6647
-
#6367 ezt nem vitatom a kérdés hogy a sok radar opcio vagy a keves de jo helyen es lvl10 -
hana1 #6366 A radar 2 dologra jó:
-lásd az ellenséget (lehallgatás funkció)
-vadászaidnak bónuszt ad (csak ahol a radar van és a közvetlen szomszédos területek)
+1 - asszem arra is jó, hogy a vadászaid sikeresebben elkapjak az ellenséges bombázókat, meg a céljuk elérése előtt (bar ebben nem vagyok biztos) -
hana1 #6365 A radar mindenképp megéri!
Érdemes lerakni egy 10-eset: ez fog lehallgató állomásként működni. (németeknél Wilhelmshaven-be szoktam rakni, később Königsberg-be is)
Szoktam meg a vadászaim támogatására 1-es radarokat a csatorna partjára olyan helyekre lerakni, ahol 2 tengeri területtel érintkezik, így az angol vadászokat a csatorna felett érdemes kinyírni. Brest-be is érdemes nagyobbat, hogy lásd a hajóforgalmat (és bombázd :) . -
#6364 THF ben nem tudom valtoztattak e rajta en FTM-el Német kampányban raktam a hatarra hogy elejet vegyem az angol es francia legicsapasoknak de sok hasznat nem nagyon lattam. -
McCartman #6363 Radarról mi a tapasztalatotok?
Megéri/ nem éri meg, egy régióba pakoltok egy lvl 10eset vagy több régióba sok kisebbet? -
Kacyking #6362 Elfelejtettem odaírni,hogy ez a TS3-on a szerver címe.
gameop.hu:9966 -
Kacyking #6361 Helló mindenkI!
Továbbra is várunk játékosokat. HOI3 multihoz. nem baj ha kezdő vagy segítünk. Black ICE moddal játszunk (vagy TFH-ból a legújabb verzió)
A modot természetesen odaadjuk amennyiben nincs meg.
Érdeklődni/jelentkezni/linket kérni itt lehet:
Esetleges csoportos jelentkezéseket /kihívásokat is szívesen várok illetve várunk!
gameop.hu:9966
-
DarthGeri #6360 A végén még sem lesz veszteséges a hoi 3 sem... :) -
Cnut #6359 Megvettem a collection, 11.25 fontért. Így már remélem minden megy. -
DarthGeri #6358 Gondolom ha boltban vett alap játékom van, ahhoz nem lehet ingyen kiegeket feltenni...
Igazából én elégedett vagyok az alapjátékkal is, de ha lehet érdekelnének az újítások és lehet, hogy ha nincs kiegem, akkor nem fogok tudni multizni (már ha lesz kivel). -
Cnut #6357 Akkoriban rákerestem és minden megoldást kipróbáltam, de nem segített. Azóta új oprendszer és gép van, szóval esélyes hogy működni fog, csak inkább a black ice-szal próbáltam volna ki... -
DarthGeri #6356 :)
Zseniális, ha még van olyan ember aki nem hallotta ezt a digó-olasz szókapcsolatot. Azt hittem ez olyan, mint a fritzek=németek... de lehet, hogy ez sem olyan közismert dolog.
Angyal-Érint elég rendhagyóan, tarolósan nyomod a játékot.
Ha elfogadsz egy javaslatot, akkor állítsd át a játék nehézséget legalább hardra. Akkor óvatosabban kell majd tarolgatni. Persze ha jól optimalizálsz akkor is hozható lesz ez az eredmény, de nagyobba kihívás. -
Kacyking #6355 a crashelést meg szokta oldani az eszközillesztő szoftvet frissítése+ esetleg újrarakni a játékot.
Nekem például tökéletesen fut.TAlán ha 10-15 óra játékidő alatt 1-szer becrashel. -
#6354 nem a game hibaja nalad a bibi vagy a warezal. Nálam szépen muxik igaz en nem raktam ra más modot amig ezt nem unom meg:)) -
Cnut #6353 Valahonnan le lehet tölteni a 3.06 béta patchet anélkül, hogy regisztrálnom kéne a játékot (úgy persze a fórumról is menne)?
Megvenném én, de régebb 2-3 játékbeli év után mindig crashelt, úgy meg nem adnék pénzt érte. -
McCartman #6352 Mert ez a nevük? :) -
Angyali Érint12 #6351 Miért hívjátok őket digóknak? -
Kacyking #6350 Hát igen szegény digók ha AI irányítja őket 2 hónap alatt elvesztik a flottájukat onnantól meg néhány plusz hónap és bukik Afrika is. -
Angyali Érint12 #6349 Az olaszok amúgy is gyengék, így egyedüli hatalom Németország. -
McCartman #6348 Bedaráltad a digókat?
