1894
  • pusztulat1
    8 pályás a játék?
  • barnalacika
    Akkor rendben.
  • pusztulat1
    Sikerült!!!
    Megnéztem a végigjátszást (7. pálya).
    Én építettem raktárt az orvgyilkos szigeten, azt leromboltam és a várat átalakítottam raktárrá (így láttam a végigjátszásban is).
    Rögtön ott termett a lord!!!
  • barnalacika
    Még egy a magyarítással is foglalkoztunk, mit hova minek kell kicsomagolni,tessék vissza keresni.
    Ha másként nem akkor az én hozzászólásaim alapján.
  • barnalacika
    Verzió szám a Főmenű alján a kilépés a játékból alatt.
    Verzió szám.
  • barnalacika
    Nem mentél az agyamra.
    2.oldal 1389-s hozzászólásban ot vannak a videós végigjátszási linkek.
  • pusztulat1
    Köszi!
    Gondolom már az agyadra megyek, de teljesen elakadtam.
    Én ott is kerestem az emberkét, de nem találtam (még az előző játékomban).
    A végig játszást hol találom?
    Az benne van a programban?
    Ha már az agyadra megyek nyugodtan szólj, és nem zaklatlak többet!
  • barnalacika
    Tudod mi az a páncél terem???
    A raktáradban van, de nem a kukoricák között,hanem a secret,rejtett,vagy magyarítva a páncélteremben van.
    Itt voltak a katonák, a 3 küldiben, itt vannak az elfogott kémek, a megtalált mennyasszony, a részeg építész,az első kűldiből.
  • barnalacika
    Szia
    Az a bizonyos emberke a Lord.
    NA most ha elértél oda hogy kaptál a Vezírtól egy alagútfúró egységet?
    Azt az egységet kell elküldeni a Lord kiszabadításához.
    Ha ez meg van partot értek ott lehet várat építetni velük.
    Ha nem akkor csak egy bizonyos helyen verjenek tábort.
    Következőben, mikor a támadás parancs aktív, akkor támad meg azt a tornyot ahol a Lord fogságban van.
    Bizonyos idő elteltével, és szöveggel, a Lord a PÁNCÉLTEREMBEN lesz található.
    Tedd fel az egyik hajódra, és vidd haza.
    A videós végig játszás 7/3 részében a saját szemeddel fogod látni,
  • pusztulat1
    Újra kezdtem a pályát (7.)
    "Kiszabadítottam" (én úgy gondolom) azt a bizonyos emberkét, de hol van?
    A hajón nincs, a raktárban nincs.
    Hogy adja át az embert az orvnyilkos?
    Így nem tudom elszállítani a nőnek.
    Írj.
    Köszi
  • roberto8711
    najo megvan:)
    leirom mi történt legalább nevethettek egy jót...
    amit letöltöttem játékot alapjáték azt felraktam..és minidg bejött ez az ubisoft autopatch...amit én mindig kinyomtam és a saját letöltött patcheimmel töketlenkedtem..a magyaritás meg nem ment fel...
    aztán most ujraraktam a játékot hagytam lefutni kétszer az autopatchet:Pelöször az 1.1 et rakta fel automatikusan aztán az 1.2 öt és láss csodás a magyaritás simán felment..és fut a jték...
    mondjuk ahhoz képest hogy a gépem 1.9 es procit tekintve és legalább 3mas ir gépigénynek hibátlanul fut...
    nahh jo játékot nektek is sziasztok
  • roberto8711
    jahh igen és mégvalami, hogyan lehet kikapcsolni az autopatchet???
    a játék inditásakor minden egyes alkalommal elkezd betölteni egy ubisoft autopatch ablak...és nem találom hol lehet kikapcsolni
  • roberto8711
    Szia barnalacika:)
    nem akarok baleknak tünni de most az lesz...hol látom a játék verziószámát?:DDD
    mert akkor megnézem és tudok válaszolni...apropó a magyaritást melyik mappába csomagoljam ki pontosan?
  • sasa5671
    Egy rövid verziótörténet.
    Anno 1404 alapjáték: 1.00.1762
    +patch 1.1: 1.01.2037
    +patch 1.1 +patch 1.2: 1.02.2619
    +patch 1.1 +patch 1.2+Anno Venice kieg.: 2.00.5008
  • barnalacika
    CSak egy pillanat,egy gondolat.
    Én ugyan így jártam az elején, na de.
    A játékom verzió száma 1.02
    Én is azt hittem hogy kell ehhez a petchelés.
    De nem kell, ez az 1.2 verzió.
    A magyarosítás telepítésével volt a gond.
    Mint azt írtam vissa fele.
    Vagyis nem a megfelelő mapába csomagoltam ki a szöveges fájlokat.
    És át kell írni azt a bizonyos sort.
    Roberto a tied milyen verzió számú?
  • Stefling
    Nem szükséges letörölni a játékot, nem kavar be neki amit eddig csináltál.
