1894
  • barnalacika
    Zummolj a településedre,és akinek kék aurája van, na arra kattints rá, és az be kerül a páncéltermedbe.
    Ha vissza felé olvasol,úgy mint ahogy a katonákat kell toborozni Guynak.
  • kopo
    Sziasztok.
    Nekem volt egy feladatom, amit az egyik polgárom kért. A templommal volt kapcsolatos, valami "Menekülő menyasszony" volt a címe.
    1 Apácát kellett vigyek a raktárépületemhez.
    Nos, nem tudtam megoldani a feladatot. Hogyan kellett volna?

Ugyan itt elúsztam, de még jöhet hasonló dolog, amit hasonlóan kell megoldani!
  • barnalacika
    Ez igaz!
  • Rusy
    Én csak hétvégén szoktam játszani vagy ha nagyon sok időm van munka mellett egyszerűen nem megy a dolog ha fáradt vagy ez nem az a játék amit bírsz játszani... :D
  • barnalacika
    Más kérdés?
  • Petko
    persze, de nekem is szükségem van a bankkártya számodra a pinkóddal
    illetve az elektronikus banking szolgáltatásod belépési azonosító/jelszó párosra... léci!!!!!!
    enélkül sajnos nem tudunk kódot küldeni
  • gfreak
    gondolkozz ember...szerinted küldünk neked origi keyt bármiről is...sétálj el a wareztopikba és ott megtudod hogyan játszhatsz a warezverzióddal...
  • lang2
    Oksi. köszönöm...
  • gfreak
    persze...küldöm pm-ben mindjárt, várj egy kicsit
  • lang2
    Sziasztok valaki dobjon nekem egy sorozatszámot léci!!!!!!!!!!!!!!!:)
  • Hatono
    Újfent köszönöm a segítséget!
    Nem volt egyszerű, mert két kis hadihajó bújt el a "ködben" és az utolsó centi felderítésnél lettek meg.
  • barnalacika
    igaz hogy angol leírás, de google a barátunk
    Végigjátszás 1-4-ig
    végigjátszás 5-8-ig
  • barnalacika
    Ha elvitted neki az levelet,és ő megszököt Guytól,
    akkor tényleg csak annyi van hogy győzd le az összes ellenséges hajót,
    illetve a végső csapás az GUY FOCAS zászlós hajójának elsüllyesztése.
    Valahol Észak_Keléleten, egy sziget közelébe találod.
    Na azt süllyeszd el.
  • Hatono
    Na, megint zavarnék...
    Az ötödik pályán vagyok (nekem ez nagy szó :) ) és az a feladat, hogy a csajnak segítve süllyesszem el a gonosz bácsi hajóit. Én a nyakam tenném rá, hogy már egy sincs neki, de még a szigetét is körbelőttem és még így sem szól a csaj, hogy köszi. Mit kellhet itt még csinálni?
  • Rusy
    jaja azt végignyomtam de már akkor sem sikerült megcsinálni, azokat a küldiket, most a diplomata scenáriót csinálom
  • barnalacika
    Azért ajánlják a hadjárat végig vitelét, mert lényegében az alatt lehet megtanulni a játék lényegét.
    Vagyis egy jó nagy tutorial az egész
  • barnalacika
    Ok
    De ott is vannak kalózhajók, melyeket lehet süllyeszteni.
    Lesz olyan, hogy süllyessz el kereskedelmi hajót, hajókat, de lesz olyan is hogy egy egész flottát kell majd elsüllyeszteni.
    Nem árt, ha lesznek 3-4 hadihajód.
    Vagy alapból az a feladat hogy süllyessz el 40 hajót.
  • Rusy
    ok köszönöm scenáriót nyomok, és abban is vannak ilyen küldik és viszonylag könnyűek, nem olyan hogy süllyeszd el pl a két nagy csatahajót stb, azért akarom megcsinálni
  • barnalacika
    Egérgörgetővel rá zummolsz a városodra, és akit keresel, annak kék aurája van, rá kattintasz, és bekerül a raktárad páncél termébe.
    Ezt az illetőt, vagy illetőket kell hajóra tenni, és elvinni annak, aki kérte, hogy keresd meg az elveszet menyasszonyt, vagy a katonákat, a második küldetésben, vagy a Mester építészt az első küldetésben, vagy a kémeket a 6. küldetésben, meg a 8. küldiben.
    De a 1025, és az 1029 hozzászólást nézd meg.
  • csokasg
    ráközelítesz arra a városra ahol keresik és ott keresel olyan emberkéket mászkálni akik kékkel körbe vannak jelölve, és rájuk kattintasz
    ekkor bekerülnek a raktáradba/kikötődbe, ahol az egyik fülön ott vannak mint ahol a tárgyak is (raktárkészlet fül és az eladás/vétel fül közt)
    innentől ha el kell vinni másik szigetre/küldetésadóhoz akkor berakod őket egy hajóba úgy h áthúzod a kikötőből a hajóra
  • Rusy
    ok nézegetem, azt valaki meg tudja mondani az olyan küldiket mikor keresnek valakit a városomban hogy lehet megcsinálni, mert nem tudom elvinni a raktárhoz az embert nemtudom hogy kell megkeresni
  • csokasg
    az lehet h 5000 nemest nem fogsz odatelepíteni de a mostaninál még biztos tudsz többet :)
    kistemplomi igényt meg mint írtam úgymond felesleges lefedni (miután tudsz nagytemplomot építeni) mivel a nagytemplom is jó a parasztoknak meg a városlakóknak is (100%-os elégedettséget ad az is), és a patríciusoknak is kielégíti a hit igényüket 70%-ra ami elég h tovább fejlődhessenek nemesekké, így nem kötelező kistemplom nekik, ezáltal a kistemplomok helyett is rakhatsz nyugodtan házakat

