6647
  • Pares
    Javítva lesz...
  • Cefre
    Köszi
  • Sirion
    Hát ez nagy kár , pedig az egyik előnye az volt, hogy a képek normálisak voltak , nem úgy mint az alap játékban
  • Pares
    Ismert bug, hogy az eddig egyedi képek helyett most minden egységnek a "generic" (alap, általános) képet mutatja ki...
  • Sirion
    DiDay's I.C.E. Semper Fi másnál is össze cseszi a képeket az egységeknél, vagy csak én csesztem el valamit a telepítésnél ?
  • Babylon56
    Lesz magyaritás már mint az én verziom féle a modhoz és a Semper Fi-hez is
    elöreláthatolag jövöhét elején vagy közepe felé kész lesz mert még várok a modal egy kicsit hátha lesz belöle ujabb verzio adig
  • Kallahiosz
    Szerbusztok
    Most nemrégiben találtam a játékot és lenne pár kérdésem:
    Egyrészt rettentően akad: Pedig a procim 3.800 as dualcor os 1,5 memóriával...
    Mi lehet a para?
    Másrészt többször is kifagy ami eléggé bosszantó.
    Harmadrészt hol lehet átírni a területek nevét???
    Ja és meddig játszható a játék???
    Lehet hosszabbítani a végét?
    Vannak hozzá módok?
  • Thanatos
    magyarositás? esetleg egy kis erőspista vagy babgulyás? :)
  • Cefre
    Magyarositás lesz a DiDay's mod hoz?
  • ptamas88
    ingyenesen lehet regisztrálni a fórumra csak a tech fórumok emgtekintéséhez kell a játékokat is beregisztrálni a profilodba
    nekem sincs egy játék se beregisztrálva de látom az oldalt attólmég...szóval csak regisztrálj a fórumra ingyenesen és kész :)
  • Sirion
    DiDay's I.C.E. Semper Fi
  • Rundstedt17
    magyarul warez verzióval szívás
  • Pares
    Be kell jelentkezni és regisztrálni kell a játékot...
  • Jeszy
    ja csak amikor bejelentkezekezt dobja ki és nem vagyok nagyon penge angolból...:S
  • Pares
    Pedig nem volt nehéz megtalálni...
  • Jeszy
    srácok lécci valaki linkeljen be egy semper fi-hez készült diday modot mert nem találom a pardox forumon
  • Boron Power
    Bár ez nem warez topik, de szerintem semmi védelem nincs a játékon, ezért törés sincs. Egyszerűen patcheld.
  • Kocsmáros
    valaki feltenne az 1.4es patch crackjét? plz
  • Cefre
    Magyarositás lesz hozzá?
  • tttttom
    a szokásos 1 perc helyett csak 10 másodperc alatt. xD
  • tttttom
    Nálam az a poén h a semper fi sokkal gyorsabban betölt még az alap hoi3-nál is xD
  • lackoka25
    nem maga a játékmenet lassu hanem ahogy rákattintok az ikonokra vagy az egységekre elég lassan nyitja meg
  • Rundstedt17
    Már rögtön az elején?
    Mondjuk engine hiba itt is a hoi 2 csak 40-től lassult az Arsenal Democracy már egy év után is.A hoi 3 brutálisan lassú tud lenne ha nincs csúcsgéped de ha az meg van akkor később se lassul annyira,mint a 2 vagy az aod
  • lackoka25
    nemtom ti hogy vagytok vele,de nekem elég jo gépem van mégis ki baszott lasssssuuuu
  • Pares
    Véletlenül nem tudja valaki, hogyan lehet a Urban Provincre változtatni egy adott provinciát?
  • Pares
    Arcade módban nincs gond a Supplyval meg a Logisticsal... Tehát a supply egyenesen a csapatokhoz megy, nem a provinciákon keresztül, és nem kap korlátozásokat se. Tehát Arcade mód...
  • hup
    Mi a különbség az Arcade és a Normal játékémod között?
  • lackoka25
    köszi a válaszokat!
  • Pares
    A Semper Fi az olyan 160 mega körül van, ha jól emlékszem.

Amúgy tényleg eszméletlen, jó sok dolgot javítottak, és így összességében is jobb az összhatás. Csak az a rohadt térkép idegesít. Egyszerűen nem tudok nekikezdeni úgy igazán, mert bűnrossz Magyarország és környéke (a Map Patch Projectes srácok azt ígérték, hogy ennek a környéknek a javítása is benne lesz az új, Semper Fi-s verzióban).
  • ptamas88
    a 161 megás az csak önállóan a kiegészítő és akkor az alapjáték már fenn kell hogy legyen a gépeden, a 496 megás pedig az alapjáték és a kiegészítő együtt...szóval ha az alap HOI3 már megvan akkor csak a 161 megásat szedd le
  • lackoka25
    vagyis 496
  • lackoka25
    mert én töltök egy 161 megásat meg egy 461 megásat melyik a jó,
  • lackoka25
    mennyi ennek a kiegészitőnek a mérete valakileirná köszi!
  • hUNGARYANO
    Helló! Multiplayert kipróbálta már valaki. És jó hamar kijött a diday's mod a Semepr Fihez:)
  • Cefre
    Nem. át kell installálni a játékot
  • Boron Power
    4 magos rendszert sajnos változatlanul nem használja, egy magot terhel szét (persze várható volt, hogy egy ilyen patch nem nyúl a lelkébe).
  • Mor3llo
    Vajh' DiDay kompatibilis a Semper Fivel?
  • sakkay
    Hihetetlen mennyi kis-nagy ötlet van benne..állat.
  • Pares
    Na meg azért az eléggé nagy nemistudommi, hogy már lassan egy év telt el a megjelenés óta, 5 patch is napvilágot látott már, de az olyan meghatározó európai hegyvonulatot, mint a Kárpátok, még mindig nem sikerült kijavítaniuk. Nonszensz, hogy ott ahol a Tátrának kéne lennie, ott csak síkság van. Na mindegy, ezt majd a modderek javítják. Egyébként a 2 új térképnézet is nagyon szép és hasznos.
  • Pares
    A játék szinte minden része tökéletes közeli állapotba került. Minden, amit csak el tudok képzelni, jobb lett. De az, hogy még Kukutyin is Urban Province képpel együtt, viszont az olyan európai nagyvárosok, mint Budapest, Bukarest, Zágreb, Belgrád, Athén, Lisabon, Marseille, stb. nem kaptak még képet se, nemhogy Urban Province változót, számomra felfoghatatlan... Egyébként a térképen kijelölt országnevek nagyon jól néznek ki. Az Axis országai gyönyörű szép, rajzolt betűket kaptak, a comitern országai meg cyril betűkkel kombináltakat. Nagyon érdekes. A stílus attól függ, melyik szövetség tagja vagy.
    Nagy előre lépés lett ez a Semper Fi. Most már csak a Map Patch Projectnek kell kijönnie, és minden tökély lesz...