    Nekem is úgy volt, hogy egyik-másik patch nem volt jó, az 1.1-es után, keresgéltem és találtam egy jót, át is küldeném az 1.2-est, csak túl nagy a mérete. (130MB) Bár ha az 1.1-es nem jó amit feltettél, akkor azért se települhet az 1.2-es :D szívesen átküldeném én az 1.1-est is, de az meg még nagyobb.. (224MB)
  • roberto8711
    Stef egyenlőre köszi a tanácsot letöltés alatt a két patch aztán megprobálom telepiteni ujra..mindenesetre a játékot is töröltem és ujrahuzom azt is hogy amit belebarmoltam az eddigi patchekkel az eltünjön....sztem jó ötlet:P
    majd jelzem milyen eredményre jutottam...estére meglesz sztem, ha nem akkor pedig majd valaki segit:Pezért vagyunk elvégre hogy segitsük egymást....
  • Stefling
    Ezt rakd fel: Anno1404_Patch_1.1_eu_-_patchelj.hu.exe vagy ha ezzel se megy, akkor ezt: Anno1404_Patch_1.1.exe így másold be kugliba, aztán pedig ezt: Anno1404_Patch_1.2_-_patchelj.hu.exe így mennie kell majd.
  • roberto8711
    sziasztok.
    A következő dologgal akadtam el az anno 1404 nél.Feltelepitettem a játékot és letöltöttem egy magyaritást is hozzá.De a magyaritás kéri hogy játszam be a legujjabb patchet ami a v1.2. nade letöltöttem ezt a patchet ez kéri hogy töltsem le a patch v.1.1 et és elöször azt rakjam fel..ez meg is történt de a v1.2 es parch még igy sem fut...nem ismeri fel hogy az 1.1es patch már fennvan igy pedig nem megy fel a magyaritás....tud valaki valami megoldást???meg amugy is ez csak ilyen bonyolultan megy???van egy két játék ahol csak rákattintok a magyaritásra és már fel is települ és lehet tolni a játékot....
    javaslatok ötletek???
    előrre is köszi annak aki segit rajtam:DDD
  • Stefling
    Úgy van ahogy mondod, az a teljes címe + a kieg az meg Venice = Velence.
  • Kilop
    Kösz a választ!
    Egyébként az Anno 1404 ugyanaz az Anno 1404:Dawn of Disovery-vel?
    Vagyis ez az Anno 1404 teljes neve ugye?
    Majd Annozok,csak most Assasin's creed 2-vel van dolgom:D
  • barnalacika
    Ok
    Most akartam írni,két dolgot.
    A második oldalon találsz utalást, illetve választ az elöbbi kérdésedre,valamint ott a videós végigjátszás,szerintem abban minden kérdésre van válasz.
    De ha vissza olvasol,több választ is találsz az 5. pályával kapcsolatba.
    Meg többi pályával kapcsolatban is.
    A kulcs,illetve a láda megtalálása másoknak is okozott fejtörést.
  • Fletley9
    Á időközben meglett, hogy kell
  • pusztulat1
    Köszi sokat segítettél a leírással!
    Majd próbálgatom!
  • Fletley9
    Az ötödik pályához kérnék egy kis segítséget szóval ott tartok , hogy a a vezérnek egy kulcs és egy doboz a homokviharos szigetről...a kulcs megvan a ládát sehol se találom pedig tüzetesen átnéztem az egész szigetet de nincs rajta már több doboz (azt hiszem) szóval hogy található ez a fémláda?
  • Stefling
    De lehet. A menüben bemész oda hogy folyamatos játék, azon belül pl: az elsőnél van egy olyan, hogy részletes beállítások, azon belül tudod az ellenfeleket beállítani, majd azon a lapon, lesz jobb oldalon egy kis lapozó nyíl, ezt én se vettem észre régebben, arra katt és utánna mindig lapozhatsz, iszonyat sok mindent lehet állítani. Tornádók, pestis, viharok (én már bánom hogy a vihart beállítottam, sokszor tüzet okozott) a tornádónál momentán semit se vettem észre, max 1-2 fuvallat :D nemtom miért.. a velencésben van olyan is hogy vulkán kitörés pl.
  • Kilop
    Hello!
    Az lenne a kérdésem,hogy az anno 1404-ben nem lehet olyan dolgokat beállitani mint pl:sziget sűrűsége,természeti katasztrofák . Szal olyanokat amiket az 1701-ben is meglehetett találni:S
  • barnalacika
    Szia
    Na, sikerült?
    A 7. pálya lényege:
    A "nagy menekülés" után a vezír szívesen lát a földjén.
    A Császár igen beteg a halálán van, csak az élet esszencia mentheti meg.
    Ezt majd, Hekita a boszorkány készíti majd el, különböző tárgyakért cserébe.
    A Lord fogságban van az orgyilkos szigetén Al Rashiidnál.
    Őt meg kell menteni az alagútfúró egységgel, és el kell vinni az Ő szigetére, ahol most az a bizonyos hölgy van.
