1894
-
csokasg #1294 egyszerű a dolog: amikor nem akarod a házakat fejleszteni akkor vedd minden kasztnak az adóját sárgába :) így nem fognak kiköltözni (igaz sárgában be sem) viszont sok pénzt fizetnek.
másik: termelj felesleget a végtermékekből és aztán állítsd be a kikötődben h adják el x mennyiség felett :)
pénzzel nekem sose volt gondom (kivéve egy scenárióban ahol nem lehetett adókat állítani :D de ott is csak az elején amíg be nem indult a passzív kereskedelem)
-
barnalacika #1293 Tudtommal, nincs.
-
#1292 Engem már felhúzott.. nincs valami cheat amivel pénzt lehet generálni? :S :D Nekem csak arany kellene, a többi nem érdekel, az megterem, de már elegem van, -2000-be estem és vége is lett.. most újat kezdtem, csakhogy fokozza a hangulatom kidobott winbe, még jó hogy beállítottam a 15 percenkénti mentést.. de akkor is felhúz :@
Ilyen trainereket vagy miket már próbáltam hozzá, de azok nem jók és nem hiszem, hogy azért, mert magyaros, mert amikor angol volt akkor is prószáltam, de semmi. -
Ármány #1291 köszike :) Újrakezdtem a pályát, valami hibája volt. :) De már okés. -
Dzsabba #1290 Csak sikerült összehozni és sikerült elmenekülnöm,még egyszer köszönöm.
(végre nem esik az eső) -
barnalacika #1289 Nem jól mondtam, a Lord nincs is játékban.
Mire indigót kell majd termelni, addigra 660 presztis pont gyűlhet össze az megbízások teljesítéséből.
660 Presztis pont
Mint pl.: a bőr mellény gyártásának beindítása.
Majd a 8T bőr mellény leszállításáért is kapsz 200 pontot.
Ha leszállítottad, a 8T bőr mellényt, na, akkor adja neked a szigetet.
Vigyél fát, szerszámot, követ a szigetre, és érd el, hogy legyen 300 nomádod.
Az első nomád letelepedése után a Vezír add neked egy "Nemesi elismerést".
Bent van a páncélteremben.
Nemesi elismerés
Ezt tedd hajóra, vidd a Vezírnek, emelkedik a megítélésed.
Növekvő hírnév
HA van 300 nomádod, máris tudsz indigót is termelni.
Indigó gyártás -
barnalacika #1288 presztis pontokat kapsz az elvégzett megbízások után,illetve kereskedésért is kaphatsz. -
barnalacika #1287 Indigót úgy tudsz termelni,
Ha már tied Kuhrag szigete.
Telepítened kell 295 nomádot.
Ezeket ellátod datolyával,és tejjel.
A Lordnál presztis pontokért,(babér koszurú jel mellett van hogy mennyi van)veszel tekercseket,ajándékként adott át a Vezírnek).
Van 50.100.150,250 pontos ajándék tekercs.
Ha emelkedik a megbecsülésed a Vezírnél. akkor Ő további építési lehetőségeket add.
Képek lentebb 1264-1265 hozzászólásban ,pont az 5.küldiből van. -
Ármány #1286 Hali! Megint én vagyok. V. pályánál tartok... hogy tudok indigót termeszteni? Diplomáciai rang szükséges, hogy szerezzek? Azt írja még segítenem kell az öregnek, támadják. -
barnalacika #1285 Melyik pálya? Hogy érted? Én csak elindítottam a játékot és kész :D normál nehézségi szinten és csinálom közben a melókat.
Na ezt akartam megkérdezni, hogy melyik pály(Scenárió)
Vagy melyik folytatólagos játékot csinálod.
Mert azt tünt fel hogy kell neked 7500 nemes kell,hol ott nem találtam ilyen számú indítási(kezdési számokat.
általába kerk számokat kérnek, vagy 2000, vagy 5000, vagy 10000.
A Május fát azért nem tudod megvenni, mert azt nem presztis pontokért adják a játék alatt, hanem bónuszként, elért eredmények után adják.