Oda a Berlin-Róma tengely. :D -
McCartman #6347 Ismerős a neve, anno a DiDay's I.C.E. modot használtam gondolom arra épül ez is. -
Angyali Érint12 #6346 Előzőt sajnos nem tudtam folytatni, mert folyton ledobott a játék, folyton azt írta ki hogy az adatok elvesztek. De fölraktam a kiegészítőt, a THM és kezdtem egy új menetet.
1939- májusán megtámadtam LO. 1940-Májusan FR, és elesett, lett sok bábállam. Ezután jött Olaszország, őket teljesen nem sikerült legyőznöm. Most készülök SZU ellen.
Eközben korlátlan tengeralattjáró háborút hirdettem. Tengeralattjáróim folyamatosan harcban állnak az angol hajókkal. 1943-ban még 70 db készül el. Európa szinte az enyém.
-
Kacyking #6345 Ha kitapasztaltad a TFH-t akkor javaslom tedd fel a Black ICE modot is.Hihetetlen mennyit dob a játékon. -
McCartman #6344 Egyelőre még nincsenek gondjaim, még csak most éledezik a hadigazdaság. :) -
Kacyking #6343 Valahol Práganál is van olyan mező és sajnos nem adódik össze a hatásuk.Inkább a Black Soilra menj.Akkor megoldódnak a manpower gondjaid. -
McCartman #6342 Igen, köszi ahogy látom 15%kal csökkenti a gyártási időt.
Ezek a stratégiai nyersanyagok is újak nekem bár ahogy olvastam ezek már az előző kiegben is benne voltak.
Mondjuk még nagyon messze vagyok tőle, '36 eleje. -
Angyali Érint12 #6341 Their finest hourral? Ott Sztálingrádot mindképpen foglald el, csökkenti a tankok gyártásának idejét elég sokkal. -
McCartman #6340 Én ma kezdtem egyet a németekkel, a legújabb kieggel, jópofa újítások vannak benne.
Majd várjuk a beszámolót mire jutottál a vörösökkel. -
Angyali Érint12 #6339 A tankok tényleg jók, csak lehagyják a gyalogságot, és ha túl messzire mennek, a szovjetek elvágják az ellátmányt, és felmorzsolják a tankokat, ezért nem siettem el. -
Kacyking #6338 Szovjetek ellen az a leghatékonyabb stratégia ha bekeríted minél több egységüket.(Ha so ktankod van ez még könnyű is) Black ICE modban még partizánok is felkelnek (rohadt gyors és ellátmányt alig fogyasztó egységek) ha elérsz Moszkva közelébe.
Am a bekerítést még mindig megteheted.
A partvédelemmel kapcsoaltban pedig csak a kikötőket védd 1-1 hadosztállyal és valamivel hátrébb legyen az az erő ami visszaszorítja az ellenséget a tengerbe. -
Angyali Érint12 #6337 Modot nem használok, normál fokon játszok. SZU ellen kb 130 hadosztállyal támadtam, vagyis ilyen katonai csoporttal, ami elég kevés volt, tankok nagyrészt is csak közepesek voltak, de elég sok volt belőlük, a nagy felületi támadás jó terv volt. Légierőm az azért elég komoly volt. -
McCartman #6336 Milyen nehézségen játszol, modokat használsz? -
Angyali Érint12 #6335 Ahhoz hogy a SZU kapituláljon nagyon kevés kellet volna. Már 80 százalékos volt kb a megadás. De nem kapituláltak, most meg visszavonulás van. -
Angyali Érint12 #6334 Franciaországban is van jelentős haderőm, a part mentén végig német katonák állnak. partra is szálltak, de állóháború lett.
Hollandiát nem akartam elfoglalni, még több katonát kellett volna a partok védelmére rakni, azok kelletek a SZU ellen. -
Kacyking #6333 Én is mindent manuálisna irányítok máshogy nincs is értelme.
Talán legnehezebb ezt kivitelezni a japánokkal de akkor is így a legélvezetesebb. -
Angyali Érint12 #6332 Csak a diplomáciát szoktam a játék elején átadni a gépnek. Üzleteket elég jól tud kötni, így ettől a gondtól megszabadulok. Később már én irányítok mert ha nem akarom hogy valaki axis tag legyen akkor nekem kell átvenni a helyet, mert különben a gép elfogad mindent. -
Kacyking #6331 Van értelme leszerelni a nem harcoló/felsleges egységeket mert abból kapnál még mondjuk 1-2 vagy 3 hónapnyi időt a szovjetek legyőzéséhez.
Bár nekem eddig legfeljebb a finnekkel fogyott a el a manpowerem.(Nem szoktam túl so kgyalogost gyártani) -
McCartman #6330 Én is a manuális irányítás híve vagyok, még ha időnként elég körülményes is. -
Angyali Érint12 #6329 Minden egységet én. A gép még elveszíti a háborút nekem. -
McCartman #6328 Minden egységet magad irányítasz vagy az AIra bízod?