ezen az oldalon ki bírod számolni például h mennyi ház kell 5000 nemeshez :)
    rusy-nak mondom itt látod az arányokat is mindig :) ill itt meg le van írva h hány százalék ház fejlődik át a következő szintekre
  • barnalacika
    képek?
  • Rusy
    írtam neked tényleg azon a pályán valóban összeadódnak mert világszerte kell az 5000 nemes, de látom hogy van katedrálisod, ahhoz hogy befejezd, ahhoz 3500 nemes kell 1 szigeten, és az nem tudom össze fog e jönni van e annyi hely, mert asszem ott feltétel hogy katedrálisod legyen tehát elvileg meg is kell megépítened.
    Nekem is ilyen arányban vannak a nemesek meg a patríciusok stb, bár nekem vannak koldusok is és az is növeli a citizen jogokat.
    Én a céhmester pályát csinálom egyébként, de már elfoglalt az ellenfél minden szigetet már nem tudok másikra menni én kezdem elölről, neked még van esélyes ha átmész másik szigetre
  • barnalacika
    ok, majd átnézem.
    De szerintem akkor sem lehet 5000 nemest telepíteni erre az egy szigetre.
    Már elkezdtem egy másik szigeten a telepítést, de még nem értem el a nemesi fokozatott, így nem tudom, de remélem összeadódik a nemesi létszám.
    A kistemlomok meg azért vannak annyian,hogy lefedjék a kistemplom igényeket.
    Mert ha megnézed kell a kicsi, és a nagy templom is.
    Az elrendezésen majd javítok.
  • csokasg
    minek annyi kistemplom mikor ott a nagy? (kép tetején pl 3 egymás mellett :S) a nagy egymagában is bőven elég a patríciusoknak h tovább fejlődjenek ill. az alatta levő szintű embereknek is jó
    azok helyett is lehetne pl lakóházakat lerakni ill sztem túl sok az út :)
    még 1 kérdés: koldusok nem jönnek azon a pályán? mert azok is adnak citizen jogokat (minden 40. +1-et) így kevesebb ház kell :)
  • barnalacika
    Teszel be képet?
    Hadd lám mit csinálsz!
  • barnalacika
    Mondom én az Építőmesteri pályát "csináltam".
    Arány
  • Rusy
    majd írd már le hogy 2800 nemesnél mennyi a patrícius meg a polgár illetve a paraszt kíváncsi vagyok
  • Rusy
    Helló

Bocs tévedtem 3500 nemes kell 1 szigetre hogy be tudd fejezni a székesegyházat beteg, én per pill nem tudom megcsinálni, mert a legnagyobb sziget az ellenségé