    Közben építgetni kell a szigeteden a várost, selymet, szőnyeget, kvarcot, ami majd kell Hekitának is pl., aztán kávét, előtte mozaikot,stb.
    Karimnak is kell egy két dolog, azt teljesíteni kell.
    Az alagútfúró egységgel át kell nézetni a romokat, amely 3 szigeten is található, azt hiszem a "Fekete gyöngyöt" találják meg.
    Nem kell mecset meg ilyesmi, hamarabb is abba lehet hagyni a küldetést.
    Közben ott van az a "Polgár" Philip Lamur vagy ki, akinek szintén vannak kívánságai.
    A végén kér vagy 3 hadihajót, de olvastam más leírásban is, ahol sokan ezt a kérést, velem együtt nem értik, hogy mi a ménkűnek kell, és ki is hagytam, mint sokan mások is.
    Ha meg van az esszencia, elviszed a Lordhoz vége a 7. küldetésnek.
    Kérdés: segítettem?
  • pusztulat1
    Azt már oda vittem.
    Megpróbálták megmenteni, de beszakadt az alagút...
    Kért tejet, kávét, azt is vittem...
    De most az egység áll, nem tudom harcra irányítani, mert az a gomb inaktív.
    Már építettem szultáni mecsetet, annak a fejlesztése a falazat készítés leállt, pedig van nyersanyag elég. Itt is elakadtam.
    Ja és parfümöt kellene termelnem, de ahhoz rózsa kell, a rózsa ültetvényhez megfelelő talaj, amit nem tudom, hogy hol van...
    Talán ennyi a problémám
  • barnalacika
    Majd segítek
    A Lordot kell megmenteni az "orgyilkos szigetéről!.akkor amikor a Vezír add efy alagút ásó egységet.
    Na ezt kell mozgatni a szigetre,stb-stb.
  • Stefling
    Nem szóltam, már megvan! De úgy döntöttem nem kezdek új játékot, egy az hogy nincs hozá türelmem, itt a VB :D a másik meg az, hogy azt hittem jobban meg van csinálva, pl úgy kell a házakat felépíteni, hogy teljesen velencei legyen, de tévedtem. Van egy sziget, azon látszik hogy velence, aztán annyi, meg 1-2 plussz dolog van, ezért sztem nem érdemes újat kezdeni, majd hónapok múlva esetleg. A jelenlegit még csinálgatom és annyi, számomra ennyi volt az Anno. Remélem jön valami új része esetleg, talán az E3-on hátha bemutatnak egy új részt, bár nem látok rá sok esélyt.
  • Stefling
    Barna, nemtod hogy hol tudom elindítani a Velencét úgy, hogy meg tudom neki adni legyen-e tornádó-vihar stb, meg a szigetek száma nagysága stb szerint, vagy azt csak küldetésszerűen lehet csinálni?
  • pusztulat1
    Nekem ilyen nevű szigetem nincs a 7. pályán!
    Ott járok, hogy jelentenem kellene a császárnak a Bíboros cselszövéseit, de hogy?
    Az orvgyilkosok várából nem tudtam még kiszabadítani azt a bizonyos emberkét.
    Nincs küldetésem, ez lenne.
    Mit csináljak?
    A hadihajókat megcsináltam, ami küldetésként feladat volt.
    Már hiába kattintgatok az emberekre, szigetekre, nem adnak küldetést.
    Segítsetek!
  • barnalacika
    De van a7.pályán korall zátony, vagyis gyöngy halászati lehetőség,
    mégpedig azon a szigeten, melyen a selymet termeled.
    Neve Kuhrang.
    Kép:
    Gyöngyhalászat a 7.pályán.
  • pusztulat1
    Köszi a segítséget!
    A 7-es pályán vagyok.
    Ott ilyen korall zátony nincs is!
    Pedig ennek ellenére kérik a követek!
  • barnalacika
    Bocs:
    visszaolvastál.és még sem találod a leírás alapján. a gyöngyhalászat lehetőségéT.
    De melyik részben játszol?
    Nincs egy olyan szigeted,(KELETI) sivatagos. ahol egy kagyló jeled van?
    Mint a képen?Gyöngy halászat címen?
  • barnalacika
    Ugye-ugye: a vissza olvasás.
    6.oldal 1020,1021,1022-s hozzászólás.
  • Stefling
    A gyöngyöt ott tudod halászni, amelyik sziget mellett látsz ilyen kis színes korall zátonyokat. Nem minden sziget körül van és csak Nyugaton találsz.
  • pusztulat1
    Én sem találom azt a szigetet, ahol tudnék gyöngyöt halászni.
    Már egy ideje (1-2 nap) keresem. :-)
    Melyik az???
    Vagy minden leosztásban máshol van?
    Már minden jó, csak az hiányozna.
    Help me!!!
  • barnalacika
    Az Age of Emperie sorozatban voltak olyan erre a célra funkcionált. kimondott felfedezők.
    Pl: szárnyas ló, delfin, gyalogos felfedezó egy kutyával.