a v1.2 es parch még igy sem fut...nem ismeri fel hogy az 1.1es patch már fennvan igy pedig nem megy fel a magyaritás....tud valaki valami megoldást???meg amugy is ez csak ilyen bonyolultan megy???van egy két játék ahol csak rákattintok a magyaritásra és már fel is települ és lehet tolni a játékot....
javaslatok ötletek???
elõrre is köszi annak aki segit rajtam😄DD
Egyébként az Anno 1404 ugyanaz az Anno 1404😄awn of Disovery-vel?
Vagyis ez az Anno 1404 teljes neve ugye?
Majd Annozok,csak most Assasin's creed 2-vel van dolgom😄
Most akartam írni,két dolgot.
A második oldalon találsz utalást, illetve választ az elöbbi kérdésedre,valamint ott a videós végigjátszás,szerintem abban minden kérdésre van válasz.
De ha vissza olvasol,több választ is találsz az 5. pályával kapcsolatba.
Meg többi pályával kapcsolatban is.
A kulcs,illetve a láda megtalálása másoknak is okozott fejtörést.
Az lenne a kérdésem,hogy az anno 1404-ben nem lehet olyan dolgokat beállitani mint pl:sziget sûrûsége,természeti katasztrofák . Szal olyanokat amiket az 1701-ben is meglehetett találni:S
Na, sikerült?
A 7. pálya lényege:
A "nagy menekülés" után a vezír szívesen lát a földjén.
A Császár igen beteg a halálán van, csak az élet esszencia mentheti meg.
Ezt majd, Hekita a boszorkány készíti majd el, különbözõ tárgyakért cserébe.
A Lord fogságban van az orgyilkos szigetén Al Rashiidnál.
Õt meg kell menteni az alagútfúró egységgel, és el kell vinni az Õ szigetére, ahol most az a bizonyos hölgy van.
Közben építgetni kell a szigeteden a várost, selymet, szõnyeget, kvarcot, ami majd kell Hekitának is pl., aztán kávét, elõtte mozaikot,stb.
Karimnak is kell egy két dolog, azt teljesíteni kell.
Az alagútfúró egységgel át kell nézetni a romokat, amely 3 szigeten is található, azt hiszem a "Fekete gyöngyöt" találják meg.
Nem kell mecset meg ilyesmi, hamarabb is abba lehet hagyni a küldetést.
Közben ott van az a "Polgár" Philip Lamur vagy ki, akinek szintén vannak kívánságai.
A végén kér vagy 3 hadihajót, de olvastam más leírásban is, ahol sokan ezt a kérést, velem együtt nem értik, hogy mi a ménkûnek kell, és ki is hagytam, mint sokan mások is.
Ha meg van az esszencia, elviszed a Lordhoz vége a 7. küldetésnek.
Kérdés: segítettem?
Megpróbálták megmenteni, de beszakadt az alagút...
Kért tejet, kávét, azt is vittem...
De most az egység áll, nem tudom harcra irányítani, mert az a gomb inaktív.
Már építettem szultáni mecsetet, annak a fejlesztése a falazat készítés leállt, pedig van nyersanyag elég. Itt is elakadtam.
Ja és parfümöt kellene termelnem, de ahhoz rózsa kell, a rózsa ültetvényhez megfelelõ talaj, amit nem tudom, hogy hol van...
Talán ennyi a problémám <#vigyor3>#vigyor3>
A Lordot kell megmenteni az "orgyilkos szigetérõl!.akkor amikor a Vezír add efy alagút ásó egységet.
Na ezt kell mozgatni a szigetre,stb-stb.
Ott járok, hogy jelentenem kellene a császárnak a Bíboros cselszövéseit, de hogy?
Az orvgyilkosok várából nem tudtam még kiszabadítani azt a bizonyos emberkét.
Nincs küldetésem, ez lenne.
Mit csináljak?
A hadihajókat megcsináltam, ami küldetésként feladat volt.
Már hiába kattintgatok az emberekre, szigetekre, nem adnak küldetést.
Segítsetek!
mégpedig azon a szigeten, melyen a selymet termeled.
Neve Kuhrang.
Kép:
Gyöngyhalászat a 7.pályán.
A 7-es pályán vagyok.
Ott ilyen korall zátony nincs is!
Pedig ennek ellenére kérik a követek!
visszaolvastál.és még sem találod a leírás alapján. a gyöngyhalászat lehetõségéT.
De melyik részben játszol?
Nincs egy olyan szigeted,(KELETI) sivatagos. ahol egy kagyló jeled van?
Mint a képen?Gyöngy halászat címen?
6.oldal 1020,1021,1022-s hozzászólás.
Már egy ideje (1-2 nap) keresem. :-)
Melyik az???
Vagy minden leosztásban máshol van?
Már minden jó, csak az hiányozna.
Help me!!!
Pl: szárnyas ló, delfin, gyalogos felfedezó egy kutyával.
Csak manuálisan tudod felfedezni a térképet.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Amúgy van valakinek vmi tippek-trükkök leírása bizonyos dolgokat hogy old meg, szívesen olvasgatnék ilyeneket?
Fullosra vittem egy szigeten a tárolható termési mennyiséget, 999Tonna 😄 (ha tovább engedte volna, 1160Tonna lenne)
Kíváncsian várom, ki tud ennél többet 😛