Nekem 200 gemmért van tavam.
Játékos profil,medálok,eredmények,bónusz tartalom.
Na itt nézd meg. -
#1284 Megvan, már tegnap este rájöttem, be lehet állítani a játék indítáakor, az ellenfeleket, mekkora térképem legyen, nagy szigetekkel, vihart mindent, tök cool, akkora és annyi szigetem van, amivel már lehetséges egy ilyet összehozni! :) -
csokasg #1283 úgy h amikor elindítod a continuous gamet és kiválasztod a medium szintet akkor nem a startra nyomsz hanem az adjust settings gombra ahol testre szabhatsz mindent :) a 2 fülön tudod a térkép és a szigetek méretét változtatni például -
csokasg #1282 tessék egy kis magyarázat :) -
#1281 Egyébként azt nem nagyon értem még, ezt a külföldi oldalt nézve, meg a termeléseket, hogy minek olyan helyre noria, ahol amúgysem kell öntözés!?
Ez valóban elég hatékony, deee pl az almaboros képen érdekes, hisz én úgy tudtam, hogy akkor termel maximálisan, tehát 100%-osan, ha pl: 4/4 kiskert van.. de itt soknál csak 2? Vagy inkább az a lényeg, hogy minél több almaborprés ház legyen, és ahhoz 2-3 kis kert? A fene se érti ezt.. -
#1280 Na jójó, de nézd már hány sziget van.. nekem meg sokkal sokkal ritkábbak a szigetek, nem ennyire sűrűek! Hogy lehet megcsinálni, hogy ennyire sűrűn kapjak szigeteket egy térképen?
Így én is meg tudom csinálni, hogy ok legyen a termény meg minden.
Egyébként köszi a képet! :) -
csokasg #1279 a helytakarékos de drága termelés jó linkje :) -
csokasg #1278 nem én csináltam de tessék egy kép ami biztos nem kamu:)
nem lehetetlen semmi se csak akarni kell :)
ha nem tudsz elég árut termelni akkor nem elég hatékony a termelésed.
nézz meg [/url=http://img210.imageshack.us/img210/5029/largenoria3x4megafarmin.jpg] egy ilyet pl [/url]
ez helytakarékos igaz drága dolog a sok noira miatt
amúgy ajánlom ezt a külföldi topicot ha hatékonyabbá akarod tenni a termelésed :) -
#1277 Melyik pálya? Hogy érted? Én csak elindítottam a játékot és kész :D normál nehézségi szinten és csinálom közben a melókat, Én is láttam azt a videót, gőzöm sincs hogy csinálhatta, biztos meghekkelte, vagy nem tudom, mert sztem hülyeség hogy van 78.000 lakos... hisz annak akkora ellátmány kell hogy.. hát kb egy térképnyi sziget :D nállam 6240 nemes van és nem is tudom, 6000 körül a követek is, mivelhogy nemesből ugye 7500 kell, az meg is lenne, HA lenne helyem hozzá, mert ha kilövöm az ültetvények egy részét (még szerencsés is vagyok, mert nagy szigeten vagyok) akkor meg is lenne, de persze akkor még több termény kellene.. :S nemesből meg 10.000 kel, azt még tán meg is tudnám oldani, deh akkor meg sok dati-tej stb stb kell.. azért a Ubisoft-tól szívesen megkérdezném, hogy ez hogy is van.. nem lett-e véletlenül elcs*eszve kicsit a játékmenet? :D
Gondoltam rá, megkéne rohanni a flottámmal a nőt (legalábbis nekem nő, van amikor ilyen kisfiú) és akkor lenne + 1 szigetem, amivel mert tudnék mit csinálni :D de gondolom ilyet nem lehet.. csa akkor honnan szüljek helyet, merthogy egy talpalatnyi helyem sincs már.. :S
Meg azt sajnálom még, hogy a magyarosítás miatt, nem lehet + cuccokat szerezni, pl szerettem volna májusfát :D de ugye ez kilőve.. pedig már több mint 10.000 tiszteletem van és több mint 1millió aranyam.
