30
\"dark thriller\" PLAYSTATION 3-ra
-
#30 Hmm.
-
sanyi150 #29 Tévesztesz, fontban (GBP) kell számolni nem dollárban! -
#28 Platinum Move Edition 3200 Ft-ért -
amdrula #27 Inkább küldök pm-et még nem írtam ilyen spoiler tageket, nem akarom most elszúrni :D -
#26 Amugy a GT emlit valami Major Plot Hole-t. Nekem egyetlen dolog tunt furcsanak az egesz jatekban de nem tudom, hogy errol beszelnek e?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amikor Scott megoli az oreget a boltba, akkor ugye a mi iranyitasunk alatt van. Amikor hatra megy akkor a kamera ravalt a csajra. Viszont az csak par masodpert, a flashback-ben meg leuti az oreget, kiveszi a filokat es meg telefonal is amit lemerve kb 5x tobb ido mint amennyinek lennie kellett. Igaz en nem gyanakodtam akkor sem az oregre... de vajon errol beszelnek a GT revjuban?
-
amdrula #25 Eddig egyszer, de csak, 2. végigjátszásnál :D (meg a demo is lefagyott egyszer) -
#24 Ilyenkor úgy bánom hogy X-em van:( Tény hogy mindkettőre nagyon tuti jó játékok jönnek idén( pl arra meg az Alan Wake) de ez az exkluzivitás ennyiből szívás...Be kéne szerezni mellé egy ps-t és nem lenne gond. -
#23 Na vege. Hat igen meglepodtem.
Viszont :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amekkora volt a meglepodes akkora volt a frusztracio a vegen. Nem hiszem el, hogy pont az utolso legfontosabb jelenetben kell kibaszni az emberrel. Ekkora reflexem meg nekem sincs foleg ennyi verekedes utan.
[/spoiler
Ami nekem sikerult meg nem
[spoiler]
Megmentettem a gyereket
Megoltem Scott-ot.
FBI lemondott a drogrol.
Megirta a konyvet es megjelent Vincent.
De ki az a Vincent?:D HW2?
Irjatok le ti is mit sikerult. -
#22 Kinek hanyszor fagyott ez le? -
#21 En nem is tudtam, hogy meg lehet halni...
Jelenleg a temetoban bandukolok... -
amdrula #20 Elméletileg mind a 4 meghalhat, nyilván csak kimaradnak a halott jelenetei és más lesz a vége a játéknak. -
#19 "A játékban nem lesz Game Over, ha Madison meghal, akkor ugyanis a másik három főhős egyikének a bőrébe bújva fog folytatódni a gyilkos után való nyomozás."
Ezt végül hogy oldották meg? 4 karakterre jut 3 olyan jelenet, ahol meg lehet halni? -
amdrula #18 Részemről semmi, mert én is tudom.
Lassan el kéne kezdenem 2. végigjátszást :D. -
#17 Megtalalnallak. -
#16 Én tudom ki a gyilkos. Mi történne, ha beírnám?? XD -
#15 Up!
Ki jatszik vele?
3157? :D -
Kalozoner #14 áhhh, inkább egy fahreinheit 2, ha ez csak fele olyan jó lesz mint az indigo prophecy ... -
dav #13 "nem lesznek fegyverek": a Fahrenheitben sem volt a főhősnek fegyvere, sőt, az ellenfelek sem nagyon használtak hagyományos fegyvereket, ennek ellenére simán el lehetett patkolni.
"nem lesznek járművek": ennek viszont ellentmondanak a screenshotok.
"a játékmenet a saját morális döntéseink alapján fog alakulni": már a Fahnrenheitnél is ezt ígérték, aztán annyira nagy hatással mégsem lehettünk az eseményekre, inkább csak kisebb elágazások voltak.
Szerintem ez a játék egy továbbfejlesztett Fahrenheit lesz, ami persze egyáltalán nem baj, sőt. -
#12 Vagy hétköznapi eszközök, mondjuk miközben futkározol a sorozatgyilkos elől, felkapsz egy lámpát és jól fejbecsapod. -
#11 Tűzvegyverek nem lesznek a kezedben, de az ellenfeleknél sem, inkább kések, acélrúd, meg más egyéb súlyos testi sértést okozó fegyvernek látszó tárgyak -
#10 Akkor felébred Pamela Ewing, és Bobbyval nyomjuk tovább, aki halhatatlan. -
#9 hát oké de akkor miért nem azt irták hogy nem használunk fegyvert. "nem lesznek fegyverek" dolgot az egész játékra is rálehet húzni -
#8 Az hogy te nem lősz le senkit az utcán, mert nincs fegyvered, szerinted azt jelenti, hogy téged se lőnek le, mert ugye ha neked nincs, akkor másnak sincs?? -
#7 ha nincsenek benne fegyverek akkor hogy halhat meg? (vagy itt jön a képbe a "morális döntés"? leseggeljek-e erről a hosszú lépcsőről? ) -
#6 Lezárul a történet egy hosszabb jelenet segítségével, ezt követően bejön a stáblista... Gyártok én is elméleteket, ha kell a játék megjelenése előtt 1 évvel :) -
dav #5 "vége a játéknak" = "game over"
Vagy nem? Szóval a kérdés jogos :) -
#4 Gondolom akkor úgy lesz vége a játéknak, hogy nem sikerült elfogni a gyilkost. -
#3 fahrenheit-hez hasonlito sztori?
nincs "the end" felirat a végén, ha meghal a 4 közül bárki?
sounds good :) -
#2 Egy hülye kérdés.
És ha mind a három meghal akkor mivan?:D -
#1 Akkor egy kis összegzés:
A Quantic Dream legújabb fejlesztése exkluzívan PS3-ra, a játékban a Fahrenhet-hez hasonló irányítással fog rendelkezni, nem lesznek fegyverek és semmiféle járművek, a történet és a játékmenet a saját morális döntéseink alapján fog alakulni, kezdetben egy Madison nevű újságírót fogunk irányítani, de rajta kívül még lesz három másik főhős is. A játékban nem lesz Game Over, ha Madison meghal, akkor ugyanis a másik három főhős egyikének a bőrébe bújva fog folytatódni a gyilkos után való nyomozás.
The Casting techdemó a 2006-os E3-ról
A legújabb trailer a mostani Games Convention-ről