Anno 1404

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, megjött a game!!! 😊))
Ehhez a nagyszerû összetett játékhoz méltatlanul egyszerû még kézikönyvnek sem nevezhetõ szinte csak két lapnyi "kézikönyvvel" 😞((((
Ránázésre a settlers is ilyen városépítgetõs menedzserõs játéknak néz ki, minusz a hajózás.
Igen ezt vágom, de engem az érdekelne, hogy miben hasonlít, és miben tér el a két játék egymástól? Mivel még a Settlershez nem nagyon volt szerencsém.
Botond
Köze nincs settlershez.

És igen, goldban a legújabb patch van.
Azt olvastam valahol, hogy ehhez hasonló játék a settlers sorozat is. Valaki összetudná nekem hasonlítani kellõ részletességgel a két játékot?
Nagyon megköszönném.<#vigyor3>
Egyébként a gold tartalmazza a legújabb patch-et?
SZUPER!
Botond
Alap+kiegben van annyi, amivel ellehetsz egy évig is, ha nonstop játszol. Meg folyamatos módban is van random bõven.
Mapokat lehet valahonnan letölteni? Nem nagyon találok.
Na, most rendeltem meg! Régebben játszottam a demoval, de valamiért nem nagyon tetszett, hát most meg mondom újra kipróbálom, most meg teljen beleszerelmesedtem!!! <#szeret>
A CDGalaxisban most rendkívüli Anno 1404 Gold csomag akció van április 14-ig. Az akciós ár: 2990 Ft (alapjáték + Venice kiegészítõ).
Érdemes megvenni!
Tuvok
WattaFuck ! <#guluszem1>

grebber

Next PC upgrade: 2022

[HUN]ekehatatya
sziasztok!

akit erdekelne az online jatek, annak a HAMACHI-n keresztul szivesen lenek jatszotarsa😊 a network neve "anno1404" jelszo "anno1404"

varom a jatekra jelentkezoket

Aki szeretné feltelepíteni az Anno alapjátékhoz a patch 1.3-at és a Venice kiegészítõhöz a patch 2.1-et, most már megteheti. Elkészült a magyarítás frissítése ezekhez a verziókhoz. Letölthetõ az Anno 1404 rajongói oldalról.
MrIncredible
A visszaolvasás segít. Megkaptam a választ. hazamegyek és megnézem. a plusz küldetések gondolom abban a 6 fõ küldetésben vannak.

MrIncredible
sziasztok!
most kaptam meg a játékot és megszeretném kérdezni, hogy mirõl tudom meg, hogy a Venice is feltelepült? Milyen játékrészbõl áll az apal játék és milyen küldetésekbõl a Venice? Látom ezt egyáltalán valahol játékkezdéskor?

most meg csinálom a mellék feladatokat is miután legyõztem a bíborost. Azonban nem tudok kereskedõhajót gyártani mert elértem a maximum létszámot. Hogyan lehet a feleslegessé vált hadihajókat kitörölni???????
Rendben köszi befejeztem a játékot sikerült végigcsinálni.....És tényleg 10t vasércért cserébe kaptam meg a gyógyírt......Most jöhet a Venice remélem az is ilyen jól sikerült 😊 😊 😊
ha kampányban vagy, akkor valakitõl megveheted, vagy megkapod egy küldetés után (megint csak a végigjátszást ajánlom)

ha meg scenarioban játszol, akkor az északi szigeteken szokott lenni boszorkány aki herb-et kér cserébe a gyógyírért

How much can you take,before you snap?

Sziasztok most azzal a problémával találkoztam hogy kitört a városomban a pestis. Elvileg orvossal lehet ez megoldani de honnan szerezzek orvost??????????????????????????????
Rendben köszi a segítséget felhúztam egy nagyon masszív védelmet ezt már nem tudták bevenni.....:
http://www.kephost.com/images4/2011/1/21/kzz7zha1g8quoqvdxqt2.jpg
nagykispeter
Én csináltam 2 sor kõfalat délen mire azt áttörték akorra jött a mentés.persze közbe védekezni is kell!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Rendben köszi a segítséget megpróbálom kihúzni a mentõcsónakig ha nem sikerül tényleg keresek egy végigjátszást......
addig kell kihúzni, amíg jön az orient mentõcsónak és azzal elmenekültök
nem tudom hány perc után van, keress valami végigjátszást

Nem tudom de most hagytam hogy elfoglalja a Lucius bíboros a váramat és vesztettem nem tudom mit kéne csinálni mert nyerni itt lehetetlen.Akkor viszont valami mást kell hogy tovább engedjen? Valami ötlet?????
ha jól emlékszem azt a fejezetet nem is lehet megnyerni
csak halogathatod a vereséget

Nem hiszem el a VI. fejezetben ahol meg kell védeni a várost elakadtam bármit csinálok simán elvernek már semmi ötletem nincs hogy lehet ezt megoldani......Ti hogyan tudtátok megvédeni mit kell csinálnom???????
Helló!