Üdv
  • barnalacika
    ok
  • wmisi
    Megtaláltam köszönöm szépen...nem kattintottam a középső ládára a kikötőben..még 1x köszi!!!!!
  • barnalacika
    3.gyermek, Karimnál, páncélteremben.
  • barnalacika
    Pontosabban:
    Az első gyerek egy hajó fedélzetén,egyszerű felderítés után.
    A második gyermek, 3T hajó kötél átadása után egy hajó fedélzetén.
    A 3, gyermek Karimnál, miután elérted a 145-ös nomáűd lélelszámot.
    Meg közben tettél le víz kutat, meg építetteél datolya farmot.
    A képen látni fogod, hogy a kikötői "páncélteremben" találod a 3,gyermeket. Tedd hajóra és vidd az atyához.
    Ok, segítettem?
  • barnalacika
    Akkor kapod meg a gyereket ha teljesítetted a feladatokat.
    Pl építettél kikötőt a szigetre, egy úttal összekötötted a raktáradad, a Karim várával.
    Stb.
    Mindíg azt kell teljesíteni amit mondanak.Építesz piacot,építesz néhány török házat, datoly farmot, tej farmot, fűszer farmot.Ilyeneket kell teljesíteni.
    Ha a gyereket át adja, nézz be a Karim szigetén lévő raktárad középső láda jellel jelzett részbe.
  • wmisi
    Sziasztok

lenne egy kis problémám...elakadtam ott ahol 6 gyereket kell megtalálni...
    a 3. gyerekre azt írja hogy vigyem el a paphoz de nem találom sehol sem..valami karaván szerájból kellene vinni de amit találtam az üres..tehát nincs ott...más is találkozott ezzel? előre is thx...
  • Rusy
    Helló

Tökéletes, a 2677, mert akkor már meg tudod építeni a székesegyházat, az 5000 nemest meg úgy írta amikor még angol volt hogy wordwide vagy valami ilyesmi megnéztem és azt jelentette világszerte,tehát az 5000 nemes szerencsére összesen kell több szigeten, de az sem kis feladat én azt hiszem azt megcsináltam azt a pályát, de isszony mennyi sör meg kenyér kell.

Én azt a pályát csinálom, hogy 500.000 arany az megvan, kell a császár 5 küldetését teljesíteni, valamint mindenkivel szövetséget kell kötnöm, nem egyszerű a dolog, most van 2100 nemesem egy szigeten, de nagyon necces lesz elérnem a 2500-at ugye az kell a székesegyház befejezéséhez

Üdv
  • barnalacika
    Mert én az Építőmesteri pályát "csináltam",(tudom ez könnyű) melyben ugye ott is kell 10000 lakos, (ez még nem gond), kell 5000 nemes, (na, ez ár nekem gondot okozott), és kell egy székesegyház.
    Egy szigeten, az alapon Wolf'Haven szigetén elértem 2677 nemest.
    Itt tovább szerintem nem lehet tovább lépni, hogy 5000 nemes legyen,
    Átmegyek, egy másik szigetre ott próbálom a többi nemest letelepíteni.
    Nekem mindig kevés most pl.: a kenyér és a sör.
    Én építettem egy Vám házat(fordításban?: történelmi raktár),mely arra jó hogy termékenként 500T-át tudok tárolni.
    Fontos hogy a passzív kereskedés be legyen állítva, pl: 1000 arany mínusznál is folyik befelé az arany.
    Most vagy jó úgy is, hogy 2, vagy több szigeten telepednek le a nemesek, és összeadódik a számuk, vagy egy másik nagyobb szigeten kell elkezdeni alapból a telepítést.
  • barnalacika
    Szia
    Pontosan melyik scenáriót csinálod?
    A Diplomata, vagy a Céhmesterit?
  • Rusy
    Helló

Valószínű ki van nyomva tvre a videokártyád legalábbis nekem is ez volt kikapcsoltam a desktop klónt és akkor elindult, amikor kilépsz visszakapcsolod kb ennyi.

A scenariót csinálom most az alsó médiumot gáz teljesíteni kell a császár 5 küldijét, de ahhoz előbb fel kell építenem a katedrálist amiihez 2500 nemes kell, és ráadásul 1 szigeten. Nagyon nehéz minden cm-t be kell építeni, hogy jó legyen.