Csináltam "Történelmi raktárházat" +300tonnát tudok raktározni, ígyis üvegből már van 620 tonna.. elkéne adni nem kell valakinek? :D:D:D:D
Na de komolyra fordítva a szót, nem tudom mit lehetne kitalálni, mert kevés a hely, még mindig ezt mondom és akkor a velencét még el se kezdtem.. :S Abba meg gondolom még kevesebb a hely :S az frankó lesz..
Ha valakinek van valami tippje megoszthatná! :) -
barnalacika #1276 Bár nekem az 5000 nemes elérése,is egyenlőre nehéz, az Építőmesteri pályán. -
barnalacika #1275 ez melyik pálya?
Egyébként a yutobon láttam olyan pályát amelyiken ha jól emlékszm 78000 lakos volt. -
#1274 Nekem meg az a gondom, hogy nincs helyem.. szerintem hülyén lett kitalálva az egész, hogy csináljak 10.000 követet és 7500 nemest, ha minden sziget elmegy az ültetvényekkel :S ha lerombolok egy párat, akkor meg kevés lesz a termés és máris csökken a készlet, de így viszont nem tudom növelni a népességet tehát nem értem.. -
barnalacika #1273 ok -
Dzsabba #1272 Köszönöm a részletes leírást,szerintem ma már nem lesz időm foglalkozni vele de amint tudom kipróbálom hogy és mint kell. -
barnalacika #1271 De összejön.
Én most reggel 1óra alatt megcsináltam.
Teszek néhány képet fel,mit hova raktam.
A lényeg hogy legyen elegendő fád, és köved,
Tehát elöször, a 3 kőbányát aktiváld,tegyél le még favágó kunyhókat.
Északon tehetsz mindjárt le halászkunyhókat,azt úgyis délen az első támadás törli.Csináld meg közben amiket Maria mond.
Ja és még az elején készíts egy kis hadihajót.
A két hajóval már meg lehet menteni Észak-Nyugaton a parasztok hajóját.
Így a 3 hajóval lehet operálni, a délen támadó ellenséges hajók ellen, illetve a szárazföldön lévő ellenséges egységek megsemmísitésére is alkalmasak.
Délen egy kis helyet kell csinálni a védelmi falnak,melyet tornyokkal kell megerősiteni.
Mentsd meg a parasztokat, még az elején.
Lesz egy olyan küldetés, hogy keres meg 3 kémet,melyet át adsz Barnabásnak vallatásra, jönnek az ellenséges aknászok.
Ez ellen már az elején telepíthetsz a megadott helyre 2 kicsi hadtestet.
Ugye az első mozzanat hogy telepíts északra a kapu elé egy kishadtestet.
Majd ezt vidd le délre a kikötő mellé, vagy vihetzed az első aknász támadás helyére.
1.aknász hely
Továbbiakban mondja Maria hogy fejezd be a város körüli fal építését.
Vigyél délre a kikötő mellé egy majd több csapatott,és építs egy tornyokkal tűzdelt védelmi falat.
Erősítsd meg a kikötőt 3 toronnyal, és amint van rá módod építs egy javító darut.
Lehetőleg vigyél 2 db kőhajító gépet a védelemre.
És legalább 6 támadó hullám van.
2.aknász hely kb
aknászok megsemmisítése
Kikötői védelem
Déli védelem
Védelemm fallal, tornyokkal
Támadnak
Segélykérés -
Dzsabba #1270 Most már értem, az volt a baj hogy mindig próbáltam tökéletesen bevédeni a déli kikötőt és ha nem jött össze akkor kezdtem elölről már vagy 6szor restartoltam a pályát,de úgy látom hogy teljesen felesleges,úgy se fog összejönni:)
Köszi a segítséget. -
barnalacika #1269 Na ez a link
6.küldetés -
barnalacika #1268 Van egy útmutató vissza felé olvasva,annak alapján csináltam meg én is 2.szorra. -
barnalacika #1267 3-vagy4 támadást.