A segítségetek kellene. Van egy-két gondom. Nem biztos hogy pontosan meg tudom fogalmazni. Az elsõ az hogy végtelen játékban egyszer csak nem tudtam építeni a kikötõbe semmit, de csak abba ahol a nyugati város van. Bárhová máshová még a zsúfoltakba is gond nélkül, és nem hagy kikötõmesteri hivatalt tenni sem.
A másik: kifejlesztettem minden félét (képesség vagy mi), az egyik állítólag +20 t-val növelné a hajó kapacitását ám ez a hajón nem látszik, meg azóta a szállítási útvonalban azt jelzi ki hogy a termékekbõl 125 t ! pakol be.

Ha bárkinek van valamilyen ötlete azt örömmel venném!
Helló

a kiegbe amikor a kalózokkal kell versenyezni 5-ös pálya az utolsó negyedik versenyt milyen hajóval lehet megnyerni, mert olvastam valahol hogy oriental trading ship, csak az a hajó tudja legyorsulni? a Nyugati meg a zászlóshajó nem?

üdv

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Carlos
Nem.
1 hétig betegszabi, majd nyaralás. Most sem a párom laptopjáról irok, szóval nem játszottam 2 hete.

Þór vígi þessi rúnar

Botond
Na végigértél? Benyomások az egész játékról?
nagykispeter
Ott még kell lenni hajós csatáknak

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

hi! A 8.fejezetben megépítettem a székesegyházat versenyeznem kellett lucius biborossal melyikõnk építi meg hamarabb,és nincs több feladat a pályán ,nem lép tovább tudna valaki segiteni mi lehet a probléma,vagy ez valami bug lenne?
Botond
7. talán, de meg fogod ismerni 😊
Carlos
melyik az ostrom pálya? Csakhogy felkössem a gatyát? (most az 5ik jön majd)

Þór vígi þessi rúnar

Botond
Magánvélemény az hogy ne, hanem toljad a hadjáratot, nagy élmény az magában is. És az ostrom pályán ne add fel, utána vannak még jó pályák, amiért érdemes átszenvedni magad azon.
Botond
Hát ahogy érzed, igazándiból acsik nem adnak semmit, csak ilyen pontot, amibõl semmi értelmeset nem lehet venni, csak arcképet, háttérszín, figurát a tabardodhoz és pár épületet aminek funkciója nincs, csak díszítõelem a városban (temetõ pl). Ezeknek akkor lehetne jelentõsége, ha multiznál, ami szerintem kizárt, hogy mûködjön mint ahogy korábban is írtam, mert komolyabb parti szerintem laza 24-100 óráig terjedõ játékidõ lehet.
Carlos
akkor folytassam a kampányt vagy inkább kezdjem elõröl azt amibõl kimaradt ez a kettõ?

Þór vígi þessi rúnar

Botond
Biztos van, nézd õket végig 😊

Bár pár acsi meglepetés, szóval nem tudni mik azok csak ha megvannak.
OliApa
A letöltött mentéseket és scenario-kat (*.sww) ill. (*.rdu) kiterjesztésûek, hova kell bemásolni?
Carlos
Az baj, ha kimaradt egy kampányban 2 side quest? (van olyan achievment ami azt nézi, hogy megcsináltad-e mind?)

Þór vígi þessi rúnar

Botond
#1597 😊 És majd még csak most durvul be 😊
Carlos
Kész a 3-ik pálya is... Jó hosszúra sikerült, ha mindent meg akar csinálni az ember. És ez még csak az easy volt...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A profile menüben van egy olyan, hogy unlock code. Ode mit kell irni? Oda kéne a CD kulcsot? Csakmert egyszer sem kérte a játék és már a második pályánál tartok!

p.s.: TÉK!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszi, feltoltam az alapot és az 1.2-es patchet. Úgyhogy most azzal játszom.

Þór vígi þessi rúnar

Botond
Ja igen, és az alappal lépj be, különben nem látod a hadjáratot. 😊
Botond
Úgy van, hogy alapjáték és arra van 1.2-es patch, abban van egy 8 pályás hadjárat (ez elég sok idõ easyn is), aztán van 6 külön scenario, aztán ha felrakod a kieget az még vagy 18 scenario, de hadjárat nincs. Ezen kívül a kieg még egy dolgot tud, abban van a multi lehetõsége. Szóval az szerintem nem must have, mert ilyen 24-48 órás nonstop multik nincsenek szerintem, illetve az alap hadjárat+6 scenario is 100+ óra gameplayben ami elég is megunni a dolgot. De az a 100 óra nagyon élvezetes mire megunod az tuti.
Carlos
Mégegy kérdésem lenne.
Megvettem a Gold-ot. A venice csinál valamit az alapjátékkal, ad hozzá valami plusszt vagy teljesen "külön" játék? Érdemes feltenni mindkettõt, vagy ha befejeztem az alapot utána tegyem fel és kezdjem el a Venice-t?

Elõre is köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A gold verziót kell patch-elni, vagy a kieg (Venice) már tartalmazza a patch-eket?

Þór vígi þessi rúnar