6647
-
curse86 #4087 Hello!
Kérem a segítségeteket, mert nem fut a game win 7 atalatt!
Segítsetek! -
#4086 Igazad van, én emlékeztem rosszul. Csak a fejlettebb anti-aircraft-ot tette fel a meglévő fejlesztésekből, mást nem. :)
-
Paladin #4085 Az egy dolog, hogy akkor én rosszul emlékszem, az előfordult már, de akkor a manual írói is tévednek ;)
"E5.1 Ship Upgrades
Ships are in a unique situation in HOI 3. You will Produce a
ship of a certain Class (i.e. Bismarck Class or Alaska Class),
but this ship will contain a set of components. These components
do not necessarily need to all be of the same level
of advancement (i.e. you may have a ship with 1918-level
armour but 1934-level engines).
Researching new Naval Techs will later allow you to build
improved Classes of ships. However, only certain components
of existing ships and ship Classes can be upgraded
with new Technology. These include Radar, Anti-Aircraft,
and Anti-Submarine weapons."
Egyébként láttam már modot arra, hogy a semper fi újragyártós upgrade-jét használva hajókat is lehessen így felújítani. -
#4084 Na, majd este megnézem, mi a helyzet a CL upgrade-ekkel, de úgy rémlik, a páncél felment.
A másikról tudtam, hogy a mobilize feltölti, csak érdekelt volna, van-e más módszer is. :)
-
browing #4083 nekem vagy másnak is lassabb a játék egy idő után?? -
Paladin #4082 Hajóban új technika kifejlesztésével csak néhány rendszer upgrade-elődik. A páncél, fegyverzet, hajtómű NEM. Az marad mindig olyan, mint amikor megépítetted.
A tartalékos egységek feltöltésére pedig csak a mozgósítás (mobilize) van (hadbalépésnél ez automatikus, de persze előtte célszerű). -
spiczi91 #4081 A politikai fülnél ra kell nyomni a Mobilise-ra :) -
#4080 Üdv!
Frissen raktam fel, egyelőre csak HoI3+SF alap, patch-re még nem volt időm. Új játék, '36, HoI2-ből szokásos Brazília. Nem fagy ki, nem lép ki, nincs grafikai probléma, zene, hang jó, semmi geb*sz, viszont... light cruiser (CL) osztály, armament felfejlesztve, de nem csinálja meg az upgrade-eket. Az engine, armor, stb. upgrade-ek a kifejlesztés után azonnal maguktól felmennek, de a fegyverzet nem. Más is tapasztalta már ezt? (Ha újat építenék, ott már rendesen felajánlja, ill. a modellt a legfrissebb felszereléssel választja.)
Még egy kérdés: van néhány kezdő egység, amelyek reserve-ként épültek, így 75%-os az erejük. Ezeket hogyan lehet átépíteni, hogy full erejűek legyenek? Pl. cavalry-t fel tudtam fejleszteni light armour-rá, de maradt tartalékos. Valami olyasmit ír, hogy mozgósításkor töltődik majd fel, de egyelőre csak készülődöm, és érdekelne, hogy van-e más mód is.
-
curse86 #4079 Hali Mindenki!
Felraktam a Win 7 és amikor elindítanám a hadjáratot töltés közben kilép!!! Az exe fiélket rendszergazda ként használom és még is kilép sőt még a komp is win xp-re van álítva!
Valakinek valami ötlete???
Előre is köszi!!! -
Rue East #4078 létezik olyan táblázat mint a hoi2-ben volt a unitnames.csv? -
browing #4077 --páncélosvonatot Magyarországgal hogyan hozhatok létre?
--új VK-át hogy hozok létre? mert ahogy nézem a termelésmenüben már nem lehet -
hana1 #4076 van már 2.02! -
lackoka25 #4075 hali az mért van hogy ha feltelepitem a semper fi re a 2.01 pachet akkor fehér lesz a térkép valaki? -
sakkay #4074 Az nekem új , hogy meghatározható egy elfoglalt terület melyik szövetségeshez kerüljön...ha jól értem... -
browing #4073 új VK-át hogy hozok létre? mert ahogy nézem a termelésmenüben már nem lehet -
kopaszeger #4072 köszönöm a segítségeket, sajna még nem volt időm tesztelni -
ptamas88 #4071 hát pl miután felrakod a játékot a patchelek nem kell felrakni mert azokat tartalmazza a semper fi, illetve próbáld meg először a magyaritas nelkül hogy úgy megy e. bár szinte biztos hogy az a ludas. -
HUmanHunter #4070 semper fi az :D -
kopaszeger #4069 Üdv mindenki!!!!
