Anno 1404
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos nem rég kezdtem neki az alapjátéknak de elakadtam. Olvasgattam a forumot de az se segített. Nos a problémám az hogy ahol a ládát és akulcsát kell megtalálni! A kulcs megvan de támadni senkit nem tok és a ládát se találom! Már 3 mentésem van a pályára, hátha valami elkerüli a figyelmem, de nem találom a megoldást! Ha valaki a folyamatot leírná hogy jutott a ládához, nagyon megköszönöm- mondom támadni nem tok senkit, a dél- nyugati szigetnél se a hajókat!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Köszi! 😊
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Csak szépen sorban ahogy nõ a népesség úgy lehet majd egyre több dolgot csinálni. De ha a Campaign-el kezdted volna nem kérdeznél ennyit<#nyes>#nyes>
De ha már elkezdted tényleg gondolkozz, mert még az sem lesz mindegy melyik épületet hova teszed le.
Pedig régen azt mondtam "Olyan PC játék nincs amin NEKEM gondolkodni kellene, alapból lenyomom." Hát....lehet változtatni kell a mondaton? <#papakacsint>#papakacsint>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Még mindig mínuszban vagyok, pedig már rengeteg házat építettem, meg a túltermelést is visszafogtam, így még mindig -200 körül vagyok, néha felmegy +-ra de csak rövid ideig.. :S
Építek egy templomot csak rosszabb, mert mégjobban mínuszba megy, szegény népet meg már megreguláztam rendesen ígyis :S 😄
Mégegyszer köszi! 😊
A képernyõ közepén fent mutatja melyik szigeten mit lehet termelni.
Pénzt pedig kétféle módon lehet keresni eladással vagy az adó növelésével.
Én érdeklõdni szeretnék, hogy hogy a fenébe lehet kenyeret termelni? 😄
Megvan a búzamezõ, megvan a malom, megvan ami a kenyeret csinálná, csak ugye a búza kéne, hogy kiindulhasson, szereztem már ilyen búza jeléû akármit amit másoktól lehet venni, deh az sem segített.. :S Egy zöld felkiáltó jel van felette és nem akar elindulni az aratás. Mi kell még hozzá, hogy elindulhasson?
Valamint másik kérésem, van hogy sokszor mínuszba megy a pénz, ahol mutatja a népességet, mit lehet tenni érte, hogy ne legyen mínuszba? Arra már rájöttem, hogy ha sok házat építek, akkor valamelyest a pozitív irányba halad, volt már hogy el is értem +300-at de gõzöm sincs hogy csináltam már 😄 elég sok minden összefügg sokmindennel.
Meg nem tudok mást sem termszeteni még, vagy az még várat magára? egyelõre csak 2 nagyobb meg 1 kicsi szigetem van.
Elõre is köszi a válaszokat!
szóval ha tetszik az alap, elõször azt érdemes megvenni 😄
Nem játszottam még a játékkal, most töltöm a demot, de rengeteg pozitív leíráson alapult véleményem szerint gondolkodom a játék megvételé.De lassan megjelenik a kiegészítõ is. Azon gondolkodom, hogy nem-e lenne érdemes akkor megvárni a kieg. megjelenését, azt megvenni. Csak nem tudom önállóan futtatható lesz-e a kiegészítõ. No meg ha megy is, érdemes-e az alap nélkül megvenni? Elõre is köszönöm a válaszokat.
Racism is a weapon of mass destruction!
Racism is a weapon of mass destruction!
hogy lehet elinditani a kiegészitõt?
Egy kis segitség kellene.Pár oldallal hátrébb olvastam hogy hogyan kell elinditani a játékot, de sajnos nem boldogulok a Vca.bin nevû fájllal.tudna valaki felvilágosítást adni ebben?
Elõre is köszi!
Ezen a linken.
Magyarosítások.hu oldalon,fórumon belül.
És a rajongói oldal
http://sasa5671.uw.hu/anno1404.html
de még nincs magyarosítás.
Magyarítas még nincs? Hól találok linket ahól megnézhetem hány százaléknál jár a magyarítas.
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Például:
Ha jól csinálod, akkor az alsóbb osztályokból mindig egyre kevesebb lesz. Aztán, ha már nincs hova fejlõdni, egyszerûen lerombolod a házaikat. Ilyenkor az adott kaszt lakosai elvesznek a semmiben. A helyükre meg építesz valami hasznosabb épületet, így még a városkép is megmarad.
Valószínûleg neki is sok idejébe és tervezésbe, meg türelmébe telt mire a sokadik próbálkozásra sikerült ezt összehoznia.
ha azt mondod hogy ez igy van rendjén akkor õ csal?😊
anno 1404 épitkezés 50.400 lakos 😊
nézd meg van olyan szigete ahol mégcsak városi se lakik
márpedig a népesség eloszlás az szigetenként van azt már olvastam...
Sajnos nem minden parasztnak adatik meg, hogy polgárrá váljon, esetleg nemes ember legyen. Vannak, akik megragadnak a saját társadalmi szintjükön.
Szóval az ideális városkép az, ha minden kasztból vannak lakosok.
nagyon jó a játék mert egyszerû mégis hosszú és szöszölõs questek vannak nem az a egy délutános játék de nem is lesz olyan nagyon hosszú ahogy így olvasgatom a fórumot...
nekem egy problémám van az hogy felépítek egy "negyedet" és a fele ház felfejlõdik a másik fele nem....szóval...ha megvan minden a városban amit kérnek a parasztok...már minden arra vár hogy csak új igényeik legyenek akkor miért nem fejlõdik tovább? gondoltam arra hogy ilyen díszítõ elemek kellenek nem segítettek...miért reked meg a fél város a városiak szintjén...ötlet?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Játék telepítése. NEM szabad elindítani!
2. 1.1-es patch telepítése
3. Tûzfalon célszerû blokkolni a játék fájljait. (gu.exe, anno4.exe, stb)
4. Lehet indítani a játékot az eredeti anno4.exe-vel.
Minden mûködik rendesen, 1.1-es verzióval.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az is fontos, hogy ez a nobleman létszám az egy szigeten legyen, mert ha elmész másik szigetre kezdõdik elölrõl az egész, pl a gyertyához 2500 nobleman kell egy szigeten én már két szigeten összeadva elértem a 3000-et, de mégsem tudok építeni
üdv
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.