6647
-
tttttom #4127 Akkor hirtelen szokásos megoldások amik nálam megoldották a bajt. :D
Milyen az op.rendszeretek? -
browing #4126 -mi a fenének lassul be 42 fele a játék...így már játszani sem lehet...:(
nem tud valaki valamilyen megoldást?
- ha egy párt nagyobb szeletett foglal el a kördiagramon mint a többi akkor mi van, van valami hatása a dolgokra?? (demokratikus országoknál gondolom a választásnál, de nem ahol nincsenek választások ott számít ??) -
#4125 Persze, hogy megegyezik. -
tttttom #4124 Ja meg valaki elmondaná, hogy lehet létrehozni új ilyen HQ-kat mint amilyenek a nyugati meg keleti hadsereges cuccok? Mármint Bitburg HQ Meg West HQ... -
tttttom #4123 Megegyezik a verziószámotok? Mármint a négy zárójeles betűs genyóság? -
#4122 Haverral nyomnánk a multit, de nem találjuk egymást. Régen ezt simán összehoztuk, de azóta már én is routert használok. Ezeket a portokat engedtük ki: 1630-1639 UDP. De így sem megy...Van-e valami még esetleg, ami elkerülte a figyelmünket ? Hamachival sem megy... -
Cirrus79 #4121 Sziasztok! Multit próbálta már valaki? Ha igen, elmondanátok mi a trükkje? :) Köszi! -
browing #4120 amúgy milyen módok léteznek a játékhoz amit érdemes leszedni, párat láttam angol oldalakon de túl tömör volt a szöveg így nem értetem...
szóval van olyan amit érdemes letölteni?? -
browing #4119 1942 eleje németekkel vagyok az IC 410 ezzel szemben az USA IC-je 1050
érdekes...
aszem már nincs sok hátra :D -
sakkay #4118 -
spiczi91 #4117 Te vagy Hitler álma -
sakkay #4116 Érdekes..vh fokon játszom 39 kezdettel. Minden hadműveletet órára pontosan indítom. A franciákat csak augusztusra tudtam legyőzni, az oroszoknál viszont már 41 szept. 30-ra Moszkvában vagyok, Kijev elesett, Harkov is, Leningrádnál meg lassan bezárul a gyűrű. Valahogy a bekerítéseket , ha nagy a terület, nem olyan jól kezeli a gép mint a kis területnél. Későn fogja fel. Ja, Semper fi, moddal. -
Babylon56 #4115 játék uninstalásával :) -
Kocsmáros #4114 a diday hogy tom uninstallalni?
a semper fi vel ossze akadnak és becummantom:(:( -
mezesmacko22 #4113 Probald meg letorolni es csak a semper fi felteni,majd utanna az 1.4,hatha az alapjatek jo s csak a patch-el van gond -
browing #4112 már megvan...kösz
de most meg az van hogy belépésnél tőlt kb 10 percig utána hibajelentés aztán kilép....:( -
mezesmacko22 #4111 A dll.com-rol -
browing #4110 honnan?? -
Jannis #4109 Nekem is ez volt a problémám. Töltsd le ezt a file-t és másold be a játék könyvtárba, ennyi a megoldás. -
browing #4108 felraktam újból a HoF3-at aztán a 1.4-es pachet majd semper fi-t... Índitanám a játékot aztán ezt Írja ki: d3d×9_40.dll nem találhat
de mért nem található? mért nem jó? -
browing #4107 amúgy mi a különbség az sima és arcada között ?
-
tttttom #4106 Ezért van a pause xD -
#4105 RTS-ben sosem voltam jó (ez a HoI3 már inkább az), én inkább TBS-hívő vagyok, ott van időm. :)
-
Jannis #4104 Egyre jobb az AI, és ezt mind very easy-n... :-D -
#4103 Tegnapi fura eset:
Japánokkal kezdtem, very easy (még csak ismerkedem a játékkal, de legalább bevallom :) ), gyorsan fejlesztettem, toltam le a neutrality-t, meg termeltem a theatre egységeket. Shianxi határán álltam felkészülve a '38-as valamilyen hídi incidensre, ez be is következett. Betámadtam egy oldalról, hogy beszorítsam és átkaroljam a frontvonali egységeit, egy provinciát elfoglaltam... aztán megjelent egy HQ, benne 25 (!) mountaineer-rel, meg pár egyéb egységgel, és mindenféle penalty nélkül átrongyolt rajtam. Fel is adtam, értelmetlen volt folytatni.
-
#4102 Jobbklikk. :)
-
browing #4101 ja aszem értem....
kattints rá jobb egérgombbal... -
Kallahiosz #4100 Úgy értem, hogy pl. a vezetők elosztásánál egy idő után beszürkül és ezzel nem kezelhető lesz a az egész. Ez mitől függ?
-
browing #4099 a befagy alatt mit értesz? -
Kallahiosz #4098 Lehet hülye kérdés de mitől függ, hogy befagy az iparom és vezető elosztásom kezelhetősége??????? -
ptamas88 #4097 valahogy most furcsán jönnek a számok de szerintem ezek 2.01 meg 02-es számozásúak és mejd a végleges 2.1 lesz -
Paladin #4096 Azt tudtam, csak azt gondoltam ha már van 2.03 béta, akkor 2.02 és 2.01 biztos van végleges :) -
ptamas88 #4095 mert még nem végleges patch csak béta...a bétákat sose lehet letölteni úgy csak a fórumról a tech support részből de azt csak akkor látod ha beregisztráltad a fórumon a játékod a serial keyjel... -
Paladin #4094 Azt mondjátok meg nekem h 2.02-t honnan lehet beszerezni. Valamit szigorítottak úgy látom, mert check updates-re nem ad semmmi patch-t. -
browing #4093 de mással lehet, például a ruszkikkal -
hana1 #4092 Szerintem senkivel nem lehet páncélvonatot készíteni...alapból van 1 mindenkinek aztán jóéccakát! -
browing #4091 páncélos vonatot hogy lehet készíteni?? mert például most németekkel vagyok és azokkal nem lehet... -
Jannis #4090 Van valakinek infója, hogy miket javítottak a 2.03 beta-ban? -
hana1 #4089 2.03 betát fel tudja rakni valaki? -
lackoka25 #4088 1938.közepe felé nekem is belassul mint állat