Olyan kérdésem lenne hogy feltelepítettem HOI III-at rá majd a patcheket majd ezekre a semperitet (remélem jól írtam).Ezt követően az erről az oldalról letöltött magyarosítást feltettem.Indítom a játékot, tök jól indul, magyar a szöveg. Indítanám a hadjáratot természetesen a németekkel elkezd betölteni, majd mindig ugyanott "Történelmi fájlok betöltése" hallok egy un ping hangot és kifagy nem megy tovább.
Vki esetleg találkozott már ilyennel vagy tudna segíteni?
Előre is köszönöm. -
ptamas88 #4068 visszateszi őket. de ott a termelésben látod is hogy írja hogy melyik hadosztályhoz fog kerülni -
Pares #4067 A Cache mappa kitörlése után (de akár milyen másik térképet vagy akármi mást változtató mod esetén is) nagyon ajánlott új játékot kezdeni... -
hpelte #4066 az elmúlt 2 hétben nem játszottam vele, de emlékeim szerint majd visszateszi ugyanoda őket -
Babylon56 #4065 az a fejlesztés anyit jelent hogy például a gyalogost átépiti motorizált egységé. magyarul egy uj fajta egység lesz belöle. Viszont sokal gyorsabban le gyárgya így az adot egységet és olcsob is. Azt nem tudom hogy utána vissza kerüle ugyan abba a csoportba. -
mezesmacko22 #4064 Mi a helyzet ha en mar elkezdtem a jatekot de az idot meg nem inditottam el csak elkezdtem elrendezni a csapatokat?Illetve meg egy kerdes a terkepen levo csapatok ikonjainal van lehetoseg fejlesztesre,de ha rakattintok akkor beteszi az egysegeket a termelesbe es olyan mintha ujra legyartanam,ez szerintem eleg rossz-a kerdes hogy utanna visszarakja oket vagy uj egysegkent nekem kell majd letennem oket. -
Pares #4063 Azért kell kitörölni a Cache mappát, mert akkor a játék "újraépíti" a térképet az új adatokkal és változtatásokkal együtt (mindezt a játék indulásakor, szóval a töltés tovább fog tartani). -
Babylon56 #4062 játék elindul akkor is ha nem törlöd és megy rendesen csak a térképen történt javítások nem fognak életbe lépni -
mezesmacko22 #4061 Valaki tudja hogy ha nem torlom a MAP\CACHE mappa tartalmat akkor mi lesz mert nekem betoltotte a jatekot de nem szeretnem ha menet kozben kidobna es kezdhetnem ujra??? -
apa1101 #4060 thx -
HUmanHunter #4059 tess -
apa1101 #4058 semper fi-t belinkeli valaki pls? -
Rue East #4057 hogyan lehet eltávolítani egy országot a faction-ből (ha lehet)? -
Norexka889 #4056 Értem, mondjuk HOI 2 -ben se sok mindet mutatott meg a tutorial rész, azt hittem itt azért részletesebb lesz! -
project640 #4055 Hat igen, sok evig a gyartokapacitasombol kb. 40-60 IC a hajokra megy. -
Babylon56 #4054 azért nem let az le forditva mert abbol nem lehet emg tanulni a játékot még az alapjait sem így feleslegesnek találtam! -
Norexka889 #4053 Én is gratulálok a forditáshoz, elég jó lett! Viszont a tutorial rész sajnálom hogy nem lett leforditva hiszen aki most tanulja a játékot annak nagy szüksége van arra a részre! Remélem mihamarabb az is le lesz forditva! -
apa1101 #4052 helló.a semper fi-t "virágbolti" verzióra rá lehet tenni?ha igen,valaki belinkelné?előre is thx -
lackoka25 #4051 JÓ lett a fordítás köszönjük!Csak az vettem észre hogy az egységképek nem jók amikor akarok készíteni egy panzer 3 ast és egy t-34 es képe van az egységhez rendelve az elég lehangoló ezzel kapcsolatba nem tudjátok mikor és hogyan lesz javítva vagy hogyan lehet aztán én megcsinálnám van egy csomó 2 világháborús színes képem. -
mezesmacko22 #4050 Koszonom hogy megnezted,(illetve az egesz forditast- nagyon jo!!!),kozben rajottem miert nem tolti. -
Babylon56 #4049 Meg néztem nekem le jön rendesen és ki is tudom tömöriteni!
probáld késöbb letölteni ha enm meg y akkor sem felrakom amjd egy másiuk helyre is
-
mezesmacko22 #4048 En megprobaltam letolteni a forditast de csak 50kb jon le es kiirja,hogy serult a fajl,nezd mar meg legyszives.