6647
  • tttttom
    Akkor hirtelen szokásos megoldások amik nálam megoldották a bajt. :D

Milyen az op.rendszeretek?
  • browing
    -mi a fenének lassul be 42 fele a játék...így már játszani sem lehet...:(
    nem tud valaki valamilyen megoldást?

- ha egy párt nagyobb szeletett foglal el a kördiagramon mint a többi akkor mi van, van valami hatása a dolgokra?? (demokratikus országoknál gondolom a választásnál, de nem ahol nincsenek választások ott számít ??)
  • Rolika16
    Persze, hogy megegyezik.
  • tttttom
    Ja meg valaki elmondaná, hogy lehet létrehozni új ilyen HQ-kat mint amilyenek a nyugati meg keleti hadsereges cuccok? Mármint Bitburg HQ Meg West HQ...
  • tttttom
    Megegyezik a verziószámotok? Mármint a négy zárójeles betűs genyóság?
  • Rolika16
    Haverral nyomnánk a multit, de nem találjuk egymást. Régen ezt simán összehoztuk, de azóta már én is routert használok. Ezeket a portokat engedtük ki: 1630-1639 UDP. De így sem megy...Van-e valami még esetleg, ami elkerülte a figyelmünket ? Hamachival sem megy...
  • Cirrus79
    Sziasztok! Multit próbálta már valaki? Ha igen, elmondanátok mi a trükkje? :) Köszi!
  • browing
    amúgy milyen módok léteznek a játékhoz amit érdemes leszedni, párat láttam angol oldalakon de túl tömör volt a szöveg így nem értetem...
    szóval van olyan amit érdemes letölteni??
  • browing
    1942 eleje németekkel vagyok az IC 410 ezzel szemben az USA IC-je 1050
    érdekes...
    aszem már nincs sok hátra :D
  • sakkay
  • spiczi91
    Te vagy Hitler álma
  • sakkay
    Érdekes..vh fokon játszom 39 kezdettel. Minden hadműveletet órára pontosan indítom. A franciákat csak augusztusra tudtam legyőzni, az oroszoknál viszont már 41 szept. 30-ra Moszkvában vagyok, Kijev elesett, Harkov is, Leningrádnál meg lassan bezárul a gyűrű. Valahogy a bekerítéseket , ha nagy a terület, nem olyan jól kezeli a gép mint a kis területnél. Későn fogja fel. Ja, Semper fi, moddal.
  • Babylon56
    játék uninstalásával :)
  • Kocsmáros
    a diday hogy tom uninstallalni?
    a semper fi vel ossze akadnak és becummantom:(:(
  • mezesmacko22
    Probald meg letorolni es csak a semper fi felteni,majd utanna az 1.4,hatha az alapjatek jo s csak a patch-el van gond
  • browing
    már megvan...kösz
    de most meg az van hogy belépésnél tőlt kb 10 percig utána hibajelentés aztán kilép....:(
  • mezesmacko22
    A dll.com-rol
  • browing
    honnan??
  • Jannis
    Nekem is ez volt a problémám. Töltsd le ezt a file-t és másold be a játék könyvtárba, ennyi a megoldás.
  • browing
    felraktam újból a HoF3-at aztán a 1.4-es pachet majd semper fi-t... Índitanám a játékot aztán ezt Írja ki: d3d×9_40.dll nem találhat
    de mért nem található? mért nem jó?
  • browing
    amúgy mi a különbség az sima és arcada között ?
  • tttttom
    Ezért van a pause xD
  • PetruZ
    RTS-ben sosem voltam jó (ez a HoI3 már inkább az), én inkább TBS-hívő vagyok, ott van időm. :)
  • Jannis
    Egyre jobb az AI, és ezt mind very easy-n... :-D
  • PetruZ
    Tegnapi fura eset:
    Japánokkal kezdtem, very easy (még csak ismerkedem a játékkal, de legalább bevallom :) ), gyorsan fejlesztettem, toltam le a neutrality-t, meg termeltem a theatre egységeket. Shianxi határán álltam felkészülve a '38-as valamilyen hídi incidensre, ez be is következett. Betámadtam egy oldalról, hogy beszorítsam és átkaroljam a frontvonali egységeit, egy provinciát elfoglaltam... aztán megjelent egy HQ, benne 25 (!) mountaineer-rel, meg pár egyéb egységgel, és mindenféle penalty nélkül átrongyolt rajtam. Fel is adtam, értelmetlen volt folytatni.
  • PetruZ
    Jobbklikk. :)
  • browing
    ja aszem értem....
    kattints rá jobb egérgombbal...
  • Kallahiosz
    Úgy értem, hogy pl. a vezetők elosztásánál egy idő után beszürkül és ezzel nem kezelhető lesz a az egész. Ez mitől függ?
  • browing
    a befagy alatt mit értesz?
  • Kallahiosz
    Lehet hülye kérdés de mitől függ, hogy befagy az iparom és vezető elosztásom kezelhetősége???????
  • ptamas88
    valahogy most furcsán jönnek a számok de szerintem ezek 2.01 meg 02-es számozásúak és mejd a végleges 2.1 lesz
  • Paladin
    Azt tudtam, csak azt gondoltam ha már van 2.03 béta, akkor 2.02 és 2.01 biztos van végleges :)
  • ptamas88
    mert még nem végleges patch csak béta...a bétákat sose lehet letölteni úgy csak a fórumról a tech support részből de azt csak akkor látod ha beregisztráltad a fórumon a játékod a serial keyjel...
  • Paladin
    Azt mondjátok meg nekem h 2.02-t honnan lehet beszerezni. Valamit szigorítottak úgy látom, mert check updates-re nem ad semmmi patch-t.
  • browing
    de mással lehet, például a ruszkikkal
  • hana1
    Szerintem senkivel nem lehet páncélvonatot készíteni...alapból van 1 mindenkinek aztán jóéccakát!
  • browing
    páncélos vonatot hogy lehet készíteni?? mert például most németekkel vagyok és azokkal nem lehet...
  • Jannis
    Van valakinek infója, hogy miket javítottak a 2.03 beta-ban?
  • hana1
    2.03 betát fel tudja rakni valaki?
  • lackoka25
    1938.közepe felé nekem is belassul mint állat