66
-
lapaleves #26 egyes, leülhetsz. -
lapaleves #25 jaigen, csak amíg a bokám lefostam minden új xp bétánál annyira nagyot ütött a "tuning", addig a vista béták, rc-k, rtm-ek és sp1-ek legfeljebb annyiban "nyűgöztek le", hogy a (balfasz) intéző már képes fájlokat kihagyni másoláskor. az xp / 2003 (5.2 ugye az se esett messze) túl jó, túl használható lett egyszerűen. -
torcipepe #24 azért más, elvégre a win 95 -> 95 plus -> 98 -> 98 plus -> ME -> 2000 -> XP út szépen kirajzolódik. XP és Vista közt meg elég nagy a különbség. -
lapaleves #23 5.0 --> 5.1? végülis erről van szó pedig, persze a "tuningolt" jelzőbe sokat bele lehet magyarázni. -
#22 > Én sejtettem, hogy ez is olyan lesz mint az xp, ami a 2000 egy "tuningolt" változata.
Azert ennek elotte nem artott volna utanajarni (utanaolvasni). -
#21 Itt rekisztrajj mekbezelhetet a proplemajidata hozathasonlogkal -
#20 ok akkor magyarázd el hol a hiba, és minden más rendszer miért megy jól? :D
(Ez olyan m$ bérenc szöveg volt egyébként, azok is a gépre fogják amikor a szar rendszerük értelmetlen dolgokat csinál, még akkor is a a világ összes többi rendszere simán megy rajta :D) -
#19 Nekem is CSX ramom van és Asus lap AMD procival, mégsincsenek ilyen problémáim... Valószínűleg a liba mégiscsak a te készülékedben lehet. -
#18 Nemtudom hogy van az hogy bizonyos nemnormális hardverek érdekes módon más rendszeren normálissá válnak, nincsenek újraindulások, fagyások, kékhalálok. Vajon hogy van ez? Lehet nem is a hardver a gond? :D -
#17 Igen teszkó gazdaságos csx ramok vannak benne, teszkó gazdaságos asus lapba, amd chipsettel, és érdekes módon xp x64-nek, linuxnak, és a memtestnek sincs semmi baja vele, csak a vistának. Talán mert szar a vista? Több mint valószínű... -
#16 A Windows 7 telepités után majd elfoglal kb 20 gigányi helyet , és legalább 2 giga RAM kell neki hogy egyáltalán elinduljon , a grafikus felületéhez meg kell legalább egy DirectX 11es kártya
Azonkívül autómatikusan elküldi a BSAnak hogy milyen programokat telepitessz -
#15 4GB Rulz, Vista64 Ultimate.. works fine! Szal emberek normális hardver kell és akkor nincsenek fagyások,ujraindulgatások, érdekes anomáliák. Ez igaz mind a winre mind a macOS 10 re és a linuxra is egyaránt!
Arra nem gondoltatok hogy ez a cikk csak etetés, hol van még 2010 ?? Most ezt mondja az ms igy mindenki elfeledkezik róla és mikor megjelenik majd akkor fog igazán ütni -
#14 Miért neked az XP vagy a Vista kékhalált okoz?
Nekem 4G van, és korábban az XP majd most a Vista is kifogástalanul ment ennyivel (az XP mondjuk csak 3-at látott belőle, de probléma nem volt)
Arról, hogy valami silány minőségű teszkó gazdaságos memória van a gépedben (meg úgy általában az összegányolt, kizárólag az árat figyelve összerakott hardvereken történő fagyásokról) marhára nem a Microsoft tehet. -
#13 Egyébként jólcsinálja az ms, lassan elássa magát mindenhol, a végén még megszűnik a monopólium? :D -
#12 Kíváncsi vagyok, ennél is kékhalált okoz-e 3 gb-nál több ram a gépben :D -
#11 Hát, attól függ, aki már megszokott egy jól belőtt XP-t, vagy esetleg linuxot (mint pl én), annak iszonyat lassú. Persze aki ezt látja először, annak oké.
Én amikor felraktam tesztelgetés céljából a vistát, akkor olyan érzésem volt, mint amikor a régi 450mhz-es gépemre 128 mega rammal tettem xp-t. Megy-megy, de láttam már gyorsabbat is. -
tomcsa4 #10 Én is várom az RC-t, nem lángolok fel a pucér száraz információktól, majd ha látom. Ugyanis nem igazán lehet hinni a fejlesztőknek/céges embereknek. Meglátjuk, úgy is lesz specifikáció kiírás, amikor kiteszik az RC-t. Meg leírják majd az evvel foglalkozó oldalak, újságok. -
tomcsa4 #9 De srácok, nem értem. Aki szerint szar a Vista, mégis mit vár a Win 7-től? Honnét veszi, hogy az jó lesz? Szerintem várjuk meg az RC-t, még mielőtt belemegyünk a fikázásba/istenítésbe.
A Vista igenis jó és tökéletesen megfelel first OS-nek. -
lapaleves #8 nagyon-nagyon régóta ismert, hogy átálltak erre a megoldásra, miszerint egy nagy release után egy kis release jön. jól is működik szóval nem a termelési technológia a rossz csak ami a végén lejön a szalagról. volt egy jó írás erről régen, hogy hogyan kaparták össze a káoszt, aminek meg is lett az eredménye. -
#7 Szerintem várjuk meg a végét azért. Egyenlőre csak spekuláció a hír. -
gemi #6 Ja meg nyilván el akarják adni a sok Vistát . Ha a win7-től nem várhatnak sokat a juzerek kénytelenek lesznek előbb utóbb vistát venni. -
gemi #5 Hát ez az MS sose lep meg igazán:) Persze, csak a win7 után lesz jobb,ha abban nem. MS helyében teljesen új rendszert csinálnék,ami lenne egy xp/vista emulátor vagy virtuális gép, ezzel megoldanám a kompatibilitási dolgokat. Mac OS-en ez működik ha jól tudom. -
GG #4 tudtam.tudtam és tudtam csak parasztvakitás volt az a sok szép remény amit belék cseppektettek :S EZ AZ MS
(itt jönne a válogatott szencségelések de most kihagyom mert már arra se méltattom őket hogy leköpjem :() -
#3 Nem is kell új verzió. Tessék szépen optimalizálni, és helyrepofozni a vistát. Jó kis oprendszer lesz abból, csak még fiatalka a lelkem. Kb sp3 fele még tán használható is lesz :) -
barii #2 én pont úgy vagyok vele, hogy nem baj, hogy nagy változzáok ne lsznek.. ez egy olyan Vita nagy Service Pack-nek tűnik,erre utal az is, hogy nagyon ígérgetik, hogy a régi driverek használhatóak lesznak, vajon miért? Ezzel el lehet adni újra egyrészt, másrészt pedig talán még jó is lesz, ha nem figyelnek oda..
ettől függetlenül valőszínűleg a belassulás és a gyakori újra telepítés nem oldódik meg, úgyhogy nem térek vissza Windowsra, de merem remélni, hogy egy elég jó rendszer lesz a Vistához, és talán a XP-hez képest -
tarBubbles #1 Én sejtettem, hogy ez is olyan lesz mint az xp, ami a 2000 egy "tuningolt" változata.