De a lényeg: mikor mondja Maria, hogy vidd a levelet a Vezirnek,hogy kérjünk tőle segítséget.
Na akkor kell még kibírni az utólsó rohamot.
Ki lehet bírni, nem olyan veszélyes a küldetés, mint azt legelőször gondoltam én is.
3.-szor.4.szer egész könnyűnek tűnik.
Persze könnyű fokozatban. -
Dzsabba #1266 Sziasztok.
A 6. küldetésben hány támadást kell visszaverni?
A választ előre is köszönöm. -
Ármány #1265 Köszönöm a sok-sok információt, segítséget!
Már IV. vége felé járok... ott tartok, hogy a négy hajót el kell tüntetnem. -
barnalacika #1264 Indigó farm
Kvarc bánya
Kvarc vásárlás -
barnalacika #1263 Az 5. résznél már lehet ezeket a dolgokat termelni.
Fent észak-keleten foglald el a szigetet.
Feladat: küld a Vezérnek 8T Bőrmellényt.
Építs sóbányát:
Sóbánya
Kell mellé egy sólepárló:
Sólepárló
Kell 2db disznófarm:
Disznófarm
Tegyél a folyóra egy cserzőműhelyt:
[URL=http://imagerz.com/QEMUDUtvAwJWXl0ZEwVR]Papírmalom
A papírmalom fát igényel.
Kell hozzá egy nyomda:
Nyomda
A nyomda működéséhez kell indigó, ezt délen tudod termelni.
Indigó
Az üveggyártáshoz kell hamuzsír, ami fából készül:
Hamuzsír[/URL
Kell hozzá kvarc, ez szintén délen lehet termelni:
Vagy bányászod:
[URL=http://imagerz.com/QEMUDUtvAwJWXl0ZRAVR]Kvarcbánya
Vagy veszed attól aki ilyent elad:
Kvarc vásárlás
Remélem segítettem! -
barnalacika #1262 Szia
A 4.résznél: "Az elveszett gyermekek", nincs még olyan sziget, amelyen folyó kanyarogna,vagy ahol sóbányát lehetne építeni.
A küldetések szempontjából nem is kell a patríciunosok jólétét tovább fokozni, bár igaz hogy el lehet érni olyan építési részeket, mellyek az Ő javadalmukat szolgálná.
Ez olyan mint a második küldetésben sem lehetett követ termelni. és a küldetések végrehajtásához nem is kellett.
A fő lényeg a 6db gyermek megtalálása, illetve eljuttatása Hillarius atyához.
Egy szigeted van ahol sört tudsz termelni,Észak-Keleten.
Hiába lesz 940 nemesed, nem fogsz tudni börmellényt, illetve könyvet termelni, mert nincs egyik szigeten se folyó. -
Ármány #1261 Köszönöm -
barnalacika #1260 Ezt az oldalt tanulmányozd, mi, hol, minek a fügvényéban működik.
Anno 1404 rajongói oldal -
Dzsabba #1259 papírmalmot csak a folyóra tudod építeni, a sóbányát meg a hegyoldalában lévő bányára építsd. -
Ármány #1258 Hali!
Negyedik résznél tartok... Hogyan tudok sót termelni, sóbányát építeni? Üvegre lenne szükségem. Papírmalom, azt is hova lehet tenni?? Kifejlesztettem mindent. -
#1257 Igen, ezt már énis észrevettem. -
Szuni #1256 Valaki írta lejjebb, hogy az achievementeket nem adja ki neki a program.
A magyarítás miatt lehet, a főmenű jobb alsó sarkában ki is van írva:
"game modding detected, achievements deactivated".
A magyarítást berhelésnek veszi..
Természetesen nem a honosítás készítője tehet erről. Ez azért, hm, elég érdekes a fejlesztők részéről.. -
#1255 Sose fogjátok elhinni, de beírtam az engine.ini-be a következő sort:
<ProfileName>teneved</ProfileName>
...és láss csodát: nincs "!" jel.